به نظر من خرید بازی دیسکی بصرفه تره. شما بازیو میگیرید و اگه جای خوب پیدا کنید میتونید با ده پونزده تومن تعویض کنید.سلام دوستان. یه سوال دارم. به نظرتون خرید بازی دیجیتالی با دوستم(فقط ما دونفر) به صرفه تره یا خرید و تعویض بازی دیسکی؟ دوست دارم نظرتون رو بدونم
میتونی تو یه دستگاه دیگه بزنی ولی قبلش باید دستگاه از حالت Primary در بیاری.سلام
یه سوال از اساتید محترم داشتم
وقتی اکانتتو وارد می کنی آخرین مرحله یه سوال می پرسه که درباره primary ps4 ایناست که میتونی اکتیو کنی یا نکنی می خواستم بدونم اگه اونو اکتیو کنی دیگه اکانتو نمیشه تو یه ps4 دیگه زد؟چون من ممکنه دستگامو عوض کنم
یکی یه توضیح بده ممنون میشم
دوستان پیج خاصی تو بازی سنتر نیست که id psn بچه ها توش باشه؟
یه سوا دیگه هم داشتم اینکه نمیشه تروفی هاتو بدون اینکه به اینترنت وصل شی ببینی مثل ps3؟ باید حتما به نت وصل شی؟
سلام خدمت دوستان
من میخوام به امید خدا یه ps4 بخرم
میخوام بدونم ایا قابل وصل شدن به مانیتور منو داره؟
مانیتور من سامسونگه وdvi و vga ساپورت میکنه
لطفا جواب بدید
سلام . چه جوری میتونم به ps4 ف .ی . ل .ت . ر. شکن وصل کنم ؟
سلام.ایا برای ادانلود اپدیت از سایت سونی اپدیت ریجنا فرق دارن یا هم یا یه اپدیت هست برای همه ریجنا؟ممنون
فکر کنم اگر خرید اینترنتی کرده باشید تا 28 اکتبر وقت هست که 100 دلار خرید کنیدسلام آقا این طرح 100 دلار که میگن خرج کنینن تا بهتون 15 دلار کادو بدیم جریانش چیه من 2 اکتبر 110 دلار خرید کردم اما نمیدونم این طرح از کی شروع شده بعدشم باید کاره خاصی کنیم یا همینطوری خرید کنیم 100 دلار حساب میشه ؟
سلام دوستان.
ميخواستم بدونم حجم آپديت بازی های ps4 چقدر هست؟
مثل xbox one خیلی حجیم هستند؟ ممنون میشم پاسخ بدید
روش مثل این که زده 120 ، کسی اطلاعاتی در این مورد نداره؟