هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب شما هر وقت خواستی کنسول رو intialize کنی قبلش آخرین فریمور ریکاوری رو دانلود میکنی لازم نیست از قبل آرشیو کنی ...من خودم اوایل که به psn وصل نمیشد فک کردم بد آپدیت شده برای همین از این گزینه استفاده کردم.
اگه 2.03 روش نصب باشه و شما intialize کنی حتی اگه 2.04 هم اومده باشه ریکاوری 2.03 نصب میشه ....اما چه کاریه خب همون موقع آخرین ورژن رو دانلود میکنی.
البته بگم خوده دستگاه بعد از intialize ریکاوری رو دانلود نمیکنه و قبلش باید خودت دانلود کرده باشیش و تو usb ریخته باشی

نه خب ميخواستم آرشیو داشته باشم
در کل میشه نگه داشت واس آینده این ریکاوری رو یا به درد چند ماه بعد نميخوره؟!
حتما باید ورژنی که کنسول داره رو دانلود کنیم ریکاوریش رو؟

نه خب ميخواستم آرشیو داشته باشم
در کل میشه نگه داشت واس آینده این ریکاوری رو یا به درد چند ماه بعد نميخوره؟!
حتما باید ورژنی که کنسول داره رو دانلود کنیم ریکاوریش رو؟

به درد نمیخوره..........اگ یه وقتی کنسول مشکل نرمافزاری پیدا کرد و با rebuild و راه های دیگه درست نشد اونوقت این گزینه رو باید استفاده کرد.
هر وقت نیاز پیدا کردی اونوقت دانلود کن یه دفعه دیدی فردا آبدیت 2.04 اومد و شما آپدیت کردی دیگه این ریکاوری 2.03 بدردت نمیخوره.
و در مورد خط آخر هم در صورتی که خوده کنسول قبل intialize ورژن جدید رو شناسایی نکرده باشه..اگر قبل این عمل 2.04 رو شناسایی کرده باشه باید ریکاوری 2.04 رو بریزی

دوستان من و دوستم تصمیم گرفتیم یه آکانت بسازیم و بازی ها رو برای اون آکانت از طریق store بخریم.بعد روی آکانت های خودمون بازی کنیم به صورت اشتراکی.به نحوی میشه گفت همون شرینگ

روش دقیقش به چه صورته ؟ چون یه آکانت هست که tlou رو داره.روی کنسول دوستم که گذاشتیم میگفت آکانت دیگه باید اکتیو پرایمری بشه.عملا دو نفر نیمتونن همزمان بازی کنن

روش رفع این اشکال چیه ؟

دوستان من و دوستم تصمیم گرفتیم یه آکانت بسازیم و بازی ها رو برای اون آکانت از طریق store بخریم.بعد روی آکانت های خودمون بازی کنیم به صورت اشتراکی.به نحوی میشه گفت همون شرینگ

روش دقیقش به چه صورته ؟ چون یه آکانت هست که tlou رو داره.روی کنسول دوستم که گذاشتیم میگفت آکانت دیگه باید اکتیو پرایمری بشه.عملا دو نفر نیمتونن همزمان بازی کنن

روش رفع این اشکال چیه ؟

شما با اکانت خودتون بازی رو میخرید. ( با اکانت دوستتون هم بخرید اشکالی نداره ) بعدا اطلاعات اون اکانت رو میدید به دوستتون و Sign in میکنه. بعدا به بخش Settings میره و Active as primary PS4 رو میزنه. ( شما هم قبل از اینکه اکانت رو بدید به دوستتون اینکار رو انجام بدید ) الان بازی رو با اکانت شما دانلود میکنه و با اکانت خودش بازی میکنه. شما هم با اکانت خودتون بازی میکنید.

فقط کسی که اول صاحب اکانت بود ( تو این روشی که من گفتم شما هستید ) برای اینکه بتونه بازی هایی که با اون اکانت خریداری شده رو بازی کنه باید آنلاین باشه.

