هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام عزیز
همه بازیا تا جایی که میدونم ساپورتش نمیکنن ..
الان یاد ندارم ولی یه برنامه third party هست برای customize کردن و پروفایل ساختن اینا براش ....

قیمتها توی بازارچه ببین بسنج D: من که نمدونم...

ps4 بفروشی بعد منتظره ac و far بمونی به دلیله پرته افتضاح ؟
i dont get it :(

psn کارت میخری کدش رو میزنی و بازی رو میخری و دانلود میکنی
piece of cake
^_^
ببخشید توی گزینه دوم یک چیز رو جا انداختم (پی اس4 رو نفروشم ) حالا کدوم گزینه بهتره

ببخشید توی گزینه دوم یک چیز رو جا انداختم (پی اس4 رو نفروشم ) حالا کدوم گزینه بهتره
روی pc که خب حالا پچ میدن درستش میکنن مشکلاتش رو ...
تنها فرقش اینکه از انحصاریا محروم میشی دیگه ...
سیستم هم درست حسابی ردیف کردن که نسل رو جواب بده راحت طبیعتا نیاز به بودجه بیشتر داره ( البته از شره Orig خلاص میشه )
کلا بسته به خودت سبک سنگین کن جواب میگیری 100% ^_^

سلام دوستان یک کمک می خواستم
من می خوام پلی 4 رم رو فردا بفروشم از یک طرف برای خرید موبایل پول لازم دارم و از طرف دیگه دلم نمیاد بفروشم و به این دلیل که توی این نسل کنسول ها پورت بهتری نسبت به پی سی دارند و ضمنا از طرفی دیگه نمی تونم با هزینه بازی هاش کنار بیام لطفا قیمت این ها رو بگید هر کدوم چقدر میشه یک بازی کلیزون و اساسین دسته دو و یک کنسول دسته دو رجین 2 ژاپن و یک مغازه منصف هم اگر در مشهد سراغ دارید پ خ کنید

سلام خدمت اساتيد و همكاران عزيز
من مدير كل سايت انجمن تخصصي محصولات اپل هستم كه اكثر دوستان اپل باز با من اشنايي دارند
مدتي هست يه ps4 خريدم براي همين مزاحم شما دوستان عزيز شدم
يه مشكلي كه من دارم اين هست كه چه طوري ميتونم فايلي كه به وسيله ps4 دانلود شده رو به pc منتقل كنم؟ مثل يكي از دوستان من دمو بازي pes 2015 رو دانلود كرده با ps4 خودش و ميخواد به pc انتقال بده كه براي من روي دي وي دي بزنه اما بلد نيستيم متاسفانه
ممنون ميشم شما اساتيد عزيز به ما ياد بديد يا اينكه لينك اموزشي چيزي هست بهمون بدين
انشالا در مورد محصولات اپل كمكي از دستم بر بياد براتون جبران كنم ...

من مدير كل سايت انجمن تخصصي محصولات اپل هستم كه اكثر دوستان اپل باز با من اشنايي دارند
يه مشكلي كه من دارم اين هست كه چه طوري ميتونم فايلي كه به وسيله ps4 دانلود شده رو به pc منتقل كنم؟ مثل يكي از دوستان من دمو بازي pes 2015 رو دانلود كرده با ps4 خودش و ميخواد به pc انتقال بده كه براي من روي دي وي دي بزنه اما بلد نيستيم متاسفانه
ممنون ميشم شما اساتيد عزيز به ما ياد بديد يا اينكه لينك اموزشي چيزي هست بهمون بدين

تا اونجا که من اطلاع دارم فقط میشه از PC به PS4 انتقال داد. ( با برنامه PSXDownloadHelper )

سلام دوستان یک کمک می خواستم
من می خوام پلی 4 رم رو فردا بفروشم از یک طرف برای خرید موبایل پول لازم دارم و از طرف دیگه دلم نمیاد بفروشم و به این دلیل که توی این نسل کنسول ها پورت بهتری نسبت به پی سی دارند و ضمنا از طرفی دیگه نمی تونم با هزینه بازی هاش کنار بیام لطفا قیمت این ها رو بگید هر کدوم چقدر میشه یک بازی کلیزون و اساسین دسته دو و یک کنسول دسته دو رجین 2 ژاپن و یک مغازه منصف هم اگر در مشهد سراغ دارید پ خ کنید
جواب بدید لطفا

