هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اینترنت ماهواره ای انلاین بگیرم به نظرتون پینگ تایم چقدر میشه؟ کسی استفاده کرده؟

دنبال دردسری ؟؟‌ :d:|
قیمت خیلی زیاد میشه ولی اینم بگم که هم از لحاظ پینگ تایم و هم سرعت دانلود فوق العادست ...

- - -ویرایش - - -

Cooling Fan With Dual Controller Charger Dock Station Stand for PlayStation 4
PS4 Console

چیز خوبیه یا واسه کنسول ضرر داره؟ (واسه این میگم که برقشو از کنسول میگیره) (تاثیری هم داره؟)
این که برقشو از کنسول میگیره فکر نکنم واسه کنسول ضرری داشته باشه...از نظر من بگیر به خصوص اینکه زیرش فن هم داره برای خنک کردن کنسول....بر خلاف بقیه مدل استند ها

خب شکر خدا تجربه اش کردید و متوجه شدید.
یادمه روزی که بازی COD:Ghost وBF4 من همینجوری شد (مال من از این 100 تومنی ها بود.) با کلی دنگ و فنگ و هماهنگی بازم نتونستم بیارمشون اومدیم سایت گفتیم دوستان فقط فیزیکی ، که بهمون پریدند.
اشتباه شما خرید طرفیت اول بود .من الان طرفیت دوم استفاده میکنم اکانت بن هم بشه مشکلی نداره باز تو می تونی به بازیت ادامه بدی و بله درسته بن شدن طرفیت یک ها به علت اپدیت جدید سونی هست

دوستان مشکل من کمی عجیب و تا حدودی غریب هست:|قبلا هم گفته بودم که مانیتورم هی وسط بازی خاموش میشه.اما موضوع عجیب اینه که فقط در فیفا 15 اینجوری میشه:|توی Drive club یا Cod این مشکل رو ندارم.موضوع جالب هم اینه که در فیفا در ابتدا این مشکل رو ندارم.اما بعد از حدود 1 تا 2 ساعت بازی این مشکل بوجود میاد و دو دقیقه یکبار هی خاموش و روشن میشه.چه مرگشه این صاب مُرده:|

دوستان من اینو تو تاپیک destiny نوشتم اینجا هم میگم : من expnsion pass خرید ولی نمیتونم دانلودش کنم ! وقتی کی از psn میرم تو add on های destiny همشون نوشته installed ولی اصلا تا حالا دانلود نشدن و نمیشن ! چه کنم؟

چرا هر وقت تروفی میگیرم دستگاه اتوتومات اسکرین شات میگیر؟
از امکانات اپدیتهای جدید هست !

دوستان امکان داره که یه بازی ریجن 3 رو تا قسمتی جلو برده باشی بعد همون بازی رو با ریجن 1 بخوای ادامه بدی ؟ سیو ها به هم میخورن؟
متاسفانه Save هر ریجن برای همون ریجن کار میکنه ....

دوستان من اینو تو تاپیک destiny نوشتم اینجا هم میگم : من expnsion pass خرید ولی نمیتونم دانلودش کنم ! وقتی کی از psn میرم تو add on های destiny همشون نوشته installed ولی اصلا تا حالا دانلود نشدن و نمیشن ! چه کنم؟

رجین بازی با رجین اکانتت یکی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or