هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقایون علما
دسته رو با لپ تاپ شارژ کنیم مشکلی براش پیش نمیاد در دراز مدت ؟؟؟ :-/
دوستان من خودم دسته رو دارم با شارژر گوشی Xperia شارژ میکنم خیلی هم راحت و بی دردسر
شارژری که دسته نیاز داره 5 ولت 800 میلی آمپر هستش هر شارژری با این ولت و میلی آمپر به راحتی دسته رو شارژ میکنه
از لپ تاپ هم میشه استفاده کرد ولی به نظرم با شارژر راحت تر باشه. میزنید به برق شارژ که کامل میشه دسته خودش خاموش میشه

بچه ها کسی هست از این روش شرینگ توپ خونه استفاده کنی ؟ چجوریه ؟ یه توضیح میدین ؟ همین که تو پرشین تولز هم بود !

دوست عزیز اینکار همون شریکی خریدند روی ps3اون اقا که داره از لایسنس سونی حرف میزنه چرت میگه این همون روش شریکی خریدند برا ps3,که روی ps4 چند فرق داره که زیاد مهم نیست دو نفری متونید انجام بدید بازی براتون نفری 90 میافته

دوستان من و دوستم یه بازی با هم شیر کردیم
من بازی رو دانلود کردم حالا اگر اطلاعات اکانت رو بدم.بهش و وارد اکانتم بشه باز هم لازمه که بازی رو دانلود کنه؟

داداش باندلی هست که توش دوربین باشه با یه بازی فزیکی سیاه باشه قیمتش تقریبا چقدر میوفته

سلام
اگر باشه باندل ژاپن و knack باید باشه و بازی دیجیتالی داره .....
دوربین واسه ی چیته برادر ..... پول الکی نده واسه ی دوربین هنوز بازی زیادی واسش نیومده .....

دوستان من و دوستم یه بازی با هم شیر کردیم
من بازی رو دانلود کردم حالا اگر اطلاعات اکانت رو بدم.بهش و وارد اکانتم بشه باز هم لازمه که بازی رو دانلود کنه؟

بله باید دوبازه خودش دانلود بکنه .....

سلام
اگر باشه باندل ژاپن و knack باید باشه و بازی دیجیتالی داره .....
دوربین واسه ی چیته برادر ..... پول الکی نده واسه ی دوربین هنوز بازی زیادی واسش نیومده .....

بله باید دوبازه خودش دانلود بکنه .....
نه داداش من منظورم رو رده های رجیون 2 اروپا یه مدل شبیه باندل کیلزون که بازی فیزیکی داره ولی میخوام یه دوربین هم توش باشه با اکانت یک ماه پلاس اگه هم بازی ندتشته باشه هم مشگلی نیست ساده باشه رجیون 2 اروپا با دوربین و پلاس رایگان تقریبا قیمتش چقدر میشه

یعنی هیچ فرقی نداره با این که بری 200 تومن بدی؟
اون بازی که ۲۰۰ میدی ،بازی فیزیکیه بعد از مدتی میفروشی
ولی گیم شیرینگ یه بازی دیجیتالی خریداری میشه بین ۳ نفر شیر میشه!
نه کلکی در کاره نه هکی نه هیچی
هم تروفی میگیری هم میشه انلاین زد

دوستانی که نگران دانلود بازی هستند ؛ بازی رو نفر اول که دانلود میکنه میتونه با psx دیتا رو برداره و به نفر شخص دوم و سوم بده

اگه نت خوب دارید یه اکانت بهتون داده میشه خودتون دانلود کنید!

(دوستان من فروشنده نیستم , فقط گفتم شک و شبهه ای نباشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or