- - -ویرایش - - -

شما با اکانت خودتون بازی رو میخرید. ( با اکانت دوستتون هم بخرید اشکالی نداره ) بعدا اطلاعات اون اکانت رو میدید به دوستتون و Sign in میکنه. بعدا به بخش Settings میره و Active as primary PS4 رو میزنه. ( شما هم قبل از اینکه اکانت رو بدید به دوستتون اینکار رو انجام بدید ) الان بازی رو با اکانت شما دانلود میکنه و با اکانت خودش بازی میکنه. شما هم با اکانت خودتون بازی میکنید.

فقط کسی که اول صاحب اکانت بود ( تو این روشی که من گفتم شما هستید ) برای اینکه بتونه بازی هایی که با اون اکانت خریداری شده رو بازی کنه باید آنلاین باشه.
یعنی منعی برای بازی همزمان نیست؟ با این حساب دارنده آکانت اصلی باید همیشه آنلاین باشه؟
حالا اگر یه آکانت سوم ساختیم و بازی ها رو واسه اون آکانت خریدیم چی؟

- - -ویرایش - - -

یعنی منعی برای بازی همزمان نیست؟ با این حساب دارنده آکانت اصلی باید همیشه آنلاین باشه؟
حالا اگر یه آکانت سوم ساختیم و بازی ها رو واسه اون آکانت خریدیم چی؟

بازی ها رو میتونی هم زمان استفاده کنی ، ولی به شرطی که اون رفیقت اکانتشو روی دستگاش اکتیو کنه ، ولی تو هم باید روی اکانت خودت بازیشو کنی ،
البته شما برای بازی کردن باید روی اکانتی که بازی رو خریدی بازی کنی باید هر 20 دقیقه آنلاین باشه تا لایسنس بازی جک بشه ، البته یه روش هست که بتونی بازی ها رو همزمان انجام بدی و این لازم نباشه هر 20 دقیقه آنلاین باشی

سلام.من تازه به جمعتون پیوستم! و سوالم اینه که چطور اکانتمو که رو ps4 فعال کردم از رو ps3 قبلیم غیر فعال کنم بدون اینکه به دستگاه نیازی باشه چون از تو سایت که خواستم انجام بدم گفت باید از تو ps3 انجام بدی؟؟

سلام.من تازه به جمعتون پیوستم! و سوالم اینه که چطور اکانتمو که رو ps4 فعال کردم از رو ps3 قبلیم غیر فعال کنم بدون اینکه به دستگاه نیازی باشه چون از تو سایت که خواستم انجام بدم گفت باید از تو ps3 انجام بدی؟؟
از طریقه سایت نشد ؟ باید بشه ها ! چون من قبلا که 3 داشتم و فروختم از طریقه وب کلا de-active کردم اکانتم رو بعدش از روی ویتا و 4 اکتیو کردم دوباره ...
چه اروری میده ؟
قسمتش رو درست میری؟

سلام
دوستان ی سوال؟
یکی از دوست هام رفته ps4 خریده و من دستگاهشو دیدم با نرم افزار بارکد خوان تست کردم دیدم زده دسامبر 2013 و فروشنده بهش گفته دستگاه جدیده و نیمه دوم 2014 هست(دستگاه ریجن 3 هستش)
بهش که گفتم اینجوریه رفت دستگاه رو پس بده و فروشنده گفت بابا 2014 هست
دلایلی که فروشنده گفت دستگاه 2014 هست اینا بود
1.آپدیت بیس دستگاه 1.74 هست
و
2.ارروری تو قسمت اررور ها نیست و اگه دستگاه ی بار هم روشن بشه و ارروری بیاد اررور ها پاک نمیشن دیگه
حالا به نظرتون نرم افزار بارکد خوان درست میگه و دستگاه 2013 هست و یا با توجه به دلایلی فروشنده آورد دستگاه 2014؟
با تشکر

