هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هارد مخصوص بازی و غیر بازی نداریم
هارد های 2.5" هست که برای لپتاپ هست و روی ps4 نصب می شه ، یا ssd های با این سایز هست
حدود قیمتش هم بسته به ظرفیتش فرق می کنه ، شما می تونید از Western Digital Blue برای PS4 استفاده کنید که هم قیمت و هم کارایی مناسبی دارند
http://forum.bazicenter.com/thread74854/page1571/#post3695996
اینجا گفتن که فرق میکنه
مگه هاردای ps4 خودش سیگیت نیست؟ ps3 که سیگیت بود

http://forum.bazicenter.com/thread74854/page1571/#post3695996
اینجا گفتن که فرق میکنه
مگه هاردای ps4 خودش سیگیت نیست؟ ps3 که سیگیت بود

نه عزیزم اینطور نیست
هارد های لپتاپ معمول توی بازار الان یا 5400 هستن یا 7200
هارد هایی که الان توی PS4 هستن هارد های HGST با دور 5400 و Sata II هستن
HGST از زیر مجموعه های Western Digital هست
اینترفیس هارد دیسک که کلا مهم نیست چه Sata II باشه چه Sata III چون کلا هارد ها نمی تونن کل پهنای باند Sata II هم پر کنن Sata III به کنار، حالا شما می تونی یا هارد ظرفیت بالاتر با دور 5400 بگیری یا 7200 که اگر 7200 بگیری افزایش سرعت و کارایی خواهی داشت
بحث SSHD و SSD هم که جداست

ممنون از همه دوستان.چندتا سوال دیگه دارم که عجیب و غریب هست:
1-با توجه به اینترنت ایران بازی های نسخه دیجیتال را با چه سرعتی( مثلا هر گیگ چقدر زمان )طول میکشه تا دانلود بشه؟

2-ایا حتما باید یه بازی جدید به صورت دیسک فیزیکی رو روی دستگاه نصب کرد؟
3-این امکان هست که تو ps store یه بازی نسخه دیجیتال رو بخری و بتونی دیتاشو از کسی که قبلا دانلود کرده بگیری و بریزی رو ps4؟ چون واقعا قیمتش ارزون تره.
4-اگر بازی را به صورت دیسک اورجینال روی ps4 نصب کنیم و بعدها دیسک پیشمون نباشه( مثلا قبلا دیسکو کرایه کردیم و بعد برگردوندبم )این امکان هست که بشه رفت اون بازیو رو ps store خرید و از دیتای نصب شده استفاده کرد؟
دم همگی گرم
میتونی با نرم افزار لینک بازی رو بدست بیاری و با pc و idm دانلودش کنی بعد با نرم افزار انتقال بدی ولی حتما باید اون اکانت حاوی بازی خریداری شده باشه
2-همه بازیها خودشون نصب میشن مثه پی سی نیست از هفت خان رستم رد بشی بذاری روی کنسول خودش نصب میشه
3-اره ولی هم ریجن باید باشن
4-نه

سلام به همه
من الان تو کامپیوتر در حال ساخت یه اکانت psn بودم به قسمت انتخاب کشور که رسیدم ژاپن رو انتخاب کردم ولی بعد از این که ژاپن رو انتخاب کردم کل سایت زبانش ژاپنی شد
1. تو کنسول هم اگه موقع ثبت نام کشور ژاپن رو(برای پلاس رایگان) انتخاب کنیم زبون psstore و... ژاپنی میشه؟؟راهی نداره انگلیسیش کنیم؟؟
2.آدرس fake ژاپن از کجا گیر بیارم؟؟
کلا چجوری واسه پی اس ان اکانت ژاپنی بسازم؟؟
ممنون
fake اش رو میتونی از google map راحت پیدا کنی D:
یا توی google سرچ کنی
اون قضیه هم تو گوگل زیاد هست
فک کنم تو تاپیک مربوطه همین قضیه هم یکی توضیح داده بود اما جاش رو یادم نیست
ولی در کل اکثریت چیزاش یکی هست

با عرض سلام ،
یکی از دوستان میخواد ps4 بگیره ، باید به چه نکاتی دقت کنه مثلا تاریخ ساخت ، رجین دستگاه ( فقط ژاپنی نباشه ) ، گرفتن گارانتی از فروشنده و ... ؟
در ضمن دستگاه رو به چه فریموری آپدیت کنه ؟ گرچه در نظر داره بده خود فروشنده آپدیت کنه .
فریموره اخری ...
لازم نیست. اپدیت کردنش "بسیار" "بسیار" ساده هست !! پوله اضافه اگه میخواد بگیره واسه این کارا ندین ....

