هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فکر نکنم بشه چون ظرفیت 1 نمیتونه آنلاین بشه پس نمیتونی دوباره بازیو دانلود کنی.

- - -ویرایش - - -

در مورد این هدست اگر کامل بزنمش داخل به طوری که آخرین خط سیاه معلوم نباشه کار نمی کنه ولی اگه یکم بیارمش بیرون به طوری که اون خط معلوم باشه اون وقت کار می کنه.

شایان جان سه تا خط مشکی داره باید هر سه تا بره داخل

فکر نکنم بشه چون ظرفیت 1 نمیتونه آنلاین بشه پس نمیتونی دوباره بازیو دانلود کنی.

- - -ویرایش - - -

در مورد این هدست اگر کامل بزنمش داخل به طوری که آخرین خط سیاه معلوم نباشه کار نمی کنه ولی اگه یکم بیارمش بیرون به طوری که اون خط معلوم باشه اون وقت کار می کنه.
داداش اطلاعات غلط چرا میدی؟
کی گفته ظرفیت 1 نمیتونه آنلاین شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - -ویرایش - - -

تاریخ انقضا پلاس رو چطور میشه فهمید؟

تاریخ انقضا پلاس رو چطور میشه فهمید؟
روی یه بازی که از پلاس گرفتی option بزن بخشه Info یه قسمت Days Remaining داره که روزهای باقی تا پایانه پلاس رو نوشته
بخشه Services هم تاریخ expire شدن رو داره

سلام
دستگاه من ریجن4هستش.یعنی روی کارتون کنار اون کره ی زمین 4نوشته.......ریجن4 همون ریجن all هستش؟؟؟؟؟؟؟
استرالیا و نیوزلند 4 هستن.

به نام او که اولین ذره را آفرید سلام علیکم ، سال نو مبارک ، شهادت بی بی تسلیت

دوستان میخوام بازی واچ داگز رو بگیرم دو طرف قیمت نداریم برای اینکه حقی از ما دو نفر ضایع نشه یکی لطف کنه حالا اینجا یا از طریق پیام خصوصی قیمتی که بچه ها این بازی رو دست دوم خرید و فروش می کنند به من بگه خدا خیرتون بده ،‌من فقط آنلاین بازی می کنم ، نمی دونم چه آنلاینی داره ، کوپ آنلاین بازی می کنم ، از این آنلاین های مسخره که دو تا تفنگ بر می دارند قایم میشن تا همدیگر رو بکشند متنفرم اگر تجربه ی این بازی رو و آنلاین ا‌ش دارید بگید ،:discussion: از همه مهمتر تو این بازی از همون اول چیزی به نام کد وجود داشته یا نه ، اینکه کد تو قاب بازی وجود داشته یا نه برام مهمه ، اگر هیچ کدوم از سوال هام رو پاسخ نمیدید این یه دونه آخری رو جواب بدید چون من پی اس ان کارت ندارم و نمی تونم دی ال سی و این حرف ها بخرم :gathering:

دوستان میخوام بازی واچ داگز رو بگیرم دو طرف قیمت نداریم برای اینکه حقی از ما دو نفر ضایع نشه یکی لطف کنه حالا اینجا یا از طریق پیام خصوصی قیمتی که بچه ها این بازی رو دست دوم خرید و فروش می کنند به من بگه خدا خیرتون بده ،‌من فقط آنلاین بازی می کنم ، نمی دونم چه آنلاینی داره ، کوپ آنلاین بازی می کنم ، از این آنلاین های مسخره که دو تا تفنگ بر می دارند قایم میشن تا همدیگر رو بکشند متنفرم اگر تجربه ی این بازی رو و آنلاین ا‌ش دارید بگید ،:discussion: از همه مهمتر تو این بازی از همون اول چیزی به نام کد وجود داشته یا نه ، اینکه کد تو قاب بازی وجود داشته یا نه برام مهمه ، اگر هیچ کدوم از سوال هام رو پاسخ نمیدید این یه دونه آخری رو جواب بدید چون من پی اس ان کارت ندارم و نمی تونم دی ال سی و این حرف ها بخرم :gathering:
انلاین داره ولی چیزه خاصی نیست
coop هم اگر منظورته نداره
بهتره قبل از خرید همونطوری که قبلا گفتم توی Utube سرچ کن تا از حریدت پشیمون نشی
اصلاش تک نفرش هست
DLC هاش همه پولی هست - کدی که توش بوده چیزه خاص الا چندتا ایتم اینا نبوده و البته یه سری مرحله که تعریفه خاصی نداشتن.

