هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام عزیز
1. شما dlc رو از psn میخری . که میشه هم ریجنش . پس جدا جدا حسابش نکن . اگر هم کدی توی بسته بازی باشه میشه ریجن خوده بازی . از روی درجه سنیش میشه فهمید و کدش ولی اسونترینش همون پشته جعبه بازی هست !
2. اکانت Brazil رو بازیهای مجانی پلاس اگر منظورت هست که فقط از داخله خوده اکانت دانلود میکنی ! به هر حال 1 هست
3. بله میتونی اکانت رو از setting > Users > Delete پاک کنی .
4. بله کلا 14 روز هست که میتونی توی این 14 روز از بازی استفاده کنی و بعد قفل میشه. یک اکانت دیگه باید بسازی .... کلا اینکه اگر میخوای درست حسابی از بازیهای پلاس استفاده کنی توصیه من این هست که یه اکانت ثابت بسازی و پلاس براش بخر
5. دکمه option رو روی یکی از بازیا بزن که ماله پلاس و نشون میده چند روز مونده . توی قسمت استور هم اگر روی خرید پلاس بری نشون میده چقدر مونده . کلا 14 روز
6.پلاس دو نفره خریدن اینطوری میشه که پلاس روی یک اکانت خریداری میشه و این اکانت روی دو کنسول فعال میشه. کسی که primary داره هیچی میتونه روی مابقی اکانتها هم انلاین بزنه و از بازیهای پلاس استفاده کنه و نیازی به انلاین بودن نداره ولی نفره دوم باید همش انلاین بشه و فقط هم با همین اکانت میتونه بازی کنه ( دلیله انلاین بودنش این هست که license ها چک میشه و اگر به نت وصل نباشه بازی قفل میشه ! ) کلا اینکه اگر از من میپرسی پلاس خریدش 2 نفرش صرف نداره

Ps4 که فعلا Bluray ساپورت میکنه . اونم که در نشون دادن زیر نویس مشکلی نداره !!

دم شما خیلی گرم .

در مورد سوال دوم ؛ چون میخوام دیتا ش رو جدا دانلود کنم ؛ واسه همون پرسیدم . حالا میگید ریجن 1 هست پس خوبه . مرسی

در مورد سوال چهارم م هم منظورم از محدودیت تعداد این اکانت ها بود . 14 روزه بودنشون رو میدونم . میخوام بدونم مثلا تعداد یوزرهایی که میسازیم و روش پلاس رایگان میگیریم محدودیت نداره ؟

البته راست میگید باید یه پلاس بخرم . اینجوری به دردسرش نمی ارزه .

پس اگه دو نفره بخریم ؛ نفر دوم همه ی قابلیت ها رو روی اون یه دونه اکانتش داره . فقط نمی تونه پرایماری کنه روی بقیه اکانت هاش . درسته ؟

ممنون

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

بچه ها يه فكري زده به سرم. ميخوام يك كول پد بخرم بزارم زير دستگاه كه خنكش بكنه. نظرتون چيه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

بچه ها يه فكري زده به سرم. ميخوام يك كول پد بخرم بزارم زير دستگاه كه خنكش بكنه. نظرتون چيه؟

فنهای دستگاه بقلشه و زیرش!!!

دم شما خیلی گرم .

در مورد سوال دوم ؛ چون میخوام دیتا ش رو جدا دانلود کنم ؛ واسه همون پرسیدم . حالا میگید ریجن 1 هست پس خوبه . مرسی

در مورد سوال چهارم م هم منظورم از محدودیت تعداد این اکانت ها بود . 14 روزه بودنشون رو میدونم . میخوام بدونم مثلا تعداد یوزرهایی که میسازیم و روش پلاس رایگان میگیریم محدودیت نداره ؟

البته راست میگید باید یه پلاس بخرم . اینجوری به دردسرش نمی ارزه .

پس اگه دو نفره بخریم ؛ نفر دوم همه ی قابلیت ها رو روی اون یه دونه اکانتش داره . فقط نمی تونه پرایماری کنه روی بقیه اکانت هاش . درسته ؟

ممنون
محدودیتی نداره
درسته .

محدودیتی نداره
درسته .

ممنون .

فقط یه چیزی . من الان سایت سونی رو زیر و رو کردم و مطالب شیرینگ رو خوندم .

صریحا نوشته که هر اکانت فقط میتونه یه کنسول پرایمری داشته باشه .

You can activate only 1 PS4™ system per account

خب اگه اینجور باشه ؛ فرض کنید من پلاس رو روی اکانت خودم بخرم . اکانتم هم اکتیو باشه . وقتی بخوام اکانتم رو به دوستم بدم که تو کنسول ش بزنه و اکتیو کنه که بره روی اکانت خودش ؛ دیگه نمی شه که !
چون یه بار اکتیو شده !

