هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من الان دارم ورژن 2.03 ریکاوری رو میگیرم
ميخوام بدونم اینو ميشه مثل آپديت معمولی نصب کرد یا نه؟
و اینکه در چه مواقعی بکار میره؟
و آیا فقط رو ورژن 2.03 کار میکنه؟ منظورم اینه اگه بعدا تو ورژن های بالاتر کنسول دچار مشکل بشه، میشه با این ریکاوری درستش کرد یا، باید همون ورژن ریکاوری ای که رو کنسول هست رو باید نصب کنیم؟

و آیا فقط رو ورژن 2.03 کار میکنه؟ منظورم اینه اگه بعدا تو ورژن های بالاتر کنسول دچار مشکل بشه، میشه با این ریکاوری درستش کرد یا، باید همون ورژن ریکاوری ای که رو کنسول هست رو باید نصب کنیم؟

بیشتر وقتی هارد رو تعویض میکنن از این آپدیت استفاده میشه، نمیتونی اینو رو ورژن بالاتر نصب کنی.

ورژن ریکاوری بیشتر برای موقعی هست که تو حالت safe mode از گزینه intialize ps4 استفاده میکنید و کلا هارد هم فرمت میشه مثله موقعی که ویندوز عوض میکنید

من میخوام هارد کنسول رو تعویض کنم.
اطلاعات داخلش رو چطور پاک کنم و با پاک کردنشون اکانت psn ام هم پاک میشه یعنی حتی از کامپیوتر هم نمیتونم برم تو اکانتم؟

سلام بچه ها
Ps4 من موقع خاموش شدن 3تا بوق میزنه
میخواستم بدونم طبیعیه یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
زمانی که application چیزی هنوز باز باشه و خاموش کنی 3 بوق میزنه .
چیزه خاصی نیست

دوستان میتونم از psvita به عنوان دسته دوم برای بازی های دونفره ps4 استفاده کرد؟اگه میشه چطوری؟فقط میتونم ريموت کنم.
به عنوانه دسته اول میشه. دسته دوم رو میتونی DS4 رو Guest Log in کنی یا log in پروفایل دیگه کنی

من میخوام هارد کنسول رو تعویض کنم.
اطلاعات داخلش رو چطور پاک کنم و با پاک کردنشون اکانت psn ام هم پاک میشه یعنی حتی از کامپیوتر هم نمیتونم برم تو اکانتم؟
Setting > Format < init > Full یا quick format
همه چیز پاک میشه.
چیزی نمیشه از هارد استخراج کرد
در صورتی که data دانلود شده داری و از PSX استفاده کردی فقط میشه - در غیر این صورت هرچی دانلود کرده بودی و ... باید دوباره دانلود کنی .

مشکل psn

سلام دوستان
یه مشکلی تو پی اس ان برام به وجود اومده
رمز اکانتم رو یادم رفته ... الان اکانت ساین این هست ولی لازمه که رمز رو بدونم
تاریخ تولدی رو هم که وارد کرده بودم یادم نیست
forgot password رو هم زدم و ایمیل رو وارد کردم اما بهم ایمیلی نیومد که رمز رو عوض کنم
لطفا کمک کنید خیلی فوریه
ممنون

ممنون ولی چجوری میتونیم مثلا با هم فیفا یا دونفر همزمان بازی کنیم؟
همونطور که گفتم دسته دوم رو guest log in یا پروفایل دیگه غیر از پروفایلی که ویتا باهاش فعال هست میکنی D: ویتا که خودش log in هست
جهته اطلاع هر دسته فقط به یک پروفایل log in میشه - در صورته اینکه پروفایل هم نمیخوای بسازی Guest Log In رو باید انتخاب کنی
بعد میشه بازی کرد ...

همونطور که گفتم دسته دوم رو guest log in یا پروفایل دیگه غیر از پروفایلی که ویتا باهاش فعال هست میکنی D: ویتا که خودش log in هست
جهته اطلاع هر دسته فقط به یک پروفایل log in میشه - در صورته اینکه پروفایل هم نمیخوای بسازی Guest Log In رو باید انتخاب کنی
بعد میشه بازی کرد ...
بعد شما اطلاع دارید PS vita قابلیت ریزوم و توقف لینکهای دانلودش را داره؟اگه آره از کجا میشه پيداشون کرد؟

بعد شما اطلاع دارید PS vita قابلیت ریزوم و توقف لینکهای دانلودش را داره؟اگه آره از کجا میشه پيداشون کرد؟
بله داره
هر دانلود گزینه اش بقلش هست.

لطفا جواب منم بدید ممنون
تاریخ تولد رو تو forgot pass فک کنم باید حتما بدی
باید اگر region 1 هست با سونی تماس بگیری مستقیم خودشون برات لینک ریست رو بفرستن به email ات
اگر region های دیگم هست باید به mail هاشون email بزنی

لطفا جواب منم بدید ممنون

سلام..
متاسفانه خیلی از دوستان موقع ساخت آکانت اصلا به هیچ چیز توجه نمیکنند...
شما تا تاریخه تولدی که وارد کردید یادتون نباشه نمیتونید پسوردتون رو BACK بدید...
شما میتونی با ساپورت سونی صحبت کنید اما به هیچ عنوان کمکی نمیکنند چون از شما سوال میکنن مگه میشه کسی تاریخ تولدش یادش رفته باشه ؟!!!!
در هر صورت اینجا می تونید با پشتیبانی سونی صحبت کنید ولی فکر نمیکنم کمکی بهتون بکنن....
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5104#middle

دوستان همیشه تاریخ تولدتون رو به میلادی حساب کنید و در مواقع ساخت آکانت همون رو استفاده کنید....

ورژن ریکاوری بیشتر برای موقعی هست که تو حالت safe mode از گزینه intialize ps4 استفاده میکنید و کلا هارد هم فرمت میشه مثله موقعی که ویندوز عوض میکنید

یعنی اگه فردا ورژن 2.04 و یا هر ورژن دیگه ای بیاد، این ریکاوری روش نصب نميشه؟!
چه مسخره، خب همین به چه درد میخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or