هیچ advantage توی این دو مورد نیست
اگر میخوای ایستاده بزاری باید پایه بخری فقط ...
موفق باشی ...
از نظره content بستگی به سازنده داره . ممکنه بعضی موقه یه مرحله یا ایتم انحصاری بزارن که معمولا شامله نسخه 3 هم میشه مثل wd - d3 - ac اینا ... اما کلا بستگی به ناشر اینا داره.
سلام
خب خدا رو شکر همه مشکلات من حل شد . ساین شدم و چند تا نرم افزارم داتلود کردم و الان دموی فیفا 15 رو دانلوده. واقعا کنسولفوق العاده ایه.
سلام دوستان بهترین بازی ها الان برای خرید چی هستند
چی کار کردی حل شد؟ واسه من هنوز حل نشد
ExactlyAdvantage = مزیت
Content = محتوا
: ))
ققط برای انلاین ؟سلام دوستان بهترین بازی ها الان برای خرید چی هستند
یکی از دوستانم شدیدا تاکید داره که بازیهای ps4 رو بدون داشتن دیسک اصلیش بدون هیچ مشکلی فقط به صورت یه فایل که روی هاردش کپی میکنه بازی میکنه من میخواستم بدونم اصلا چنین چیزی امکان داره چون من کنسول ندارم امکان تست ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید با تشکر@};-نه داداشاقا ما هم عصری میریم PS4مون رو میگیریم فقط یه سوال . برای دانلود دمو یا بازی های FREE باید Plus داشت ؟
اقا ما هم عصری میریم PS4مون رو میگیریم
فقط یه سوال . برای دانلود دمو یا بازی های FREE باید Plus داشت ؟
سلام به همه اساتید یه سوال داشتم ببخشید اگه عجیب بودیکی از دوستانم شدیدا تاکید داره که بازیهای ps4 رو بدون داشتن دیسک اصلیش بدون هیچ مشکلی فقط به صورت یه فایل که روی هاردش کپی میکنه بازی میکنه من میخواستم بدونم اصلا چنین چیزی امکان داره چون من کنسول ندارم امکان تست ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید با تشکر@};-
دوست عزیز روش گیم سرینگ هست و توصیه نمیشه بازی رو دیجاتلی میخرن و رویه 3 کنسول پریماری میکنن که احتیاج به دیسک نیست ولی احتمال بن هست در ابدیت هایه بعدیسلام به همه اساتید یه سوال داشتم ببخشید اگه عجیب بودیکی از دوستانم شدیدا تاکید داره که بازیهای ps4 رو بدون داشتن دیسک اصلیش بدون هیچ مشکلی فقط به صورت یه فایل که روی هاردش کپی میکنه بازی میکنه من میخواستم بدونم اصلا چنین چیزی امکان داره چون من کنسول ندارم امکان تست ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید با تشکر@};-