هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان پشت کنسول زده 4b یعنی مال 2014 هست دیگه؟

همچنین من بازی wolfenstein رو گرفتم.وقتی دیسک رفت تو دستگاه خودش در حد دو دقیقه کپی کرد .سوالم اینه که یعنی 40 Gb رو تو 2 min کپی کرد یا نه ؟
اگه کامل کپی نکرده راهی هست که بازی ها رو کپی کنی که دیگه رامش هی کار نکنه ؟

بچه ها کنسول رو تازه راه انداختم و آپدیتش کردم ولی میخوام اکانت psn بسازم please wait میزنه و وصل نمیشه، ip دستی دادم بهش و dnsـها هم به ترتیب 8.8.8.8 و 217.218.127.127
mtu رو هم اتوماتیک زدم
4B یعنی سه ماهه دوم 2014

آخرین ویرایش:

همچنین من بازی wolfenstein رو گرفتم.وقتی دیسک رفت تو دستگاه خودش در حد دو دقیقه کپی کرد .سوالم اینه که یعنی 40 Gb رو تو 2 min کپی کرد یا نه ؟
کل اینستال بازی یعنی اون 40 گیگ طولانی هست ولی در حین انجام بازی انجام میشه ...حدودی 15 دقیقه از اولین بار که دیسک رو میذاری صدای درایو قطع میشه یعنی کامل نصب شده...

4B یعنی سه ماهه دوم سال 2014. کنسول شما ساخت May/June/Julyـه 2014 هست.

اکثر بازیها هم یه نصب اولیه دارن که بعد از اون نصب اولیه میتونید وارد بازی بشید و حتی چند مرحله از بازی رو پیش برید و در هنگام بازی کردن ادامه نصب انجام میشه. بازیهای این نسل همه روی هارد نصب میشن و فقط یه فایل مشخص موقع بازی کردن از روی درایو کنسول خونده میشه. پس از بابت کار کردن درایو نگران نباشید، توی بازی کردن درگیر نمیشه و فقط یه فایل کوچیک مربوط به لایسنس بازی از روی درایو خونده میشه، در باقی موارد هارد کنسول درگیر میشه.

4B
اکثر بازیها هم یه نصب اولیه دارن که بعد از اون نصب اولیه میتونید وارد بازی بشید و حتی چند مرحله از بازی رو پیش برید و در هنگام بازی کردن ادامه نصب انجام میشه. بازیهای این نسل همه روی هارد نصب میشن و فقط یه فایل مشخص موقع بازی کردن از روی درایو کنسول خونده میشه. پس از بابت کار کردن درایو نگران نباشید، توی بازی کردن درگیر نمیشه و فقط یه فایل کوچیک مربوط به لایسنس بازی از روی درایو خونده میشه، در باقی موارد هارد کنسول درگیر میشه.
پس خودش این کارو انجام میده.نمیشه خودت اولش کلا کپی کنی پس...

من از طریق کامپیوتر وارد اکانت psn ام شدم بعد دیدم توی منو که psn id من نوشته کنارش عدد 50 به صورت قرمز نوشته این چیه
amin1377 +50
یه جور Notification (اطلاع رسانی) هستش
مثلا میگه 50 تا خبر یا مطلب از طرف سونی نوشته شده مثل اخبار کوتاه در مورد کنسول ها و بازیها و خدمات دیگه که داره از اون طریق نشون میده که شما اونها رو نخوندید
وقتی وارد مطالب بشی دکمه خوانده شدن همه رو بزنی اون عدد کنار ID شما میره
کلا چیز خاصی نیست
نمیشه یک پروفایل توی فلش ساخت.و برای دسترسی به اون پروفایل مجبور باشیم فلش رو وصل کنیم به کنسول؟
خیر
کلا تو ساختار کنسول پلی استیشن نمیشه اینکار رو کرد (پروفایل رو به فلش انتقال داد)
من فقط تو ایکس باکس ها دیدم این کار شدنی هستش و پروفایلتون رو میتونید انتقال بدید به فلش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or