جواب بدید لطفا
قيمت اكبند كنسول شما حدود ١٤٠٠ هست كه به نظر من ١٢٠٠ بفروشيد بهترين حالت هست
در مورد بازي ها هم عرف بازار براي كيلزون ٧٠ تا ٨٠ تومن هست و حدود ٧٠ در حد اكش معامله ميشه ... من خودم دنبتل كيلزون هستم و اگر ٧٠ ميديد من ميخوام ...
در مورد بازي اساسين هم عرفش بين ٨٠ تا ٩٠ تومن هست اما چون هفته اينده نسخه جديد اين بازي مياد مشتري كمتري داره و گاها عزيزان مجبور شدن تا ٧٠ تومن هم فروختن اين بازي رو چون نسخه جديد بياد اين نسخه قديمي ميشه و فروشش هم خيلي سختر ميشه و هم با قيمت كمتر ...

داداش ps4 همچین قابلیتی نداره
اگر باpsx downloaderبازیو دانلود میکرد میتونست فایلشو بت بده ولی وقتی با خود کنسول دانلود کنه نمیتونه فایلشو به شما بده

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

داداش ps4 همچین قابلیتی نداره
اگر باpsx downloaderبازیو دانلود میکرد میتونست فایلشو بت بده ولی وقتی با خود کنسول دانلود کنه نمیتونه فایلشو به شما بده

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
مطمئني اقا ايمان؟ با ps3 ميشدا! واسه ps4 هنوز نميشه؟

دوستان ابدیت 2.01 ایا واقعا اومده یعنی بزنیم دستگاه میاره ابدیت رو که بزنیم روش نصب کنه بعد میخواستم بدونم به غیر از باندل اون رباته و دیستنی و کیلزون باندل دیگه ای برا ps4 هست فعلا که باندل کیلزون بهترینه بعد طرحی جدید برا دسته نیومده مثل باندل جدید ادونس وارفار کالاف بعد پینگ رو بازی انلاین دستگاه تاثیر داره من پینگم بین 300 تا 200 هستش سرعت دانلودم هم بین 180 تا 200 هستش

دوستان ابدیت 2.01 ایا واقعا اومده یعنی بزنیم دستگاه میاره ابدیت رو که بزنیم روش نصب کنه بعد میخواستم بدونم به غیر از باندل اون رباته و دیستنی و کیلزون باندل دیگه ای برا ps4 هست فعلا که باندل کیلزون بهترینه بعد طرحی جدید برا دسته نیومده مثل باندل جدید ادونس وارفار کالاف بعد پینگ رو بازی انلاین دستگاه تاثیر داره من پینگم بین 300 تا 200 هستش سرعت دانلودم هم بین 180 تا 200 هستش

بهتر هستش آپدیت کنید،مخصوصا اگه مشکلی دارید روی کنسول،اگه هم ندارید اجباری نیست................
به غیر از اون باندل هایی که نام بردید خودتون باندل دیگه ای وجود نداره،البته باندل سفید کنسول که همون Destiny هستش خیلی باحال و خوشگلتره به نظره من..................
فعلا به غیر از همین دسته ی معمولی توی رنگ های مختلف رنگی نیست،تا اونجایی که میدونم سفید و مشکی و آبی و قرمزش هست..............
برای آنلاین بازی کردن Ping مهمترین چیز هستش،پینگ تا 200 قابل قبول هستش،اما بازیهای شلوغ که چندین player باید به هم وصل بشن باید پینگ بهتری داشته باشید،هرچی کمتر بهتر................

بچه ها یه سوالی داشتم :
برای مثال من یه بازی رو دیجیتالی میخرم بعد حالا من امکان دانلودش رو ندارم میتونم یه هارد بردارم ببرم توپخونه بدم بازیرو برام روش بریزن و از PC با PSX انتقال بدم به PS4?
توپخونه این کارو میکنن ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or