هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست عزیز میتونی از کابلهای تبدیلی استفاده بکنی یعنی یه سر کابل اچ دی رو وصل میکنی به یه مبدل دی وی آیی بعدش سر دیگه کابل همون اچ دی هستش و میتونی به راحتی ازش استفاده کنی

کنسول پلی استیشن 4 شرکت سونی در مراسم انتخاب گجت‌های برتر سال از نگاه T3، مقام اول را از آن خود کرد
http://www.zoomit.ir/it-news/14450-playstation-4-wins-gadget-of-the-year-at-t3-gadget-awards

امروز یه PS4 ریجن 3 خریدم. با یه فیفا 15. وقتی بازی رو میزارم و میرم داخل بازی، روی شروع مججد ها و مثلا کرنر ها بازی یک مقدار لگ داره. مشکل از کابل HDMI ــه یا خود بازی؟!

امروز یه PS4 ریجن 3 خریدم. با یه فیفا 15. وقتی بازی رو میزارم و میرم داخل بازی، روی شروع مججد ها و مثلا کرنر ها بازی یک مقدار لگ داره. مشکل از کابل HDMI ــه یا خود بازی؟!
نه برای منم اینطوریه . خدا کنه با اپدیت حل بشه
دوستان من از همین دو هفته پیش که کنسول رو گرفتم دکمه R2 یه ذره گیر داره . خیلی کمه ها چون فیفا زیاد بازی میکنم یه ذره رو مخه .
به فروشنده گفتم گفت چون نو هست اینجوریه کار کنه درست میشه
راهی هست درست بشه ؟ روغن بریزم ؟ :|:d

سلام
فيفا ١٥ رو با ذوق و شوق فراوان خريدم اومدم يه دست سيزن بازى كنم كه مشكل Nat گرفت.اومدم يه بار تنظيمات اينترنت دستگاهو از اول برم كه هى proxy server ميخواد! براى يه بازى بايد از هفت خان رستم رد شيم.كسى ميتونه كمكم كنه مشكلو حل كنم؟ مرسى

سلام.
دیشب دو تا بازی f2p گذاشتم برا دانلود ، حالا تا کنسول رو به اینترنت وصل کنم مثل گاو دانلود رو شروع میکنه ، راهی نیست به اینترنت وصل باشی ولی دانلود نکنه؟

سلام.
دیشب دو تا بازی f2p گذاشتم برا دانلود ، حالا تا کنسول رو به اینترنت وصل کنم مثل گاو دانلود رو شروع میکنه ، راهی نیست به اینترنت وصل باشی ولی دانلود نکنه؟

برو settings > Network تيك connect to the internet رو قطع كن،چند دقيقه صبر كن دانلود ارور ميده و قطع ميشه.

سلام
فيفا ١٥ رو با ذوق و شوق فراوان خريدم اومدم يه دست سيزن بازى كنم كه مشكل Nat گرفت.اومدم يه بار تنظيمات اينترنت دستگاهو از اول برم كه هى proxy server ميخواد! براى يه بازى بايد از هفت خان رستم رد شيم.كسى ميتونه كمكم كنه مشكلو حل كنم؟ مرسى
تنمظیاته مودم رو از browser باز کن و UPNP رو تیک بزن. باید مشکل NAT رو حل کنن. ببین کمکی میکنه یا نه .

سلام.
سلام
این که مشکلی نیست وقتی میره برا دانلود برو تو قسنت notification ورو دانلود ها برو و گزینه delete رو بزن مشکلت حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or