هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ببخشيد دوستاي خوبم
الان ريجن 3 دارن ميدن 1300،ريجن 2 50 كرونتره
اهل انلاين بازي كردنم نيستم،ساخت و عمرش يكيه؟
بعد جسارتا با كدوم بازي شرو كنم؟ infamous يا بازيه ديكه اي؟
هیچ فرقی ندارن فقط فرقش یورو و ین هست که قیمت بازی های و گیفت ها فرق داره از این نظر ریجن یک از همه بهتره
اینفیموس هم عالیه اگه بخوای بخری

تایپک اینجا عیمن ps3 سوال درباره بازی های ps3. نداره ، گفتم اینجا بپرسم شاید جواب بدین، جای خوب پیدا نکردم
تو بازی های ps4 بخش ریسینگ ،به غیر.از NFS rivals ،ریسینگ ارکید پیگه ای اومده ؟ فقط ارکید باشه.
DC شبیه ساز یا ارکید؟
چون یسری میگفتن بین شبیه ساز و ارکید که من دنبال ارکید هستم فقط.

تایپک اینجا عیمن ps3 سوال درباره بازی های ps3. نداره ، گفتم اینجا بپرسم شاید جواب بدین، جای خوب پیدا نکردم
تو بازی های ps4 بخش ریسینگ ،به غیر.از NFS rivals ،ریسینگ ارکید پیگه ای اومده ؟ فقط ارکید باشه.
DC شبیه ساز یا ارکید؟
چون یسری میگفتن بین شبیه ساز و ارکید که من دنبال ارکید هستم فقط.
برای ps4 تا جایی که م میدونم غیر از ریوالز drive club و gran turismo هست دیگه چیز دیگه ای نیست

gran turismo برا PS4 نیومده که!
drive club هم برای دوستمون یه چیزی بین شبیه ساز و ارکیده.
این بین یعنی چی ، من فسفر سوزونپم نفهمیدم، یعنی مثلا سر پیچ پیچیدن مثل شبیه ساز هست ، وزن ماشین مثل ارکید؟
چیش به سمت شبیه ساز هست؟

این بین یعنی چی ، من فسفر سوزونپم نفهمیدم، یعنی مثلا سر پیچ پیچیدن مثل شبیه ساز هست ، وزن ماشین مثل ارکید؟
چیش به سمت شبیه ساز هست؟

خود سازنده بازی گفته سبک بازی یه چیزی بین شبیه ساز و ارکیده!ویدیوهای بازی رو ببینید مشخصه چجوریه

سلام.فرقه اپدیت بازی با اپدیت خوده کنسول پیه؟برای اینکه دیسکه بازیو بزاریم بتونیم بازی کنیم حتما باید بازیو اپدیت کرد یا نه؟ممنون.

آپدیت کنسول یه سری امکانات اضافه میکنه به کنسول، آپدیت بازی هم بیشتر برای رفع باگ هست و میتونی بدون اینکه بازیو آپدیت کنی بازی کنی دوست عزیز

سلام اقا من یه سوال داشتم . میشه از ویتا به عنوان دسته ps4 استفاده کرد ؟ بعد روشش چجوریه ؟ بعد از دسته ps4 میشه به عنوان دسته ps3 استفاده کرد ؟ بعد روش اون چجوریه ؟ :d پیشاپیش ممنون .

سلام اقا من یه سوال داشتم . میشه از ویتا به عنوان دسته ps4 استفاده کرد ؟ بعد روشش چجوریه ؟ بعد از دسته ps4 میشه به عنوان دسته ps3 استفاده کرد ؟ بعد روش اون چجوریه ؟ :d پیشاپیش ممنون .
بله میشه. به صورت remote play میشه.
از دسته 4 میشه روی 3 بازی کرد البته تا جایی که یاد دارم همه بازیا باهاش سازگار نیستن . هیچی با کابل میزنی به 3 و وصل میشه.

دوستان مدت زمان شارژ اولیه دسته چه قدر باید باشه؟ با کامپیوتر هم شارژ میشه دیگه؟
مهم نیست. تا شارج بشه. بله میشه مشکلی نداره.

دوستان این قسمت players met هست ( توی friends) که کسایی که باهاشون انلاین بازی میکنی اسمشون اونجا میاد . واسه من کل اسمایی که هست واسه بازی TLOU هست در صورتی که من بازیشو خیلی وقته فروختم و فقط FIFA و NFS rivals انلاین میزنم ولی اسم کسایی که باهاشون بازی میکنم نمیاد ( لیست اپدیت نمیشه )
واسه کسه دیگه ای هم این مشکل پیش اومده ؟ چجوری درستش کنم ؟

دوستان من الان یه دستگاه خریدم جاییش نزده 2014.ولی مغازه دار گفت خیالت راحت تو فاکتورم زده 2014
مدل cuh-1003a/b01 هست.لطفا کمک کنید
؟؟؟؟

اون گوشه زده 4b یعنی 2014 ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or