هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به همه
دوستان چند تا سوال دارم جواب بدید ممنون میشم
1.قیمت نو و دسته دو این بازی ها چنده:fifa 15.....cod:aw......drive club
2.از کجاها میتونم بازی دسته دو(غیر آک) بگیرم یا بازیهامو بفروشم
3.هنوزم اگه موقع ساخت اکانت پی اس ان کشور ژاپن رو انتخاب کنم پلاس رایگان میده؟
4.بازیهای رایگانی که واسه پلاس میاد میشه دیتاشو تو کامپیوتر با idm دانلود کنم بعد بریزم تو هارد با ps4 بازی کنم (آخه سرعت نتم کمه)
ببخشید سرتونو درد آوردم

قیمت نو که نمیدونم اما دسته دو حداکثر 100 (دیگه فروشنده بخواد خیلی گرون بده)

برای خرید و فروش دسته 2 همین بازار خودمون بازار سنتر یا انجمن pt (اگه اونجا فروشنده معتبر خواستی بگو معرفی کنم)
فک کنم تا همون 16 تا رو میتونی پلاسش رو بگیری

سلام من به روش شیرینگ چند تا بازی گرفتم الان هاردم پر شده .ایا راهی هست برخی بازی ها که بکارم نمیاد رو از رو هارد پاک کنم و بعدا اگر خواستم برشون گردونم ؟[/QUOT
کسی نیست به من بی نوا کمک کنه
اگه از این 70-80 هست اکانتت.،اینا اکانتهای دزدی هست که به شما و من فروختن بعد پاک کردن که هیچ تا sign out شی اصلا قابل برگشت نیس.
همین چند روز پیش 4 تا از بازی هام پرید یعنی چون دزدی بودن رمز عوض شده بود.پس گول این ارزونی اکانتها را چه شما چه هیچ کس دیگه نخوره.به فروشنده میگم میگه از آپدیت جدید سونی هست.آخه کافر چرا دروغ میگی مگه با ببه گلابی طرفی.
سایتشم اینه
Newgenshop.org
اما اگه از این 130-140 هست که بین 3 نفر share میشه میشه اونم تازه باید دوباره هماهنگ کنی و کلی بدبختی داره.
نتیجه:اصلا دیگه طرف دیجیتالی نرو تا به عاقبت من دچار نشدی.البته اگه رفاقتی با هم خرید کنین که بحثش جداست ولی از سایت و اینا اصلا نخرید.

سلام
من از یه فروشنده شنیدم که ریجن 3 چون مال اسیاس بیشتر کاربراش عرب هستن. یعنی میخوان انلاین بازی کنی با عربا بازی میکنی.
درسته؟
ریجن ربطی به وصل شدن به سرور داره؟
مثلا ریجن 1 فقط امریکایی توش باشه

سلام
من از یه فروشنده شنیدم که ریجن 3 چون مال اسیاس بیشتر کاربراش عرب هستن. یعنی میخوان انلاین بازی کنی با عربا بازی میکنی.
درسته؟

موقع آنلاين بستگي به ip شما به نزديك ترين سرور وصل مي شيد
كلاً هر ريجني كه باشه اول و آخر بيشتر بايد با عرب ها بازي كني چون نزديك تر هستن
دوستان ببخشید من اگه بخوام فیفارو دیجیتالی بخرم یعنی دانلود کنم باس حتما psn plus داشته باشم؟؟؟؟

نه براي خريد بازي ديجيتالي از استور نيازي به پلاس نيست شما مي توني اكانتت رو شارژ كني و بخري

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام
درسته؟
به ریجن دستگاه مربوط نیست...
چه حروم خورایی شدن فروشنده ها... چزت و پرت می بافن که طرف ریجن سه که ارزون تره نخره...

