هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

همیشه اپدیت های اخری دانلود میشه.

اخرین اپدیتو میگیره
همون 200 مگ

من قبلاً بازی UFC رو آپدیت کرده بودم (فکر کنم حدود 900 مگ بود) چند روزی بازیش نکردم ، الان که اومدم بازی کنم گفت آپدیت جدید اومده و زد که 1 گیگو خورده ای حجمشه ...
قبلاً آپدیت دانلود و اینستال شده بود ، ولی من از قسمت دانلود فایلش رو پاک کرده بودم ، ممکنه به خاطر این باشه؟

من قبلاً بازی UFC رو آپدیت کرده بودم (فکر کنم حدود 900 مگ بود) چند روزی بازیش نکردم ، الان که اومدم بازی کنم گفت آپدیت جدید اومده و زد که 1 گیگو خورده ای حجمشه ...
قبلاً آپدیت دانلود و اینستال شده بود ، ولی من از قسمت دانلود فایلش رو پاک کرده بودم ، ممکنه به خاطر این باشه؟
حجمه اپدیتها همیشه یکسان نیست. ممکنه همون حوالی بمونه ممکنه چند برابر بشه.
نه وقتی نصب شده از قسمت notlic هم پاکش کنی تاثیری نداره.

نه به اون ربطی نداره یه اپدیت جدید داده

دوستان از 20 اکتبر آپدیت جدید 2.00 ps4 software اومده.
ولی من هرکاری میکنم )ورژن دستگام 1.7 هست( ، مینویسه آخرین ورژن نصب شده!
یه استاد به ما کمک میکنه؟ :(

دوستان از 20 اکتبر آپدیت جدید 2.00 ps4 software اومده.
ولی من هرکاری میکنم )ورژن دستگام 1.7 هست( ، مینویسه آخرین ورژن نصب شده!
یه استاد به ما کمک میکنه؟ :(

دستگاهت رژیون 2 ژاپن هستش درسته .....
با خود فلش آپدیت کن درست میشه ...

میشه یکی از دوستان یک نظری در مورد این بازی های free 2 playش بده؟ (سبک- خوب یا بد بودن. کلا معرفی و نظر) من فقط دیشب بتل ایلند رو گرفتم ولی هنوز وقت نکردم بازی کنمش. ممنون

رجیون هایه ساله جدید کدش با 10 شرو میشه یا 11

مثلا گارانتی لادیزدر جواب سواله یکی از کاربران که میگه لطفا شماره مدل ps4 گارانتی دار خودتون رو که توسط دی جی کالا بفروش می رسه بفرمایید چنده؟ CUH-1115A هست آیا؟ : میگه:

دوست عزیز مدل PS4 هایی که موجود داریم RG2UK - CUH-1004A میباشد .... مدلی که مد نظر شماست به تازگی تاییدیه FCC را دریافت کرده و هنوز توزیع عمده نشده است. لازم به ذکر است مدلهایی که با سریال CUH-11XXA عرضه خواهند شد از نظر ظاهر و سخت افزار داخلی با مدلهای فعلی PS4 تفاوتی ندارند.

مگه فرقی هم داره؟

به نظرتون می ارزه 120 بیشتر برا گرانتی برا کنسول پول بدم؟ اصلا این گارانتی لادیز چهجوریاست؟ کسی اطلاع اره؟

آخرین ویرایش:
رجیون هایه ساله جدید کدش با 10 شرو میشه یا 11

مثلا گارانتی لادیزدر جواب سواله یکی از کاربران که میگه لطفا شماره مدل ps4 گارانتی دار خودتون رو که توسط دی جی کالا بفروش می رسه بفرمایید چنده؟ CUH-1115A هست آیا؟ : میگه:

دوست عزیز مدل PS4 هایی که موجود داریم RG2UK - CUH-1004A میباشد .... مدلی که مد نظر شماست به تازگی تاییدیه FCC را دریافت کرده و هنوز توزیع عمده نشده است. لازم به ذکر است مدلهایی که با سریال CUH-11XXA عرضه خواهند شد از نظر ظاهر و سخت افزار داخلی با مدلهای فعلی PS4 تفاوتی ندارند.

مگه فرقی هم داره؟

به نظرتون می ارزه 120 بیشتر برا گرانتی برا کنسول پول بدم؟ اصلا این گارانتی لادیز چهجوریاست؟ کسی اطلاع اره؟

چند میخوای بخری ؟؟

گارانتی چیز بیخودیه....اینو من نمیگم...خیلی از دوستان میگن.

- - -ویرایش - - -

دوستان این اسکین هایی که برای PS4 هست ,به چه درد میخوره ؟؟

فقط برای تغییر ظاهر دستگاه هست یا کار دیگه ای هم انجام میده ؟؟ :-b

چند میخوای بخری ؟؟

گارانتی چیز بیخودیه....اینو من نمیگم...خیلی از دوستان میگن.

- - -ویرایش - - -

دوستان این اسکین هایی که برای PS4 هست ,به چه درد میخوره ؟؟

فقط برای تغییر ظاهر دستگاه هست یا کار دیگه ای هم انجام میده ؟؟
:-b

میخواستی بهش بال و پر بده خوب معلومه دیگه فقط برای ظاهر دستگاه:d

دوستان من دیروز در بازی infamous second son دو تا تروفی برنز گرفتم و یدونه هم تروفی گلد , ترفی ها با بازی synce شدن یعنی در قسمت تروفی نشود داد که تروفی ها واسه بازی قرار گرفته ولی وقتی وارد پروفایل psn ام میشم اون

ترفی های جدید قرار نگرفته؟!! از خود منوی کنسول وقتی روی تروفی قرار میگیرم اون پنجره ایی که بالا باز میشه تروفی ها ی جدید رو نمایش نمیده؟!!مشکل از چیه یعنی؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or