هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام رفقا خسته نباشید یه سوال اینکه چجوری میشه ps4 رو به مانیتورهای قدیمی سری CRT وصل کرد من از مبدل استفاده کردم ولی جوابگو نبود تا چند ثانیه تصویر میومد و بعد قطع میشد همین مبدلو من به ایکس باکس 360 وصل میکردم و بازیها به راحتی اجرا مشد راستی از روشی هم استفاده کردم که تو چندا تا فروم انگلیسی زبون دیده بودم که تو خوده کنسول HDCP رو غیر فعال کنم اما بازم نشد
ممنون میشم راهنماییم کنید
راه نداره چون VGA انالوگه،فقط با DVI میشه تصویر گرفت + برای صدا ورودی اپتیکال لازمه.
آقا من میخوام ps4 بخرم منتها چندتا سوال داشتم خیلی وقته سمته بازار و کنسول اینا نرفتم (6سال)
اولی تو اسویلر
هر کسی در مورد شیادان توپخونه ای اینجا پست بده و بحث در مورد بازی های کپی رو باز کنه بن خواهد شد.

چرا میگین شیادین توپخونه؟
خواستم از زننده تاپیک بپرسم که از برج 3 /2014 آنلاین نشده
2-میشه بازی های ps4 دیتاش رو هارد باشه هارد و وصل کنیم به کنسول بازی کنیم یا باید واسه بازی دیتا رو بریزیم رو کنسول بعد بازی کنیم؟
3- نمیشه هارد کنسول با 1tb عوض کرد ؟
4- خرید ریجن به خرید اکانت ربط نداره؟ یعنی کنسول ریجن 1 بخریم ولی اکانت psn ماله اروپا باشه؟
5- قیمتی که فرق نمیکنه کارت های uk با USA?
6-CUH-1100 یا CUH1115/1116 چیپ ستای جدیدی دارن؟ یعنی خرابیشون کمتره؟ کلآ کدوم مدلش بهتره؟
7- رو خود کنسول اکانت پلاس هست؟
8- کلآ از کجا بفهمیم کن جنسی که خریدیم خوبه یا ریفر و تعمییری نیست
1 چون بندازن اکثرا،بازی دست دوم رو سلفون میکشن بجای اک میفروشن ،پول اپدیت میگیرن ،پول هک 4 میگیرن:d و گارانتی های خنده دار
2 خیر،باید با کنسول + PSX انتقال بدید
3 تا 2 ترا پشتیبانی میکنه
4 نه
5 اکانت امریکا قیمت هاش پایینتره.
6چیپ و...رو بیخیالش شو.کنسول های فقط ممکنه مشکل پیدا کنن.2014 به بعد با خیال راحت بخر
7 تو بعضی از پک ها هست که فروشندگان محترم پشت شهرداری برمیدارن از روی پک + 14 روز برای کاربر های جدید قابل استفاده هست
8 ریفر و... نیست تو بازار

با سلام وتبریک سال نو خدمت همه دوستان.
من میخوام صدای ps4 رو دالبی داشته باشم...همه وسایلم جوره ....فقط توی یه نکته موندم ....واسه اتصال کابل اپتیک اون قسمت که به کنسول وصل میشه روش یه درپوش داره باید درپوش روی کنسول رو شکوند؟؟؟!! یا من دارم اشتباه میکنم...اگه دوستان تجربه دارم لطفا راهنمایی بفرمان ممنون میشم.

راهی هست از خود کنسول پینگ گرفت؟
توی بعضی از بازی ها مثل BattleField 4 میشه؛ خارج از بازی اطلاعی ندارم

----------------------------------
دوستان یه سوال
من می تونم برای بازی ها فیزیکی ریجن 2 که دارم یه اکانتی با ریجن 2 بسازم و پرایمری کنم و از اون DLC ها رو بخرم؟
این DLC ها روی اکانت اصلیم که ریجن 1 هست Share میشه دیگه؟

من میخوام صدای ps4 رو دالبی داشته باشم...همه وسایلم جوره ....فقط توی یه نکته موندم ....واسه اتصال کابل اپتیک اون قسمت که به کنسول وصل میشه روش یه درپوش داره باید درپوش روی کنسول رو شکوند؟؟؟!! یا من دارم اشتباه میکنم...اگه دوستان تجربه دارم لطفا راهنمایی بفرمان ممنون میشم.
نه داداش نشکونیشا!! کابل رو فرو کنی خودش میره عقب اون درپوشه مگه کنسول هم ویرجین و غیر ویرجین داره!!!