نکته خاصی نیست. فقط ریجن 3 و جاپن توی منو دایره تایید هست جای x
همین
موفق باشید

ممنون میشم این پستم جواب بدید
دوست عزیز اصلا به ادرس نیازی نیست شما یک تک حرف هم بزنید قبول میکنه واسه پستال کد هم که جدولی که میده عدد داره فقط (همون کد پستی) شما تا جا داره عدد بزن اصلا درست بودنشون مهم نیست قبول میکنه:d بعدم پلاس رو بگیر و اکتیو کن تمام
موفق باشید

چون چند روزه زیاد از انلاین میپرم بیرون این کارو تردم شاید ذره ای فرج حاصل شد ، من یه کانکشن دستی تو کنسول ساختم و یه ایپی یکم بالار از ایپی اصلیم بهش دادم که فقط مختص ps4 باشه و دستگاه دیگه ایی ازش استفاده نکنه ، سوالم اینه خطریه dmz رو برا اون ایپی که به ps4 دادم بازم کنم ؟ چون در این صورت کنترل فایروال رو ps4 نیست ، هک نشیم :-b
نت تایپ هم همچنان 2 هست

سلام و دورود و از این حرفا.....
من چطور میتونم عکس هایی که تو gta v با موبایلم گرفتم رو تو فلش بریزم ؟
از داخل بازی نمیشه چون به اکانته social clun اپلود میشه
از داخله web browser باید باز کنی ( pc ) بعد عکسهایی که اپلود کردی اونجا هستن
توی بازی عکسهایی که میخوای رو باید اپلود کنی .

سلام این سوال رو تو تاپیک بازی پرسیدم کسی نبود (سوالم کلی هستش البته!!!) چون یسری تو مترو هم مشکل داشتم
تو اساسین یونیتی باگ گرفته دو تروفی رو به من نداده چیکار کنم؟راهی داره یا باید سیوم رو دیلیت کنم و از اول برم خواهشا زودتر راهنماییم کنید عجله دارم
:d
همون تروفی all cokads و all chest در صورتی که همه رو دارم هیچ راهی نداره؟

نه عزیزم اینطور نیست
هارد های لپتاپ معمول توی بازار الان یا 5400 هستن یا 7200
هارد هایی که الان توی PS4 هستن هارد های HGST با دور 5400 و Sata II هستن
HGST از زیر مجموعه های Western Digital هست
اینترفیس هارد دیسک که کلا مهم نیست چه Sata II باشه چه Sata III چون کلا هارد ها نمی تونن کل پهنای باند Sata II هم پر کنن Sata III به کنار، حالا شما می تونی یا هارد ظرفیت بالاتر با دور 5400 بگیری یا 7200 که اگر 7200 بگیری افزایش سرعت و کارایی خواهی داشت
بحث SSHD و SSD هم که جداست
آقا من یه 2 ترت دیدم همین وسترن حدود 692 (red) یه 2 ترا وسترن دیگه دیدم (بنفش) 342 فرقشون چیه؟ دورشون که 7200 ـه

سلام
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم مرحله به مرحله کامل توضیح بدین :x
فقط لطفا دوستانی که اطلاعات کامل دارن و به قول معروف پیرهن پاره کردن پاسخ بدن چون با بدبختی کنسول و بازی رو خریدیم اگر بن بشه زندگیمون به باد میره :d

من و رفیقم یه اکانت امریکا ساختیم و بازی مورتال رو با هم خریدیم.حالا میخوایم اکانت رو روی هر دو کنسول اکتیو کنیم تا هر کدوممون بتونیم تو اکانت اصلیمون بازی کنیم.
حالا سوال من:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

۱.به چه روش این کار رو انجام بدیم؟

۲.ایا خطر بن شدن اکانت یا کنسول هست؟

۳.ممکنه اکانتی که باهاش بازی رو خریدیم بن بشه؟

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پیشاپیش ممنون :)

آخرین ویرایش:
سلام این سوال رو تو تاپیک بازی پرسیدم کسی نبود (سوالم کلی هستش البته!!!) چون یسری تو مترو هم مشکل داشتم
تو اساسین یونیتی باگ گرفته دو تروفی رو به من نداده چیکار کنم؟راهی داره یا باید سیوم رو دیلیت کنم و از اول برم خواهشا زودتر راهنماییم کنید عجله دارم
:d
همون تروفی all cokads و all chest در صورتی که همه رو دارم هیچ راهی نداره؟
باگه تروفی زیاد پیش میاد
پاک کردن save رو میشه از طریقه بخشه setting و save management انجام داد

سلام
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم مرحله به مرحله کامل توضیح بدین :x
فقط لطفا دوستانی که اطلاعات کامل دارن و به قول معروف پیرهن پاره کردن پاسخ بدن چون با بدبختی کنسول و بازی رو خریدیم اگر بن بشه زندگیمون به باد میره :d

من و رفیقم یه اکانت امریکا ساختیم و بازی مورتال رو با هم خریدیم.حالا میخوایم اکانت رو روی هر دو کنسول اکتیو کنیم تا هر کدوممون بتونیم تو اکانت اصلیمون بازی کنیم.
حالا سوال من:

۱.به چه روش این کار رو انجام بدیم؟

۲.ایا خطر بن شدن اکانت یا کنسول هست؟

۳.ممکنه اکانتی که باهاش بازی رو خریدیم بن بشه؟

پیشاپیش ممنون :)

سلام دوستان
من الان یه دونه اکانت psn آمریکایی روی پی اس فورم ساختم بعد ساین اوت کردم ازین اکانتم که یه اکانت ژاپنی هم واسه پلاس بسازم ولی دیگه اون گزینه create new accountرو نداره من الان برای ساخت اکانت جدید psn باید چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or