هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اینو شما از طرق ازمایش عملی کشف کردی یا ازمایش های تئوری با فرمول ؟ :دی
من کنسولم ریجن 2 هست اکانتم ریجن 1 .
دوست عزیز من گفتم حتما ؟ اگه دقت کنید نوشتم معمولا

​من خودم چند تا از دوستان همینطورین برای همین گفتم

با عرض ادب و احترام به دوستان

میخوام ps4 بخرم اما دو دل شدم
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

1-اینکه میگن بازیهای ps3 رو روی ps4 اجرا نمیشه کرد ایا سونی چیزی اعلام کرده که در اینده امکان استفاده از بازیهایی که به صورت فیزیکی ( دیسک ) اورجینالش رو بشه توی ps4 اجرا کرد ؟

2 - اگر که نه - ایا امکان دانلود بازیهای ps3 روی ps4 ممکنه ؟ مثلا شما از psn اونرو میخری و دانلودش میکنی - ضمنا هزینه خرید هر بازی بالا است و قیمتش زیاده ؟
ممنون از راهنماییهای شما دوستان

با عرض ادب و احترام به دوستان

میخوام ps4 بخرم اما دو دل شدم
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

1-اینکه میگن بازیهای ps3 رو روی ps4 اجرا نمیشه کرد ایا سونی چیزی اعلام کرده که در اینده امکان استفاده از بازیهایی که به صورت فیزیکی ( دیسک ) اورجینالش رو بشه توی ps4 اجرا کرد ؟

2 - اگر که نه - ایا امکان دانلود بازیهای ps3 روی ps4 ممکنه ؟ مثلا شما از psn اونرو میخری و دانلودش میکنی - ضمنا هزینه خرید هر بازی بالا است و قیمتش زیاده ؟
ممنون از راهنماییهای شما دوستان
سونی چیزی اعلام نکرده ولی واسه اجرای بازیای نسل قبل رو نسل جدید Playstation Now رو معرفی کرده که این کار از طریق اینترنت انجام میشه و سرعت بالایی میخواد که فک نمیکنم کسی تو ایران تونسته باشه از تست سرعت کانکشنش ساکسس رو بگیره.

دوستان پیج خاصی تو بازی سنتر نیست که id psn بچه ها توش باشه؟

یه سوا دیگه هم داشتم اینکه نمیشه تروفی هاتو بدون اینکه به اینترنت وصل شی ببینی مثل ps3؟ باید حتما به نت وصل شی؟

سلام دوستان. یه سوال دارم. به نظرتون خرید بازی دیجیتالی با دوستم(فقط ما دونفر) به صرفه تره یا خرید و تعویض بازی دیسکی؟ دوست دارم نظرتون رو بدونم

سلام
یه سوال از اساتید محترم داشتم
وقتی اکانتتو وارد می کنی آخرین مرحله یه سوال می پرسه که درباره primary ps4 ایناست که میتونی اکتیو کنی یا نکنی می خواستم بدونم اگه اونو اکتیو کنی دیگه اکانتو نمیشه تو یه ps4 دیگه زد؟چون من ممکنه دستگامو عوض کنم
یکی یه توضیح بده ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or