هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بازی The last of us برای PS4 رو یه جا کد بازی رو میفروشه 80 تومن در حالیکه خود بازی 50$ هست.این کد چیه؟
بعد کد بازی رو باید کجا وارد کنم؟

SONY XPERIA Z3

شما بجای کد، فیزیکی کارکرده بگیری از 80 تومن هم کمتر درمیاد. نیازی هم به دانلود نداری.

برای وارد کردن کد باید برید به استور و به بخش Redeem Codeدر پایین لیست برید.

- - -ویرایش - - -

ممنون الان خسته نیستم:d
اقا دستت درد نکنه حل شد .علامت قفل برداشته شد. اون کارا رو هم کردم که گفتید .فقط این
primary چیکار میکنه؟
بعد یه چیز دیگه من الان 10 دلار دارم تو اکانتم میتونم اونو انتقال بدم به اکانت یکی دیگه؟
بازم ممنون

کنسولی که دارید رو به عنوان کنسول اصلی اکانت شما انتخاب میکنه. ( یعنی این اکانت مالِ این کنسول هست )

خیر.

سلام!
آقا این آپدیت بازی ها (مثلا ACU که 6 گیگ-ه) حجم جداگانه ای میگیرند؟؟ یا از حجم اشغالی توسط خود بازی حساب میشن؟؟
DLC ها چطور؟؟؟؟
ممنون

ممنون الان خسته نیستم:d
اقا دستت درد نکنه حل شد .علامت قفل برداشته شد. اون کارا رو هم کردم که گفتید .فقط این
primary چیکار میکنه؟
بعد یه چیز دیگه من الان 10 دلار دارم تو اکانتم میتونم اونو انتقال بدم به اکانت یکی دیگه؟
بازم ممنون
Primary در واقع کنسول شما رو به عنوانه کنسولی اصلی این اکانت انتخاب میکنه . قابلیتهاش هم این هست که اجازه میده مابقی اکانتها بدون داشتن plus ( البته اگر این اکانت پلاس داره ) انلاین بازی کنن و همچنین از بازیهایی دانلود شده این اکانت استفاده کنن

نه نمیشه. کلا یادت باشه که هیچ چیزی بین اکانتها قابل انتقال نیست

بچه ها فکر کنم Joy Stick ـم مشکل داره :( پریشب شارژش داشت تموم میشد که زدمش به شارژ و بازی کردم. وقتی که فول شارژ شد، کلاً PS4 رو خاموش کردم. اما دیشب که میخواستم بازی کنم، دیدم شارژش فقط 2تا خط مونده :| بعدش که حدود 2 ساعت بازی کردم شارژ به 1 دونه رسیده :-s و بعد از حدوداً 2 ساعت دیگه بهم Error ـه شارژ داد :(( یعنی خرابه...؟

یه سوال دیگه هم داشتم، دیشب PS4 اصلاً Connect نمیشد به اینترنت! Connection Test هم گرفتم همه چیز OK بود... چرا؟

بچه ها فکر کنم Joy Stick ـم مشکل داره :( پریشب شارژش داشت تموم میشد که زدمش به شارژ و بازی کردم. وقتی که فول شارژ شد، کلاً PS4 رو خاموش کردم. اما دیشب که میخواستم بازی کنم، دیدم شارژش فقط 2تا خط مونده :| بعدش که حدود 2 ساعت بازی کردم شارژ به 1 دونه رسیده :-s و بعد از حدوداً 2 ساعت دیگه بهم Error ـه شارژ داد :(( یعنی خرابه...؟

یه سوال دیگه هم داشتم، دیشب PS4 اصلاً Connect نمیشد به اینترنت! Connection Test هم گرفتم همه چیز OK بود... چرا؟
DS4 باطریش رو بزار کلا شارج بشه ... یعنی وقتی شارج رو میبنی کاملا پر شده و دیگه خط خط اضافه نمیشه ( در حال شارج ) تو حالت standby هم پالس نارنجی خاموش میشه وقتی کامل شارج بشه
کلا هم 7-8 ساعت اینطورا بسته به نحوه استفاده دووم میاره ...

maintenance تموم شده . باید ok باشه الا.

دوستان چند تا سوال داشتم :
خیلی ممنون میشم ازتون جواب بدین

1 . من الان برای دانلود DLC اساسین ؛ باید ریجن اکانتم و بازی فیزیکیم و DLC ای که دانلود میکنم ؛ یکی باشه ؟ هر 3 تاش باید مثل هم باشه ؟ ریجن بازی رو غیر از جعبه از کجا میشه فهمید ؟

2 . برای اکانت برزیل باید بازی رو ریجن چند دانلود کنم ؟ همون 1 ه ؟

3 . این اکانت هایی که میسازیم برای پلاس رایگان ؛ بعد اینکه پلاس ش تموم میشه ؛ میشه پاک ش کرد از کنسول ؟

4 . این اکانت هایی که میسازیم ؛ محدودیت نداره ؟ یه 14 تا شنیده بودم ولی یادم نیست دقیقا !

