هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود دوستان
یه تاپیک بود که "نکات ایمنی PS4" پیداش نکردم.
یه چیز یادم افتاد گفتم بگم دوستان استفاده بکنند ، اینجا میگم:
قسمت براق کنسول که با هرچی پاک میکنی خش می افته رو برای نظافت و گرد گیریش میشه از گوداستر استفاده کرد.کاملا تمیز میشه و هیچ خش و یا لکی باقی نمیذاره.

سلام من میخوام یه PS4 بگیرم الان میخوام بدونم این ریجن های مختلف چه فرقی دارن و کدوم رو بگیرم بهتره میدونم بعضی ریجن ها بازی ها رو متفاوت نشون میدن (سانسور صحنه های خشن و یا ....)

دوستان مشخصات این سریال از کنسول رو بهم میدین؟

CLH-1102A
CHU باشه 1102A ماله استرالیا و نیوزلند اگر اشتب نزنم :)

سلام من میخوام یه PS4 بگیرم الان میخوام بدونم این ریجن های مختلف چه فرقی دارن و کدوم رو بگیرم بهتره میدونم بعضی ریجن ها بازی ها رو متفاوت نشون میدن (سانسور صحنه های خشن و یا ....)
ریجنها فرقی نداره
فقط ریجن 3 و جاپن دکمه تایید دایره هست توی منو فقط
نه عزیز ... اون قضیه سانسور ربطی به کنسول و ریجن کنسول نداره. یه سری از بازی توی یه سری از ریجنها ( ریجنه بازی ) ممکن هست که سانسور شده باشه . تا اینجا فقط نسخه TLOU بود ریجن 2 که بخشه انلاین یه مقدار کوچیک سانسور شده ( قطع دست و پا نداره ) چیزه مهمی نیست ( البته ×_× )

بچه ها یه سوالی داشتم :
برای مثال من یه بازی رو دیجیتالی میخرم بعد حالا من امکان دانلودش رو ندارم میتونم یه هارد بردارم ببرم توپخونه بدم بازیرو برام روش بریزن و از PC با PSX انتقال بدم به PS4?
توپخونه این کارو میکنن ؟

نه،هنوز تکنولوژیش به برادران توپخونه نرسیده این دیتا بازیها!!!
باید از نت تهیه کنید دیتا ها رو...................

منم ديگه زدم تو شيرينگ خيلى به صرفه تره

شیرینگ قانونی بابک جان یا از اونا که بین شونصد نفر شیر میکنن؟!:d

CHU باشه 1102A ماله استرالیا و نیوزلند اگر اشتب نزنم :)

ریجنها فرقی نداره
فقط ریجن 3 و جاپن دکمه تایید دایره هست توی منو فقط
نه عزیز ... اون قضیه سانسور ربطی به کنسول و ریجن کنسول نداره. یه سری از بازی توی یه سری از ریجنها ( ریجنه بازی ) ممکن هست که سانسور شده باشه . تا اینجا فقط نسخه TLOU بود ریجن 2 که بخشه انلاین یه مقدار کوچیک سانسور شده ( قطع دست و پا نداره ) چیزه مهمی نیست ( البته ×_× )

اوکی پس مهم نیس چه ریجنی باشه چن بازی های با ریجن متفاوت رو هم اجرا میکنه

آقا ما به psn وصل شدیم sync trophies رو زدیم حالا دیگه تو حالت آفلاین تروفی هارو نشون نمیده میگه باید به psn وصل شی!
چیکار کنم که آفلاین هم نشون بده!؟:-/

باید حتما انلاین باشید که هم بتونید تروفی هارو sync کنید هم بتونید ببینیدشون

سلام دوستان، داخل بازی دستینی یک کد یک ماهه پلاس هستش، حالا من میخوام این کد رو بزنم، میرم رو redeem code وقتی کد رو مینویسم و بعد confirm رو میزنم از من number card و کد شهر و اسم شهر و هزار چیز دیگر میخواد که نمیدونم چیه اصلا، چرا نمیتونم بزنم، قبلا پلاس میخریدم اصلا از این چیزا نمیخواست، چرا الان اینجوری میکنه؟
دوستان لطفا سری کمک کنید، مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or