Mammad Prince
کاربر سایت
سلام عزیز
1. شما dlc رو از psn میخری . که میشه هم ریجنش . پس جدا جدا حسابش نکن . اگر هم کدی توی بسته بازی باشه میشه ریجن خوده بازی . از روی درجه سنیش میشه فهمید و کدش ولی اسونترینش همون پشته جعبه بازی هست !
2. اکانت Brazil رو بازیهای مجانی پلاس اگر منظورت هست که فقط از داخله خوده اکانت دانلود میکنی ! به هر حال 1 هست
3. بله میتونی اکانت رو از setting > Users > Delete پاک کنی .
4. بله کلا 14 روز هست که میتونی توی این 14 روز از بازی استفاده کنی و بعد قفل میشه. یک اکانت دیگه باید بسازی .... کلا اینکه اگر میخوای درست حسابی از بازیهای پلاس استفاده کنی توصیه من این هست که یه اکانت ثابت بسازی و پلاس براش بخر
5. دکمه option رو روی یکی از بازیا بزن که ماله پلاس و نشون میده چند روز مونده . توی قسمت استور هم اگر روی خرید پلاس بری نشون میده چقدر مونده . کلا 14 روز
6.پلاس دو نفره خریدن اینطوری میشه که پلاس روی یک اکانت خریداری میشه و این اکانت روی دو کنسول فعال میشه. کسی که primary داره هیچی میتونه روی مابقی اکانتها هم انلاین بزنه و از بازیهای پلاس استفاده کنه و نیازی به انلاین بودن نداره ولی نفره دوم باید همش انلاین بشه و فقط هم با همین اکانت میتونه بازی کنه ( دلیله انلاین بودنش این هست که license ها چک میشه و اگر به نت وصل نباشه بازی قفل میشه ! ) کلا اینکه اگر از من میپرسی پلاس خریدش 2 نفرش صرف نداره
Ps4 که فعلا Bluray ساپورت میکنه . اونم که در نشون دادن زیر نویس مشکلی نداره !!
دم شما خیلی گرم .
در مورد سوال دوم ؛ چون میخوام دیتا ش رو جدا دانلود کنم ؛ واسه همون پرسیدم . حالا میگید ریجن 1 هست پس خوبه . مرسی
در مورد سوال چهارم م هم منظورم از محدودیت تعداد این اکانت ها بود . 14 روزه بودنشون رو میدونم . میخوام بدونم مثلا تعداد یوزرهایی که میسازیم و روش پلاس رایگان میگیریم محدودیت نداره ؟
البته راست میگید باید یه پلاس بخرم . اینجوری به دردسرش نمی ارزه .
پس اگه دو نفره بخریم ؛ نفر دوم همه ی قابلیت ها رو روی اون یه دونه اکانتش داره . فقط نمی تونه پرایماری کنه روی بقیه اکانت هاش . درسته ؟
ممنون