5 . چه جوری میشه فهمید چند روز از پلاس مونده ؟

6. اگه پلاس رو دو نفری بخریم ؛ روی نفر امکاناتش محدود میشه ؟ یعنی فقط واسه بازی آنلاین میشه استفاده کرد یا بازی های رایگان استور رو هم میشه گرفت ؟

ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان چند تا سوال داشتم :
خیلی ممنون میشم ازتون جواب بدین

1 . من الان برای دانلود DLC اساسین ؛ باید ریجن اکانتم و بازی فیزیکیم و DLC ای که دانلود میکنم ؛ یکی باشه ؟ هر 3 تاش باید مثل هم باشه ؟ ریجن بازی رو غیر از جعبه از کجا میشه فهمید ؟

2 . برای اکانت برزیل باید بازی رو ریجن چند دانلود کنم ؟ همون 1 ه ؟

3 . این اکانت هایی که میسازیم برای پلاس رایگان ؛ بعد اینکه پلاس ش تموم میشه ؛ میشه پاک ش کرد از کنسول ؟

4 . این اکانت هایی که میسازیم ؛ محدودیت نداره ؟ یه 14 تا شنیده بودم ولی یادم نیست دقیقا !

5 . چه جوری میشه فهمید چند روز از پلاس مونده ؟

6. اگه پلاس رو دو نفری بخریم ؛ روی نفر امکاناتش محدود میشه ؟ یعنی فقط واسه بازی آنلاین میشه استفاده کرد یا بازی های رایگان استور رو هم میشه گرفت ؟

ممنون
سلام عزیز
1. شما dlc رو از psn میخری . که میشه هم ریجنش . پس جدا جدا حسابش نکن . اگر هم کدی توی بسته بازی باشه میشه ریجن خوده بازی . از روی درجه سنیش میشه فهمید و کدش ولی اسونترینش همون پشته جعبه بازی هست !
2. اکانت Brazil رو بازیهای مجانی پلاس اگر منظورت هست که فقط از داخله خوده اکانت دانلود میکنی ! به هر حال 1 هست
3. بله میتونی اکانت رو از setting > Users > Delete پاک کنی .
4. بله کلا 14 روز هست که میتونی توی این 14 روز از بازی استفاده کنی و بعد قفل میشه. یک اکانت دیگه باید بسازی .... کلا اینکه اگر میخوای درست حسابی از بازیهای پلاس استفاده کنی توصیه من این هست که یه اکانت ثابت بسازی و پلاس براش بخر
5. دکمه option رو روی یکی از بازیا بزن که ماله پلاس و نشون میده چند روز مونده . توی قسمت استور هم اگر روی خرید پلاس بری نشون میده چقدر مونده . کلا 14 روز
6.پلاس دو نفره خریدن اینطوری میشه که پلاس روی یک اکانت خریداری میشه و این اکانت روی دو کنسول فعال میشه. کسی که primary داره هیچی میتونه روی مابقی اکانتها هم انلاین بزنه و از بازیهای پلاس استفاده کنه و نیازی به انلاین بودن نداره ولی نفره دوم باید همش انلاین بشه و فقط هم با همین اکانت میتونه بازی کنه ( دلیله انلاین بودنش این هست که license ها چک میشه و اگر به نت وصل نباشه بازی قفل میشه ! ) کلا اینکه اگر از من میپرسی پلاس خریدش 2 نفرش صرف نداره

سلام بچه ها.ps4 میتونه زیرنویس فیلم نشون بده؟
Ps4 که فعلا Bluray ساپورت میکنه . اونم که در نشون دادن زیر نویس مشکلی نداره !!

دی ال سی و اپدیت به بازی اصلی اضافه میشن اگه بازی اصلی رو پاک کنی اونها هم پاک میشن
ولی حجم بازی رو همون حجم اولیه(41 گیگ) نشون میده!!!!(البته فقط اپدیت بازی رو دانلود کردم!)
به خاطر همین شک کردم که شاید موقع نصب بازی فضایی به طور پیش فرض برای آپدیت ها در نظر گرفته شده باشه!

ولی حجم بازی رو همون حجم اولیه(41 گیگ) نشون میده!!!!(البته فقط اپدیت بازی رو دانلود کردم!)
به خاطر همین شک کردم که شاید موقع نصب بازی فضایی به طور پیش فرض برای آپدیت ها در نظر گرفته شده باشه!
نه پیش فرض اضافه نمیشه وقتی دانلود کردی اونموقع اضافه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or