توی بعضی از بازی ها مثل BattleField 4 میشه؛ خارج از بازی اطلاعی ندارم

----------------------------------
دوستان یه سوال
من می تونم برای بازی ها فیزیکی ریجن 2 که دارم یه اکانتی با ریجن 2 بسازم و پرایمری کنم و از اون DLC ها رو بخرم؟
این DLC ها روی اکانت اصلیم که ریجن 1 هست Share میشه دیگه؟
بله درسته در اشتراک گذاشته میشه
بچه ها قبلا این کار رو انجام دادن تایید کردن ( شخصی نکردم)

راهی هست از خود کنسول پینگ گرفت؟
خیر

روی هر کنسول چند تا اکانت می تونه پرایمری بشه؟ من شنیدم 13 تا انگار؛ درسته؟:-/

این اکانت نیست که پرایمری میشه، کنسول به عنوانِ کنسولِ پرایمری برای اکانت انتخاب میشه.

هر اکانت فقط یک کنسول رو میتونه به عنوانِ کنسولِ پرایمری انتخاب کنه.
هر کنسول میتونه برای 16 اکانتِ مختلف، به صورت همزمان، کنسولِ پرایمری باشه.

دوستان چرا قیمت ریجن 3 این قدر پایین تر از بقیه ی ریجن هاست ؟؟ یکی بهم گفت چون ریجن 3 ها پلمب نیستن به خاطر همین قیمتش پایین تره!

واقعا سونی ریجن 3 ها رو پلمب نمیکنه ؟؟!

دوستان چرا قیمت ریجن 3 این قدر پایین تر از بقیه ی ریجن هاست ؟؟ یکی بهم گفت چون ریجن 3 ها پلمب نیستن به خاطر همین قیمتش پایین تره!

توی بازار دبی فعلا ریجن 3 ریخته قیمت پایین واسه همین ارزون شده

مثل همه خروجی های صوتی نوری ، این هم با خود فیش عقب میره پوشش فقط جهت زدن فیش رو حواست باشه.

- - -ویرایش - - -

هیچ فرقی ندارند دوست عزیز.
مثلا به نظرت سونی ممکنه به اروپا جنس بهتر از آمریکا بده؟
یا اینکه جنسایی که به آمریکا میده توش خراب داشته باشه؟
اینا همش حقه پول واسه فروشندگان.
فقط فقط فقط یه سری رجین دو ژاپن بودن که به جای ساخت چین و فاکس نوشته بودن Made in japan
اونا هم تو سری اول بودند و اتفاقا فیشهای HDMI شون هم مشکل داشت.مشکل طراحی که سریعا مرتفع شد.

- - -ویرایش - - -

سلام رفقا خسته نباشید یه سوال اینکه چجوری میشه ps4 رو به مانیتورهای قدیمی سری CRT وصل کرد من از مبدل استفاده کردم ولی جوابگو نبود تا چند ثانیه تصویر میومد و بعد قطع میشد همین مبدلو من به ایکس باکس 360 وصل میکردم و بازیها به راحتی اجرا مشد راستی از روشی هم استفاده کردم که تو چندا تا فروم انگلیسی زبون دیده بودم که تو خوده کنسول HDCP رو غیر فعال کنم اما بازم نشد
ممنون میشم راهنماییم کنید
مشکلو خودم حل کردم اما هزینه بر بود یه تبدیل دیگه گرفتم که آداپتور برق داشت و به برق متصل میشد که خوشبختانه کار کرد و چون تصویر با رزولوشن 1080 بود تصاویر دریافتی بزرگ تر از صفحه مانیتورم بود که با تغییر رزولوشن به 720 درست شد امیدوارم اونایی هم که این مشکلو دارن با این روش مشکلشون حل شه

سلام
من با یه فروشنده صحبت کردم قیمت رو پرسیدن گفتن که
ریجن 1 امریکا 1440
ریجن 1 امارات 1400
میخواستم بپرسم امریکا با امارات چه فرقی میکنه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or