هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

- - -ویرایش - - -

سلام رفقا خسته نباشید یه سوال اینکه چجوری میشه ps4 رو به مانیتورهای قدیمی سری CRT وصل کرد من از مبدل استفاده کردم ولی جوابگو نبود تا چند ثانیه تصویر میومد و بعد قطع میشد همین مبدلو من به ایکس باکس 360 وصل میکردم و بازیها به راحتی اجرا مشد راستی از روشی هم استفاده کردم که تو چندا تا فروم انگلیسی زبون دیده بودم که تو خوده کنسول HDCP رو غیر فعال کنم اما بازم نشد
ممنون میشم راهنماییم کنید

دوست عزیز انقدر اذیت و هزینه کشیدی و دست آخر رو مانیتور 4:3 CRT بازی میکنی؟
از اول مانیتور رو میفروختی و یه LCD یا LED میخریدی.
بعضی تلاشها عجیب هستند.از من میشنوی حتما یه تلویزیون LED بخر تا نهایت استفاده از کیفیت دستگاه PS4 رو ببری.
موفق باشید...

- - -ویرایش - - -

سلام
من با یه فروشنده صحبت کردم قیمت رو پرسیدن گفتن که
ریجن 1 امریکا 1440
ریجن 1 امارات 1400
میخواستم بپرسم امریکا با امارات چه فرقی میکنه؟؟؟

امارات رجین 2 هستش و آمریکا شمالی رجین 1.
هیچ فرقی ندارند.

سلام من به روش شیرینگ چند تا بازی گرفتم الان هاردم پر شده .ایا راهی هست برخی بازی ها که بکارم نمیاد رو از رو هارد پاک کنم و بعدا اگر خواستم برشون گردونم ؟

سلام
دوستان یه سوال داشتم خواهشن بم ج بدین آخه تازه کارم.
من الان یه ps4 تازه خریدم ، واس اینکه بخوام فیفا 15 آنلاین بازی کنم باس چیکار کنم؟؟؟ توو شبکه psnام ثبت نام کردم.

اینم بگم اکانتم رو به کسی ندادم و share نکردم فقط روی کنسول خودم پرایمری کردم

خوب پس مشکلی نیست خیالت راحت از ظرفیت 2 استفاده کن و با ایدی خودت بازی کن اگه هم مشکلی پیش بیاد که نمیاد بازی قفل بشه باز میری رو اکانت بازی لانسین میزنی چون ظرفیت 2 میشه بری تو اکانت .

اینای هم که میبینی بازیشون قفل شده ظرفیت 1 نمیتونند برند تویه اکانت

سلام دوستاناحساس میکنم تا حدودی دستگاه کند شده
و گاهی اوقات توی بلاد بورن تاخیر احساس میکنم در گیم پلی و مومنتم
مشکل از کجاست؟
داداش از منم همیجوریه اپدیتش خیلی افتضاح بود سونی کاش یه اپدیت جدید بده از منم همینجوریه

دوست عزیز انقدر اذیت و هزینه کشیدی و دست آخر رو مانیتور 4:3 CRT بازی میکنی؟
از اول مانیتور رو میفروختی و یه LCD یا LED میخریدی.
بعضی تلاشها عجیب هستند.از من میشنوی حتما یه تلویزیون LED بخر تا نهایت استفاده از کیفیت دستگاه PS4 رو ببری.
موفق باشید...

- - -ویرایش - - -
آره واقعا اذیت شدم و هزینه داشت تلوزیون LED هم موجوده اما زمان هایی که من میتونم و میخوام از کنسول استفاده کنم تلوزیون در استفاده کس دیگه ایه و دیگه بازی کردن با خیال راحت انجام نمیشه به خاطر همین از مانیتور شخصیم بهره میبرم خرید یه LED یا LCD که درگاه HDMI داشته باشه هزینش بیشتر از یه مبدله البته خیلی بیشتر به خاطر همین من مبدلو انتخاب کردم.

ممنون

سلام دوستاناحساس میکنم تا حدودی دستگاه کند شده
و گاهی اوقات توی بلاد بورن تاخیر احساس میکنم در گیم پلی و مومنتم
مشکل از کجاست؟
BB خودش هم loading هاش طولانیه هم اینکه بازیش افت فریم رو داره
اما اگر os لگ داره ( که 2-3 مورد خوندم بعد اپدیت اخری یه سری اشاره کردن ) بد نیست یه بار rebuild database رو امتحان کنی ببینی کمکی میکنه یا نه . اگر نه تا اپدیت بعدی وایسا.

داداش از منم همیجوریه اپدیتش خیلی افتضاح بود سونی کاش یه اپدیت جدید بده از منم همینجوریه
Rebuild Database رو امتحان کن

سلام به همه
دوستان چند تا سوال دارم جواب بدید ممنون میشم
1.قیمت نو و دسته دو این بازی ها چنده:fifa 15.....cod:aw......drive club
2.از کجاها میتونم بازی دسته دو(غیر آک) بگیرم یا بازیهامو بفروشم
3.هنوزم اگه موقع ساخت اکانت پی اس ان کشور ژاپن رو انتخاب کنم پلاس رایگان میده؟
4.بازیهای رایگانی که واسه پلاس میاد میشه دیتاشو تو کامپیوتر با idm دانلود کنم بعد بریزم تو هارد با ps4 بازی کنم (آخه سرعت نتم کمه)
ببخشید سرتونو درد آوردم

BB خودش هم loading هاش طولانیه هم اینکه بازیش افت فریم رو داره
اما اگر os لگ داره ( که 2-3 مورد خوندم بعد اپدیت اخری یه سری اشاره کردن ) بد نیست یه بار rebuild database رو امتحان کنی ببینی کمکی میکنه یا نه . اگر نه تا اپدیت بعدی وایسا.

Rebuild Database رو امتحان کن

((rebuild database)) یعنی باید چیکار کنیم دقیقا؟ اگه توضیح بدید ممنون میشم

سلام به همه
دوستان چند تا سوال دارم جواب بدید ممنون میشم
1.قیمت نو و دسته دو این بازی ها چنده:fifa 15.....cod:aw......drive club
2.از کجاها میتونم بازی دسته دو(غیر آک) بگیرم یا بازیهامو بفروشم
3.هنوزم اگه موقع ساخت اکانت پی اس ان کشور ژاپن رو انتخاب کنم پلاس رایگان میده؟
4.بازیهای رایگانی که واسه پلاس میاد میشه دیتاشو تو کامپیوتر با idm دانلود کنم بعد بریزم تو هارد با ps4 بازی کنم (آخه سرعت نتم کمه)
ببخشید سرتونو درد آوردم
برای دانلود بازیا از طریقه pc این رو بخون:
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

((rebuild database)) یعنی باید چیکار کنیم دقیقا؟ اگه توضیح بدید ممنون میشم
برای وارد شدن به Safe mode دستگاه رو خاموش میکنی . 7 ثانیه Power رو نگه میداری بیپ که زد ول میکنی دوباره میزاری بعد خودش از safe mode میاد بالا و گزینه rebuild اونجا هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or