Jason_PS4
کاربر سایت
آقا پشت خود دستگاه حک شده تاریخ ساختشدوستان من الان یه دستگاه خریدم جاییش نزده 2014.ولی مغازه دار گفت خیالت راحت تو فاکتورم زده 2014
مدل cuh-1003a/b01 هست.لطفا کمک کنید
؟؟؟؟
آقا پشت خود دستگاه حک شده تاریخ ساختشدوستان من الان یه دستگاه خریدم جاییش نزده 2014.ولی مغازه دار گفت خیالت راحت تو فاکتورم زده 2014
مدل cuh-1003a/b01 هست.لطفا کمک کنید
؟؟؟؟
دوستان من بتلفیلد ps4 رجین 2 خریدم ولی پشت سی دی به صورت زیر است،به نظر شما مشکل چیه ؟؟چی کار کنم؟؟؟

4B یعنی سه ماهه دوم 2014دوستان پشت کنسول زده 4b یعنی مال 2014 هست دیگه؟
کل اینستال بازی یعنی اون 40 گیگ طولانی هست ولی در حین انجام بازی انجام میشه ...حدودی 15 دقیقه از اولین بار که دیسک رو میذاری صدای درایو قطع میشه یعنی کامل نصب شده...دوستان پشت کنسول زده 4b یعنی مال 2014 هست دیگه؟
همچنین من بازی wolfenstein رو گرفتم.وقتی دیسک رفت تو دستگاه خودش در حد دو دقیقه کپی کرد .سوالم اینه که یعنی 40 Gb رو تو 2 min کپی کرد یا نه ؟
اگه کامل کپی نکرده راهی هست که بازی ها رو کپی کنی که دیگه رامش هی کار نکنه ؟
دوستان پشت کنسول زده 4b یعنی مال 2014 هست دیگه؟
همچنین من بازی wolfenstein رو گرفتم.وقتی دیسک رفت تو دستگاه خودش در حد دو دقیقه کپی کرد .سوالم اینه که یعنی 40 Gb رو تو 2 min کپی کرد یا نه ؟
اگه کامل کپی نکرده راهی هست که بازی ها رو کپی کنی که دیگه رامش هی کار نکنه ؟
پس خودش این کارو انجام میده.نمیشه خودت اولش کلا کپی کنی پس...4B
اکثر بازیها هم یه نصب اولیه دارن که بعد از اون نصب اولیه میتونید وارد بازی بشید و حتی چند مرحله از بازی رو پیش برید و در هنگام بازی کردن ادامه نصب انجام میشه. بازیهای این نسل همه روی هارد نصب میشن و فقط یه فایل مشخص موقع بازی کردن از روی درایو کنسول خونده میشه. پس از بابت کار کردن درایو نگران نباشید، توی بازی کردن درگیر نمیشه و فقط یه فایل کوچیک مربوط به لایسنس بازی از روی درایو خونده میشه، در باقی موارد هارد کنسول درگیر میشه.
كسي نميدونه؟
یه جور Notification (اطلاع رسانی) هستشمن از طریق کامپیوتر وارد اکانت psn ام شدم بعد دیدم توی منو که psn id من نوشته کنارش عدد 50 به صورت قرمز نوشته این چیه
amin1377 +50
خیرنمیشه یک پروفایل توی فلش ساخت.و برای دسترسی به اون پروفایل مجبور باشیم فلش رو وصل کنیم به کنسول؟