هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان تو بازیهایی که قراره بیان و یا اومدن آپدیت 2 یا 2.01 رو میزارن؟ اصلا توی دیسک مانند PS3 آپديت هست؟

بله اگر بازی لازم داشته باشه ، توی بلوری آپدیت رو میذارن و اول دستگاه رو آپدیت میکنه و بعد بازی رو نصب میکنه...من توی TLOU و DriveClub آپدیتها رو دیدم.حالا آپدیت 2 رو احتمالا توی بازیهای کشتی کج و LBP3 که جدیدا قراره بیان قرار میدن.

- - -ویرایش - - -

بچه ها تو دیجیتالی خریدن پولشو چجوری میدیم ؟

گیفت کارت با توجه به رجین خودتون تهیه میکنید و کدشو وارد میکنید.بالای سایت خودمون تبلیغات داره.ولی کلا تو ایران خرید فیزیکی به صرفه تره.بگذار یکی دو ماه از عرضه بازی بگذره یا دست دو تمیزش گیر میاد یا پلمپ هم خواستی بخری قیمتهاش معقولتر میشه.

سلام دوستان، داخل بازی دستینی یک کد یک ماهه پلاس هستش، حالا من میخوام این کد رو بزنم، میرم رو redeem code وقتی کد رو مینویسم و بعد confirm رو میزنم از من number card و کد شهر و اسم شهر و هزار چیز دیگر میخواد که نمیدونم چیه اصلا، چرا نمیتونم بزنم، قبلا پلاس میخریدم اصلا از این چیزا نمیخواست، چرا الان اینجوری میکنه؟
دوستان لطفا سری کمک کنید، مرسی

جواب بدین لطفا

دوستان من اگه اکانتم مال uk باشه، بخوام پلاس و کردیت بخرم (کارتی) حتما باید این کارت ها هم مال uk باشن؟

در ضمن توی استور رفتم دیدم پلاس 1 ماهه داره. این پلاس 1 ماهه دیجیتالیش نیست بخریم؟

سلام دوستان، داخل بازی دستینی یک کد یک ماهه پلاس هستش، حالا من میخوام این کد رو بزنم، میرم رو redeem code وقتی کد رو مینویسم و بعد confirm رو میزنم از من number card و کد شهر و اسم شهر و هزار چیز دیگر میخواد که نمیدونم چیه اصلا، چرا نمیتونم بزنم، قبلا پلاس میخریدم اصلا از این چیزا نمیخواست، چرا الان اینجوری میکنه؟
دوستان لطفا سری کمک کنید، مرسی

قانون این نوع یک ماهه پلاس رایگان همینه بدرد ایران نمیخوره چون باید کارت اعتباری مثل مسترکارت ویسا و.... داشته باشی بیخیالش شو برو ۳ ماهه ۱ ساله بخر .

- - -ویرایش - - -

دوستان من اگه اکانتم مال uk باشه، بخوام پلاس و کردیت بخرم (کارتی) حتما باید این کارت ها هم مال uk باشن؟

در ضمن توی استور رفتم دیدم پلاس 1 ماهه داره. این پلاس 1 ماهه دیجیتالیش نیست بخریم؟

۱-باید یکی باشه
۲----

آقا یه سوال دارم قبل از خرید.
مثلا من یه بازی اورجینال بخرم 200 تومن میتونم بریزم تو هارد داخلی بعد بازی رو که دادم رفت از رو هارد داخلی اجرا کنم.

K
هر دو آيا؟؟؟

سوال ۱ = هر دو باید یکی باشه اکانت برای انگلیس += انگلیس
شارژ پول = انگلیس .

- - -ویرایش - - -

آقا یه سوال دارم قبل از خرید.
مثلا من یه بازی اورجینال بخرم 200 تومن میتونم بریزم تو هارد داخلی بعد بازی رو که دادم رفت از رو هارد داخلی اجرا کنم.

نه نمیتوانی فیزیکی احتیاج به دیسک داره بی دیسک کار نمیکنه و فقط دیخیتالی احتیاج به دیسک نداره و آن هم نمیشه فروخت و اگر هم بخواهی بفروشی باید با اکانت بفروشی.

سوال ۱ = هر دو باید یکی باشه اکانت برای انگلیس += انگلیس
شارژ پول = انگلیس .

تو ایران اصلن کارت برای تروپا ندیدم. همش مال امریکاست. پس بایذ اکانت امریکا بگیرم بسازم؟ قتی اکانتامریکا ساختم همه تروفی هام توی اکانت اروپام بهش منتقل میشه یا باید دوباره برم؟

تو ایران اصلن کارت برای تروپا ندیدم. همش مال امریکاست. پس بایذ اکانت امریکا بگیرم بسازم؟ قتی اکانتامریکا ساختم همه تروفی هام توی اکانت اروپام بهش منتقل میشه یا باید دوباره برم؟

اگر اکانتی که درست کردی برای انگلیس باشه کارتهایش در ایران پیدا میشه باید از بچه های سایت بپرسی کجا میفروشن .

غیر قابل انتقال است باید از اول بازی کنی برای تروفیها .

سلام دوستان یه سوال برای مقابله با خاک که روی کنسول و شیارهای هوای کنسول میگیره چیکار میشه کرد در دراز مدت مشکل پیش میاد؟ راه حلی داره؟ :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or