سلام
درسته؟

از قول من به اون دوست فرو شنده بگو...!!!:d
نه دوست عزیز ریجن دستگاه هیچ ربطی به این قضایا نداره
ریجن توی بازار ایران 3 تا تفاوت داره:
1-ریجن 3 از همه ارزونتره
2-ریجن 3 توی منو با دایره وارد میشه
3-ریجن 1 از همه تو بورس تره(اینم زمانی خودش رو نشون میده که بخوای کنسولت رو بفروشی)

به غیر از این سه تا تفاوت که گفتم هیچ فرق دیگه ای باهم ندارن خاطرت جمع،برو خرید کن گول این فرو شنده ها رو هم نخور;)

آخرین ویرایش:
یک مشت سوال :d جواب بدین کامل براتون دعا میکنم مرسی

بالاخره ی اکانته usa ساختم بعد از مدت ها اکانته uk یکم تو خرید دردسر داره واقعا الان راحت میشه خرید کرد با دلار:d 14 روز هم نگو دستگاهم free پلاس داره نمیدونستم ...وقتی 1 سال پیش uk ساختم پلاسه مفت داشت 2 روز نگو پدر سوخته 14 روزم برا usa هم داره:d فعلا که اون 14 روزو فعال نکردم چون 3ماهه تازه برا uk پلاس خریدم ....

1...الان دوتا سوال مهم دارم اینکه من اکانته uk الان primary فعال است اما برا usa رو غیر فعال زدم الان بهتره اونم فعال کنم؟؟؟ اصلا میشه جفتشو فعال بزنم تو یک دستگاه آخه فک نکنم بشه آره؟؟؟
در کل قصه این primary چی هست؟؟؟
2...و سوال دیگه اینکه بازی هایه پلاسو از هرکدوم که دانلود میکنم فقط تو اون اکانت میشه بازی کرد؟؟؟؟ جرات نکردم رو بازی هایه اکانته uk خودم کلیک کنم ترسیدم اتفاقی بیوفته تروفی چیزیش بپره گفتم مطمعن بشم..
3...الان دنباله خریده life is strange از طریقه اکانته آمریکا هستم و راه کاری داره بعد از خرید با اکانته دیگم بازی کنم یعنی با uk و تروفی هاشم برا uk حساب بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آره راهکارش چیه به چه صورت؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه شنیدم تو استوره آمریکا جایزه میدن گاهی پول میدن اینا چاخانه یا نه؟؟ اگه راسته چیکار کنم جایزه بدن؟؟

آقا در کل یکی جامع جواب بده تا بنده که زیاد سر در نمیارم براش یک مشت بوس میفرستم:d

یک مشت سوال :d جواب بدین کامل براتون دعا میکنم مرسی

بالاخره ی اکانته usa ساختم بعد از مدت ها اکانته uk یکم تو خرید دردسر داره واقعا الان راحت میشه خرید کرد با دلار:d 14 روز هم نگو دستگاهم free پلاس داره نمیدونستم ...وقتی 1 سال پیش uk ساختم پلاسه مفت داشت 2 روز نگو پدر سوخته 14 روزم برا usa هم داره:d فعلا که اون 14 روزو فعال نکردم چون 3ماهه تازه برا uk پلاس خریدم ....

1...الان دوتا سوال مهم دارم اینکه من اکانته uk الان primary فعال است اما برا usa رو غیر فعال زدم الان بهتره اونم فعال کنم؟؟؟ اصلا میشه جفتشو فعال بزنم تو یک دستگاه آخه فک نکنم بشه آره؟؟؟
در کل قصه این primary چی هست؟؟؟
2...و سوال دیگه اینکه بازی هایه پلاسو از هرکدوم که دانلود میکنم فقط تو اون اکانت میشه بازی کرد؟؟؟؟ جرات نکردم رو بازی هایه اکانته uk خودم کلیک کنم ترسیدم اتفاقی بیوفته تروفی چیزیش بپره گفتم مطمعن بشم..
3...الان دنباله خریده life is strange از طریقه اکانته آمریکا هستم و راه کاری داره بعد از خرید با اکانته دیگم بازی کنم یعنی با uk و تروفی هاشم برا uk حساب بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آره راهکارش چیه به چه صورت؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه شنیدم تو استوره آمریکا جایزه میدن گاهی پول میدن اینا چاخانه یا نه؟؟ اگه راسته چیکار کنم جایزه بدن؟؟

