هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من دو تا بازی گرفتم دونه ای 180 هزار ، می خواستم راهنمایی کنید به نظرتون الآن بازی چی بگیرم ؟؟ الآن اساسینز و بازی دیگه ای شبیه تیکن و رقص دارم ، چون بازی گرونه ازتون کمک خواستم ،
ممنون میشم از دوستانی که عضو بازار سنتر هستند راهنمایی کنید یا لینک بدید که ما هم عضو شیم

سلام دوستان من دو تا بازی گرفتم دونه ای 180 هزار ، می خواستم راهنمایی کنید به نظرتون الآن بازی چی بگیرم ؟؟ الآن اساسینز و بازی دیگه ای شبیه تیکن و رقص دارم ، چون بازی گرونه ازتون کمک خواستم ،
ممنون میشم از دوستانی که عضو بازار سنتر هستند راهنمایی کنید یا لینک بدید که ما هم عضو شیم

من جای شما بودم الان shodow of mordor میگرفتم=p~

ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه: با اکانت های مختلف سرعت دانلود فرق میکنه؟ یا فقط ربط به کیفیت اینترنت مون داره؟ چون دیدم بعضیا گفتن اکانت امریکا اذیت میکنه !
یکی که میخواست اکانت uk درست کنه واسه گرفتن بازی، بعد با اکانت امریکا بازی کنه ... نمیونم دلیلش چی بود :-/
خیر سرعت دانلود ربطی به ریجن نداره .

دوستان کسی میدونه این Extention Port روی ds4 به چه درد میخوره؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
برای third party ها هست. مثلا این شارجرهایی که میشه جدا خرید از این طریقه وصل میشن.

دوستان كسي يادش مياد روي اكانت هاي US تا حالا ماليات و TAX پرداخت كرده باشه ؟ من يادم نمياد با اين كه از US چندين بار خريد كردم حتي از GB ! پس اين X1 ايي ها چي مي گن :|:d
فکر کنم e-shop هم tax داره .psn نداره تا جایی که میدونم . من با Credit card هم یکی دوبار خریدم خبری از tax نبود ...
steam هم tax داره مستقیم از credit card اما Pre paid ها ندارن .

سلام دوستان هدست گلد سونی رو با چ قیمتی میتونم تهیه کنم ؟ و این هدست در مقابل هدست های بیتس کیفیتش چطور هست ؟
شما اول ببین هدست واسه چی میخوای چون بیتس ربطی به گلد نداره اگه واسه پلی ۴ میخوای فقط پالس الایت و گلد و قیمتشم فک کنم از ۳۵۰ الی ۴۰۰ هستش

شما اول ببین هدست واسه چی میخوای چون بیتس ربطی به گلد نداره اگه واسه پلی ۴ میخوای فقط پالس الایت و گلد و قیمتشم فک کنم از ۳۵۰ الی ۴۰۰ هستش
من هدستو هم واسه PS4 و هم PC میخوام . کیفیت صداش مهمه واسم .

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ا
من هدستو هم واسه PS4 و هم PC میخوام . کیفیت صداش مهمه واسم .

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
بیتس روو پلی ۴ بهت اون صدای خفنو نمیده بنظرم پالس الایت بگیر / من خودم گلد دارم - پالس الایت یکم بیسش قویتره ولی من رخ گلد و ترجیح میدم و باهاش حال میکنم

حتما دسته دو گرفته چون به غیر ایران فک نکنم جایی دو شاخه باشه :D
فلسطینم نداره به نظرم :)))))

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

دوست عزیز الکی نظر نده
سوئد نروژ فرانسه المان و... دو شاخه است فقط انگلیس ۳ شاخه که فیوز دار است

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها.
یکی از دوستام میخواد پلی 4 بخره. میشه در مورد ریجن ها یه راهنمایی بکنید؟
الان ریجن 1 (آمریکا) بخره یا 2 که برا اروپاست. اینکه میگن بازی های ریجن 2 سانسور نداره ولی برا آمریکا سانسور داره درسته یا چرت و پرته؟ کلن کدوم ریجن بهتره؟ و از کجا بخره؟
ممنون میشم جواب بدید.

سلام بچه ها.
یکی از دوستام میخواد پلی 4 بخره. میشه در مورد ریجن ها یه راهنمایی بکنید؟
الان ریجن 1 (آمریکا) بخره یا 2 که برا اروپاست. اینکه میگن بازی های ریجن 2 سانسور نداره ولی برا آمریکا سانسور داره درسته یا چرت و پرته؟ کلن کدوم ریجن بهتره؟ و از کجا بخره؟
ممنون میشم جواب بدید.
چرت پرته .
ریجن 1-2-3-4 فرقی نداره
تنها فرق :
ریحن 3 و japan دکمه تایید دایره هست
موفق باشید

سلام دوستان، من شنیدم که 2 راه واسه تهیه ارزون قیمت تر بازی های PS4 وجود داره، یه مدل هست که هر بازی حدود 50 تومن در میاد ولی غیر قانونی هست و آنلاین هم نمیشه بازی کرد...یه مدل دیگه هم هست که قانونی هست و واسه آنلاین هم مشکلی نداره ولی حدود 8090 تومن در میاد... اگه کسی دقیقا راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم، می خوام دستگاه رو بخرم بلا تکلیفم...

دوست عزیز الکی نظر نده
سوئد نروژ فرانسه المان و... دو شاخه است فقط انگلیس ۳ شاخه که فیوز دار است
الکی نبود برادر پست ایشون دوباره بخون
دوشاخ ما با دوشاخ اونا فرق میکنه دقت کرده باشی
میگه( دوشاخ که تبدیل نمیخواد) یعنی به پریز ما میخوره
اگر کابل برقش که میگه شبیه دوشاخ ما باشه 100 درصد شک کن چون هیچ جا پریزش مثل ما نیست الا ما

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

آخرین ویرایش:
میدونم سوال خیلی کلیشه ای و قدیمی هست ولی خواهشا جواب بدین : تاریخ ساخت کنسول کجا نوشته شده ؟
پشته دستگاه
یه سری حالت کد داره . مثلا 4B ... اون عدد 4 میشه 2014 و a-b-c-d هم هرکدوم نشانه های ساخت ماه هست ( هر کدوم 3 ماه ) اینطوری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or