سلام
دوستان من چند وقت پیش هم اکانت ژاپن ساخته بودم هم اکانت برزیل
بازی های فری هز دو رو هم گرفته بودم
kill و
Infamous و....
همشون هم میشد بازی کرد
ولی چند روز پیش پلاس این اکانتها تموم شد و تو این چند روز وقت نکردم اکانت جدید بسازم
دیشب که اکانت جدید ساختم و خواستم بازی کنم وقتی روی این بازیها میرفتم عکس قفل رو بازی اومده بود
یعنی دیگه کلا نمیشه این بازیهارو انجام داد ؟
البته اینم بگم این اکانت جدیدا رو هم اکتیو کردم حالا نمیدونم درست این کارو انجام دادم یا نه رفتم تو setting و psn و از انجا زده بود primery و بعدشم اونجا زدم اکیتو

سلام
دوستان من چند وقت پیش هم اکانت ژاپن ساخته بودم هم اکانت برزیل
بازی های فری هز دو رو هم گرفته بودم
kill و
Infamous و....
همشون هم میشد بازی کرد
ولی چند روز پیش پلاس این اکانتها تموم شد و تو این چند روز وقت نکردم اکانت جدید بسازم
دیشب که اکانت جدید ساختم و خواستم بازی کنم وقتی روی این بازیها میرفتم عکس قفل رو بازی اومده بود
یعنی دیگه کلا نمیشه این بازیهارو انجام داد ؟
البته اینم بگم این اکانت جدیدا رو هم اکتیو کردم حالا نمیدونم درست این کارو انجام دادم یا نه رفتم تو setting و psn و از انجا زده بود primery و بعدشم اونجا زدم اکیتو
سلام, الان که اکانت برزیل ساختی و primary کردیش باید بری تو استور همون بخش بازی ها ی فری از اونجا مثلا رو inFamous firs light که قبلا دانلودش کردی و بازیش کردی, گزینه ی download رو بزنی قفلش باز میشه..

سلام, الان که اکانت برزیل ساختی و primary کردیش باید بری تو استور همون بخش بازی ها ی فری از اونجا مثلا رو inFamous firs light که قبلا دانلودش کردی و بازیش کردی, گزینه ی download رو بزنی قفلش باز میشه..
یعنی دیگه نمیتونم kill رو بازی کنم ؟
خب اگه مثلا این بازی دیگه تو استور نباشه چی ؟
یعنی حتما حتما باید تو اون یک ماه که بازی رایگانه بازی کنم ؟

یعنی دیگه نمیتونم kill رو بازی کنم ؟
خب اگه مثلا این بازی دیگه تو استور نباشه چی ؟
یعنی حتما حتما باید تو اون یک ماه که بازی رایگانه بازی کنم ؟
نه دیگه فکر نمیکنم بعد از اینکه از استور بخش فری برداشته بشه بتونی بازی کنی چون باید برای همون اکانت برزیل یا japan پلاس تهیه کنی که اونم کاریست غیر ممکن:p این 14 روزیا قضیشون همینه.. یبار میسازی دانلود و بازی میکنی بعدش که 14 روز تموم شد یه اکانت دیگه میسازی بازیارم پاک نمیکنی بعد همونطور که بالا هم گفتم اکانت جدیدرو دوباره primary میکنی و دانلود رو میزنی قفلش باز میشه..

بقیه دوستان هیچ راهی ندارن بشه این kill رو دوباره زنده کرد :d
تازه تازه داشت بازی به جاهای خوبش میرسید:|

با اکانت های فری ؛ نهایتا میتونی 42 روز داشته باشی بازی های استور رو .
کیلزون ت که دیگه گذشت ولی از ماه های بعد ؛ آخرین روز ماه ( مثلا 30 ژانویه ) یه اکانت جدید بساز و بازی رایگان رو توش add کن تا 14 روز دیگه بتونی داشته باشیش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or