پس قضیه چیه ؟ یعنی تو کنسول خودم نباید اکتیو باشه ؟ خب اومدیم من از یه ریجن دیگه خواستم دانلود کنم و از یه یوزر دیگه م استفاده کنم ! نمی شه یعنی ؟

سلام بر عزیزان.
دوستان من ps4 رو به یه مانیتور بدونه اسپیکر وصل کردم حالا می خوام صدارو از توی یک هنذفری بشنوم.
تو بازی اینفیمس یه حالت صدا داره که میشه گذاشتش روی حالت headphone ولی صدارو بازم نمیتونم از هنذفری بشنوم.
حالا چی کار کنم به نظر شما؟
-------------------------------------------
الان من با یه کابل hdmi به مانیتور وصلش کردم.میشه یه اسپیکری چیزی به ps4 وصل کرد؟

سلام بر عزیزان.
دوستان من ps4 رو به یه مانیتور بدونه اسپیکر وصل کردم حالا می خوام صدارو از توی یک هنذفری بشنوم.
تو بازی اینفیمس یه حالت صدا داره که میشه گذاشتش روی حالت headphone ولی صدارو بازم نمیتونم از هنذفری بشنوم.
حالا چی کار کنم به نظر شما؟
-------------------------------------------
الان من با یه کابل hdmi به مانیتور وصلش کردم.میشه یه اسپیکری چیزی به ps4 وصل کرد؟
دکمه psرو بگیر یه قسمت هست ما صداست بزن همه از هدفون بیاد
اگر مانیتورت خروجی صدا داره میتونی بهش اسپیکر وصل کنی

خودش اتومات رفته یا اشتباهی داداشم زده؟
یا خودش بعدا" خاموش میشه ؟

از دکمه خوده کنسول که بزنید یکبار بوق زد ول کنی میره رو رست مود و نارنجی میشه اگه میخواهید کامل خاموش بشه چند ثانیه نگه دارید تا دوتا بوق بزنه:D کلا خاموش میکنه

Rest mode

- - -ویرایش - - -

هم دی وی دی و هم بلوری، زیرنویسو بدون مشکل نشون میده. خیالت راحت. من زیاد استفاده میکنم.

من یه سوال داشتم تا حالا این کار رو امتحان نکردم میخواستم بدونم گزاشتن فیلم های کپی رو دی وی دی ها که مثلا با سرعت بالا رایت شدن یا خط و خش زیاد دارن:D واسه درایو کنسول مشکلی پیش نمیارن یا واسه لنز؟بلوری های کپی هم همین طوره ؟

یه چیز دیگه شنیدم واسه چند روز قطعی پی اس ان 5 روز پلاس فری داده با یه کد 10% تخفیف واسه خرید از پی اس ان درست بوده یا خیر؟

Last edited by a moderator:
سلام
یه سوال دارم
من ده روز پیش ps4 خریدم ولی تا الان از درایوش استفاده نکردم چون همون وقت که خریدم ده تا بازی دیجیتالی به فروشنده گفتم ریخت روش و بازیها رو از رو هارد اجرا میکنم و نیاز نشده .
حالا میخوام برم فیلم بلوری بخرم باهاش ببینم . تو پخش فیلم های بلوری کپی مشکل نداره ؟ فیلمهای بلوری ریجن دارن ؟ مهمه اصلا اگه ریجن دارن برای اجرا ؟ کنسول من ریجن یک هست .
سپاس

سلام
یه سوال دارم
من ده روز پیش ps4 خریدم ولی تا الان از درایوش استفاده نکردم چون همون وقت که خریدم ده تا بازی دیجیتالی به فروشنده گفتم ریخت روش و بازیها رو از رو هارد اجرا میکنم و نیاز نشده .
حالا میخوام برم فیلم بلوری بخرم باهاش ببینم . تو پخش فیلم های بلوری کپی مشکل نداره ؟ فیلمهای بلوری ریجن دارن ؟ مهمه اصلا اگه ریجن دارن برای اجرا ؟ کنسول من ریجن یک هست .
سپاس
تا جایی که من میدونم ریجن بلوری مهمه و چون دستگاهتون ریجن یک هست بلوری ریجن یک رو اجرا میکنه/ کپی هم نشون نمیده/ اگرم در آینده هک شد بازم سعی کنید باهاش فیلم نگاه نکنید و اگرم میخواید نگاه کنید حتما اورجینال باشه چون بعد از مدتی به لنز دستگاه آسیب میرسونه .

.

درسته فن دستگاه بغل و پشت دستگاه هستش. ولي خوب الان لپ تاب منم فنش بغلشه پس چرا كول پد ميزاريم واسه اين كه كلا خنكش بكنه و اصلا ربطي به فن خود دستگاه نداره.

یه چیز دیگه شنیدم واسه چند روز قطعی پی اس ان 5 روز پلاس فری داده با یه کد 10% تخفیف واسه خرید از پی اس ان درست بوده یا خیر؟
درسته ولی اعلام نشد کی قراره این 10% رو بدن .پلاس مجانی هم به کسایی تعلق میگیره که توی این بازه زمانی دارای پلاس بودن و نتونستن استفاده کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or