timemachine2029
کاربر سایت
راه نداره چون VGA انالوگه،فقط با DVI میشه تصویر گرفت + برای صدا ورودی اپتیکال لازمه.سلام رفقا خسته نباشید یه سوال اینکه چجوری میشه ps4 رو به مانیتورهای قدیمی سری CRT وصل کرد من از مبدل استفاده کردم ولی جوابگو نبود تا چند ثانیه تصویر میومد و بعد قطع میشد همین مبدلو من به ایکس باکس 360 وصل میکردم و بازیها به راحتی اجرا مشد راستی از روشی هم استفاده کردم که تو چندا تا فروم انگلیسی زبون دیده بودم که تو خوده کنسول HDCP رو غیر فعال کنم اما بازم نشد
ممنون میشم راهنماییم کنید
1 چون بندازن اکثرا،بازی دست دوم رو سلفون میکشن بجای اک میفروشن ،پول اپدیت میگیرن ،پول هک 4 میگیرن:d و گارانتی های خنده دارآقا من میخوام ps4 بخرم منتها چندتا سوال داشتم خیلی وقته سمته بازار و کنسول اینا نرفتم (6سال)
اولی تو اسویلر
2-میشه بازی های ps4 دیتاش رو هارد باشه هارد و وصل کنیم به کنسول بازی کنیم یا باید واسه بازی دیتا رو بریزیم رو کنسول بعد بازی کنیم؟هر کسی در مورد شیادان توپخونه ای اینجا پست بده و بحث در مورد بازی های کپی رو باز کنه بن خواهد شد.
چرا میگین شیادین توپخونه؟
خواستم از زننده تاپیک بپرسم که از برج 3 /2014 آنلاین نشده
3- نمیشه هارد کنسول با 1tb عوض کرد ؟
4- خرید ریجن به خرید اکانت ربط نداره؟ یعنی کنسول ریجن 1 بخریم ولی اکانت psn ماله اروپا باشه؟
5- قیمتی که فرق نمیکنه کارت های uk با USA?
6-CUH-1100 یا CUH1115/1116 چیپ ستای جدیدی دارن؟ یعنی خرابیشون کمتره؟ کلآ کدوم مدلش بهتره؟
7- رو خود کنسول اکانت پلاس هست؟
8- کلآ از کجا بفهمیم کن جنسی که خریدیم خوبه یا ریفر و تعمییری نیست
2 خیر،باید با کنسول + PSX انتقال بدید
3 تا 2 ترا پشتیبانی میکنه
4 نه
5 اکانت امریکا قیمت هاش پایینتره.
6چیپ و...رو بیخیالش شو.کنسول های فقط ممکنه مشکل پیدا کنن.2014 به بعد با خیال راحت بخر
7 تو بعضی از پک ها هست که فروشندگان محترم پشت شهرداری برمیدارن از روی پک + 14 روز برای کاربر های جدید قابل استفاده هست
8 ریفر و... نیست تو بازار