سلام من حدودا 2هفته س ps4 خریدم اوایل صدای فنش کم بود و گرامی کنسولم کمتر بود ولی الان هم صداش بیشتر شده و هم گرماش بیشتر شده ایا مشکل از فنش؟؟؟؟؟ینی دور فنش بالاس؟؟؟
ی نکته: قبل از اینکه صدای فن زیاد بشه شبش گذاشته بودم ی بازی دان بشه و تا صبح روز بعدش تا 2بعد از ظهر روشن بود ینی حدودا چیزی نزدیک 12 ساعت
لطفا راهنماییم کنید هربار روشنش میکنم رو مخمه :(

رفيق من واچ داگز رو دارم مي تونم راهنمايي كنم
اولاً كه اگه براي آنلاين ميخواي بي خيال اين بازي شو!
اون كدم هم لباس و يه كلاه خاص داشت
كل dlc هاش 20 دلار هست كه من گرفتم ارزش داره و بايد ريجن 1 گير بياري اگه ميخواي dlc رو بخري
قيمت دست دو الآن ندارم موقعي كه خريدم اولش بود قيمتش بالا بود ولي الآن قيمتش پايين اومده (تو استور هم 10 دلار كاهش يافته)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام من حدودا 2هفته س ps4 خریدم اوایل صدای فنش کم بود و گرامی کنسولم کمتر بود ولی الان هم صداش بیشتر شده و هم گرماش بیشتر شده ایا مشکل از فنش؟؟؟؟؟ینی دور فنش بالاس؟؟؟
ی نکته: قبل از اینکه صدای فن زیاد بشه شبش گذاشته بودم ی بازی دان بشه و تا صبح روز بعدش تا 2بعد از ظهر روشن بود ینی حدودا چیزی نزدیک 12 ساعت
لطفا راهنماییم کنید هربار روشنش میکنم رو مخمه :(

مشکلی نیست
نمیخواد نگران باشی:d

بچه ها یه سوال یه مقدار پیچیده!!!
من دارم از پلاس شیر شده استفاده می کنم که روی اکانت خودمم نیست و اکانت دوستمو پرایمری کردم رو کنسول حالا اگه بخوام از این داستان بازی شیری استفاده کنم و یه اکانت سومی بگیرم که بازیه روش هست بعد از وارد کردن اون اکانت و دانلود بازی برای این که بتونم با اکانت خودم بازی کنم باید اون اکانت سوم پرایمری بشه دیگه؟ الان اینجوری نمیتونم از پلاس استفاده کنم؟ چون اکانت سوم که بازی باهاش گرفته شده پرایمری شده و اکانت دوم که پلاس داره دیگه پرایمری نیست؟! امیدوارم تونسته باشم سوالو منتقل کنم!

سلام
یه سوال داشتم
من چند روز پیش بازی oddword رو از استور ژاپن دانلود کردم و دارم بازی میکنم الان مشکل من اینجاست ک هیچ آیکونی روی صفحه نمایش نیست و همش باید برم ب قسمت notification و از اونجا بازی رو استارت کنم داخل لایبرری هم بازی نیست روی صفحه هم نمایش داده نشده؟
مشکل از کجاست؟ب نظرتون باگ هست؟

سلام دوستان
من امروز بازی GTA v رو دیجیتالی میخرم
اکانت اول به قیمت ۱۳۰تومن
من قبلا با پلاس رایگان ژاپن انلاین میزدم ینی پرایمری میکردم تا بتونم با اکانت خودم بزنم
میخواستم بدونم الان هم میشه با این بازی دیجیتالیه اینکارو کرد؟

سلام
یه سوال داشتم
من چند روز پیش بازی oddword رو از استور ژاپن دانلود کردم و دارم بازی میکنم الان مشکل من اینجاست ک هیچ آیکونی روی صفحه نمایش نیست و همش باید برم ب قسمت notification و از اونجا بازی رو استارت کنم داخل لایبرری هم بازی نیست روی صفحه هم نمایش داده نشده؟
مشکل از کجاست؟ب نظرتون باگ هست؟
به نظر میرسه باگ باشه !!! مگرنه هنگام download آیتکنش بایستی اضافه میشده.
یا rebuildt database کن. اگر fix نشد میخوای درستش کنی شاید مجبور شی کلا پاک کنی دوباره دانلود کنی .
هر بازی که شروع به دانلود میشه ایکنش هم سریع اضافه میشه.

سلام دوستان
من امروز بازی GTA v رو دیجیتالی میخرم
اکانت اول به قیمت ۱۳۰تومن
من قبلا با پلاس رایگان ژاپن انلاین میزدم ینی پرایمری میکردم تا بتونم با اکانت خودم بزنم
میخواستم بدونم الان هم میشه با این بازی دیجیتالیه اینکارو کرد؟
اکانت پلاس primary باشه مابقی اکانتها هم میتونن استفاده کن از انلاین بدون نیاز به پلاس.

بچه ها یه سوال یه مقدار پیچیده!!!
من دارم از پلاس شیر شده استفاده می کنم که روی اکانت خودمم نیست و اکانت دوستمو پرایمری کردم رو کنسول حالا اگه بخوام از این داستان بازی شیری استفاده کنم و یه اکانت سومی بگیرم که بازیه روش هست بعد از وارد کردن اون اکانت و دانلود بازی برای این که بتونم با اکانت خودم بازی کنم باید اون اکانت سوم پرایمری بشه دیگه؟ الان اینجوری نمیتونم از پلاس استفاده کنم؟ چون اکانت سوم که بازی باهاش گرفته شده پرایمری شده و اکانت دوم که پلاس داره دیگه پرایمری نیست؟! امیدوارم تونسته باشم سوالو منتقل کنم!

هر کنسول میتونه 16 تا User داشته و هر 16 هم Primary باشه . primary محدودیتش per console هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or