دوستان میخوام دموی بازی pes 15 رو که دانلود کردم به pc انتقال بدم و برای دوستم write کنم که اون بره بریزه تو pc و بعد به ps4 خودش منتقل کنه باید چیکار کنم؟
برنامه ی خاصی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
share play که توی آپدیت 2.00 اضافه شده کارش چیه؟میشه یه توضیح در موردش بدید؟
ممنون
Psxhelper تاپیک با آموزش موجوده
- - -ویرایش - - -
کار team viewers کامپیوتر را میکنه که تو ایران نمیشه سرعت خیلی بالایی میخواد
اقا من اموزشو خوندم
ولی این برای دانلود کردنه
من دانلودم رو با ps4 کردم
میخوام فایل های دانلود شده رو به pc منتقل کنم
باید چیکار کنم؟
مرسی
بچه ها ى سوال اگه الان من با دوستم ى بازى شريكى بخريم ميشه دوتامون بازى كنيم؟
همچین چیزی امکان نداره دوست عزیز،نمیشه فایل ها رو از PS4 به PC انتقال داد................
بله،به صورت قانونی میتونید تا دو نفر استفاده کنید،غیر قانونی هم میشه تا خیلی زیاد تعداد استفاده کرد:d
ممکنه مشکل از هیتلر باشه D: ...دوستان سلام من چند روز پیش برنامه you tuob رو دانلود کردم یکی دو روز ازش استفاده کردم ولی الان 2 روزه هر چی میرم داخلش تو لود گیر میکنه میخواستم ببینم مشکل از کجاست ممنون
میشه یکی رو دعوت کنی به بازیت که کنترله بازیت رو به دست بگیره.سلام
share play که توی آپدیت 2.00 اضافه شده کارش چیه؟میشه یه توضیح در موردش بدید؟
ممنون
همچین چیزی نداریم که کدام ریجن بی مشکله یا خرابی نداشته . ریسکه خرابی و مشکل همیشه هست دوسته من ... ریجنها فرقی بینشون نیست و در ضمن مشکلات کلی کم بوده پس زیاد جای نگرای نیست ...دوسیتان من میخوامps4بگیرم کدوم ریجن بی مشکله و خرابی نداشته تا حالا؟؟
بعد الان ارزش داره کارکرده بگیرم؟؟اختلاف قیمش با نو چقدره؟؟
نمیشهدوستان psn وصله الان؟؟؟ من هر چي ميرم كانكت نميشه
راستي من يك سوال پرسيدم كه خواستم مبلغي به اكانتم كه اروپاست بريزم و گفتم اين كارتاي مثلا ٥٠ دلاري ميشه باهاشون كار كرد رو اكانت uk كه دوستمون گفت نميشه ولي من يك جا ديگه شنيدم كه ميشه . ميشه يكي شفاف سازي كنه؟؟؟
ممنون. فقط ميشه از وضعيت الان psn هم بكي؟؟نمیشه
کارتهای به دلار برای اکانتهای ریجن 1 هست. uk ریجن 2 محسوب میشه. باید کارته خودش رو بخری.