آقا در کل یکی جامع جواب بده تا بنده که زیاد سر در نمیارم براش یک مشت بوس میفرستم:d
1. یک کنسول میتونه تا 16 اکانت داشته باشه و هر 16 تا هم Primary باشن. این سوال رو توی اون یکی تاپیک هم بهت جواب دادم
Primary یعنی اینکه مابقی اکانتها برای انلاین زدن نیازی به پلاس ندارن در صورتی که اکنت pri پلاس داره و همچنین از دانلودهای اکانت میشه روی اکانتهای دیگه استفاده کرد
2. تروفی برای همون اکانتی ثبت میشه که داری بازی میکنی
مشکلی نداره میتونی بازیهای پلاس رو دانلود کنی و روی اکانتهای دیگم استفاده کنی چون uk ات pri هست
3.. میتونی بازی رو روی اکانتی که میخوای بازی کنی تا تروفیاش رو برای اون اکانت ثبت بشه . - بازم جواب این سوال رو دادم بهت که تروفی برای همون اکانتی ثبت میشه که داری بازی میکنی
4. نه نیست. بستگی داره طرحش کی باشه . مثلا 100 دلار بخری 10 دلار بدن ( مثلا ) نمیدونم الان طرحی هست اصلا یا نه .

اگه از این 70-80 هست اکانتت.،اینا اکانتهای دزدی هست که به شما و من فروختن بعد پاک کردن که هیچ تا sign out شی اصلا قابل برگشت نیس.
همین چند روز پیش 4 تا از بازی هام پرید یعنی چون دزدی بودن رمز عوض شده بود.پس گول این ارزونی اکانتها را چه شما چه هیچ کس دیگه نخوره.به فروشنده میگم میگه از آپدیت جدید سونی هست.آخه کافر چرا دروغ میگی مگه با ببه گلابی طرفی.
سایتشم اینه
Newgenshop.org
اما اگه از این 130-140 هست که بین 3 نفر share میشه میشه اونم تازه باید دوباره هماهنگ کنی و کلی بدبختی داره.
نتیجه:اصلا دیگه طرف دیجیتالی نرو تا به عاقبت من دچار نشدی.البته اگه رفاقتی با هم خرید کنین که بحثش جداست ولی از سایت و اینا اصلا نخرید.

خب شکر خدا تجربه اش کردید و متوجه شدید.
یادمه روزی که بازی COD:Ghost وBF4 من همینجوری شد (مال من از این 100 تومنی ها بود.) با کلی دنگ و فنگ و هماهنگی بازم نتونستم بیارمشون اومدیم سایت گفتیم دوستان فقط فیزیکی ، که بهمون پریدند.

یک اکانت تا چند روز باید دوره احتیاطو طی کنه تا از بن نشدنش مطمئن بشیم من یه اکانت اکبند دارم فقط روی کنسول خودم هستش 18 روز گذشته مشکلی براش پیش نیومده اختمال داره براش مشکل پیش بیاد

سلام دوستان
میخواستم بدونم واسه انتقال دیتا بازی ها به adsl هم نیازه یا فقط مودم/روتر وایرلس کافیه????

Sent from my LT18i

انتقال فقط از طریق مودم انجام میشه اما اولش باید برای به دست آوردن لینک اولی به اینترنت وصل باشید.....................

[h=1]Cooling Fan With Dual Controller Charger Dock Station Stand for PlayStation 4
PS4 Console[/h]چیز خوبیه یا واسه کنسول ضرر داره؟ (واسه این میگم که برقشو از کنسول میگیره) (تاثیری هم داره؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or