دوستان
این هدست گلد چند ساعت باید تو شارژ بمونه؟
چراغ قرمزش بعد یه مدتی خاموش میشه سبز نمیشه.
برا وصل شدن به psn کابل lan بهتره یا wifi ?!
psn چرا چند روزیه کند شده؟!
ریجن 3 هست و احتمالا هم ساخته چینسلام دوستان
من دیروز ps4 خریدم زیر کنسول جلوی مدل نوشته CUH-1106A اگه میشه بهم بگید محل ساختش کجاست؟؟تاپیک راهنمای جامع خریدPS4 هم نگاه کردم ولی این مدل تو اون لیست نبود
در ضمن زیر کنسول DATE CODE هم نداره ....چجوری میتونم تاریخ ساختشو بفهمم
یه سوال دیگه هم دارم از کجا بفهمم کدوم آپدیتو باید برای کنسولم دانلود کنم کنسولم ریجن3 هست ولی همونطور که در بالا گفتم محل ساختشو نمیدونم...میشه از طریق PSX دانلودش کنم بعد بریزم تو فلش از سیف مود طبق آموزشی که دادید نصب کنم ؟
ممنون میشم جواب بدید
فرقه خاصی نداره اگر wifi نزدیکه دستگاه هستبرا وصل شدن به psn کابل lan بهتره یا wifi ?!
برای قضیه سرعت اگر احساس میکنی واقعا اینطوری شده میتونی Rebuild Database رو امتحان کنی !سلام
بعد اپدیت که ps4 شد سرعت اینترنت با سرعت خود دستگاه اومده پایین
یعنی نمیدونم چشه
فقط تو psn گیر داره
یکم دیر اجرا میشه
از اینم میتونی استفاده کنیسلام دوستان پی اس ان مشکل داره سرعتش خیلییی پایینه واسم سرعت دانلودم خوبه اما تو پی اس ان وضعیتم خیلی خرابه
از ما هم اینجوریه 100%مشکل از داخل ایرانه ربطی به psn ندارهسلام چند روزیه psn خیلی کند شده الان چند تا بازی به صورت دیجیتالی خریدم هرکاری میکنم به اکانت وصل نمیشه و تو plase waite گیر میکنه (تو استور و ... هم میرم گیر میکنه ) فروشنده هم داره میگه زود باش من اکانت ها رو لازم دارم نمی دونم چه کنم .کمکم کنید dns ها رو هم عوض کردم با کابل لن و وای فای هم امتحان کردم ئو بار هم مودم رو ریست کردم دارم روانی میشم الان
با کامپیوتر که میرم سرعت عالیه اما با ps4 بعضی وقت ها تو ( test internet conection (download سرعت دانلودم رو میزنه 9kbps !!!!!!!!!!!!!!! (قبلا مینوشت 700-800 kbps)
به علت قیلتر نیست ؟هیچ راه حلی نداره ؟ من الان بازی ها رو لازم دارم در ضمن سرعت اینترنتم هم عالیه و موقع دانلود 500 تا هم میره (مخابراطه)از ما هم اینجوریه 100%مشکل از داخل ایرانه ربطی به psn نداره
سلام چند روزیه psn خیلی کند شده الان چند تا بازی به صورت دیجیتالی خریدم هرکاری میکنم به اکانت وصل نمیشه و تو plase waite گیر میکنه (تو استور و ... هم میرم گیر میکنه ) فروشنده هم داره میگه زود باش من اکانت ها رو لازم دارم نمی دونم چه کنم .کمکم کنید dns ها رو هم عوض کردم با کابل لن و وای فای هم امتحان کردم ئو بار هم مودم رو ریست کردم دارم روانی میشم الان
با کامپیوتر که میرم سرعت عالیه اما با ps4 بعضی وقت ها تو ( test internet conection (download سرعت دانلودم رو میزنه 9kbps !!!!!!!!!!!!!!! (قبلا مینوشت 700-800 kbps)