هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چند تا سوال :d
1.کی اپدیتی میاد که بشه اهنگ کپی کرد و گوش داد.حیفه این کیفیت صدا نیست؟
2.نمیشه مثل ایکسباکس وضعیت رو اپیر افلاین کرد؟
3.نمیشه وقتی مثلا تو پارتی هستیم با یکی پرایوت چت بریم؟
4.یادم نیست:-?

چند تا سوال :d
1.کی اپدیتی میاد که بشه اهنگ کپی کرد و گوش داد.حیفه این کیفیت صدا نیست؟
2.نمیشه مثل ایکسباکس وضعیت رو اپیر افلاین کرد؟
3.نمیشه وقتی مثلا تو پارتی هستیم با یکی پرایوت چت بریم؟
4.یادم نیست:-?

1.ما هم منتتظرشیم و اگه بیاد بلافاصله کنسول هک میشه برای همین فکر نکنم حالا حالا ها بیاد
2.متوجه نشدم
3.خوب یک چت دیگه درست کن
4.سعی کن یادت بیاد:d

- - -ویرایش - - -

رفقا یکی دو تا سئوال
میشه همه بازی هارو تو خود هارد نصب کرد؟
و اینکه موقع اجرای بازی آیا نیازی به دیسک بازی هم هست؟

منظورم اینکه اگه بشه بازی ها رو کرایه کرد و بعد اون بازی رو تو هارد پی اس فور نصب کرد و بدون دیسک بلوری اجرا کرد یه مقدار (البته بیشتر از یه مقدار :دی) میشه هزینه ها رو کم کرد
نه نمیشه فقط دیتای بازی رو کنسول نصب میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان سونی پلی۴ جدید داده بیرون با باکس جدید و فلان و بیسال یا نه؟جریان چیه؟

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

اگه بیاد یا سال دیگه میاد یا 2016

راهی برای اتصال Ps4 از طریق شبکه 3gایرانسل پیشنهاد میکنید.
فکر خودم به این میرسه باید یک موبایل Hot Spot شه و PS4 بهش وصل شه. تئوری میدونم. در عمل مطمئن نیستم شدنی باشه.
دوستان اگر تجربه یا اطلاعاتشو دارن ممنون میشم اینجا مطرح کنن.
با استفاده از wife hotspot مى تونى اينترنت گوشيت رو شير کنى و بعد با ps4 بهش وصل شى هيچ مشکلى نيست و کاملا شدنيه

دوستان یه سوال دارم، من یه اکانت psn دارم رو دستگاهم که خودم درست نکردم (زبونش ژاپنیه، بنابراین اکانت هم احتمالا همون مال ژاپن باشه)

حالا بخوام در کنار اون یه اکانت جدید امریکا هم درست کنم چیکار باید بکنم؟ تو قسمت sign in to psn که میرم اون گزینۀ ساخت اکانت جدید وجود نداره !!!
اگه با یوزری که روش اکانت ژاپن دارم وارد شم که هیچ ... وصل میشه
اگر با یوزر دیگه برم که اکانت باهاش نداشته باشه فقط ایمیل و پسورد رو میپرسه و زیرش گزینه sign in داره ... اما گزینه New to PSN? Create an Account رو نداره !!
چجوری باید اکانت جدید بسازم؟ حتما باید اکانت قبلیم (که ژاپنی هست) حذف بشه؟

دوستان كسي يادش مياد روي اكانت هاي US تا حالا ماليات و TAX پرداخت كرده باشه ؟ من يادم نمياد با اين كه از US چندين بار خريد كردم حتي از GB ! پس اين X1 ايي ها چي مي گن :|:d

دوستان یه سوال دارم، من یه اکانت psn دارم رو دستگاهم که خودم درست نکردم (زبونش ژاپنیه، بنابراین اکانت هم احتمالا همون مال ژاپن باشه)

حالا بخوام در کنار اون یه اکانت جدید امریکا هم درست کنم چیکار باید بکنم؟ تو قسمت sign in to psn که میرم اون گزینۀ ساخت اکانت جدید وجود نداره !!!
اگر با یوزر دیگه برم که اکانت باهاش نداشته باشه فقط ایمیل و پسورد رو میپرسه و زیرش گزینه sign in داره ... اما گزینه New to PSN? Create an Account رو نداره !!

از طریق کنسول هم میشه ساخت ولی شما میتونید از اینجا هم بسازید

برای اینکه از طریق کنسول انجام دهید باید new user بسازید

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
اگه الان من یک بازی رو به صورت دیجیتالی بخرم باید برای اجراش همیشه به نت وصل باشم؟
نه مثل بازی های دیسکی هست فقط رو هارده

سلام.دوستان هم ریجن 1 هم 2 پریزاش 3 شاخه هست باید تبدیل به 2 شاخه براش گرفت یا نه؟بعدشم این تبدیله جنسه خوب و بد داره؟ممنون

فقط کافیه که بری دوشاخه ی رادیو بگیری ... و اینکه سیمش زخیم باشه ...

برای اینکه از طریق کنسول انجام دهید باید new user بسازید

ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه: با اکانت های مختلف سرعت دانلود فرق میکنه؟ یا فقط ربط به کیفیت اینترنت مون داره؟ چون دیدم بعضیا گفتن اکانت امریکا اذیت میکنه !
یکی که میخواست اکانت uk درست کنه واسه گرفتن بازی، بعد با اکانت امریکا بازی کنه ... نمیونم دلیلش چی بود :-/

یکی از ذوستان ریجن 2 گرفته میگه تو خودش فابریکی 2 شاخه بوده احتیاجی به تبدیل نداشته.ایا ریجنایه دیگه هم اینطوریه؟ممنون
حتما دسته دو گرفته چون به غیر ایران فک نکنم جایی دو شاخه باشه :D
فلسطینم نداره به نظرم :)))))

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or