هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

8420fdbd08af89ae9f407b0433a79689.jpg

روکش طلا 13000$

SONY XPERIA Z2
کی از کنسول من عکس گرفت؟ :دی
خداییش خیلی خوشگله و البته خیلی گرون. فلز هم هست زود داغ میکنه.

سلام دوستان شما واسه گرد و غبار و خاک و Dust و اینجور چیزا چیکار میکنین ؟ و از اینا http://www.amazon.com/dp/B00L3KU0S8?psc=1 تو ایران جایی میفروشن ؟

در مورد ps3 یکی یه پیشنهادی به من کرد ، همون پیشنهاد رو در مقابل ps4 دارم انجام میدم ،‌ همون مشمایی که تو جعبه اش هست رو زمانی که بازی نمی کنید و دستگاه خاموشه روی کنسول بیاندازید ،‌ممنون ، فقط یادتون نره موقع بازی برش دارید

دوستان دو تا سوال دارم!
1. کسی تونسته با تبدیل hdmi to vga کنسول رو به مانیتور وصل کنه و تصویر بگیره؟(صدا نمیخوام)

2. من وقتی کنسول رو خریدم فروشنده بهم گفتش ریجن دو ژاپن هستش ولی وقتی توی منو هستم با ضبدر تایید میکنم!:| الان دقیقا من از کجا بدونم برای کدوم کشوره؟(به جز از جعبه دیدن:| )

من گرفتم با تصویر و صدا ولی کیفیتش خیلی پایینه و ترجیح دادم رو همون Tv بازی کنم ...

سلام دوستان، من می خوام PS4 بخرم ولی چون قیمت بازی ها گرونه نمیتونم...دوتا از آشناهام که تو کار بازی هستن میگن تو دستگاه بخر ما بازی ها رو به صورت اکانتی یا آنلاین واست گیر میاریم هربازی فقط 40-50 تومن واست در میاد...راستش من اصلا متوجه نشدم منظورشون چیه...مگه میشه بازی 200 تومنی 50 تومن در بیاد !؟ ممنون میشم اگه توضیح بدید چجوری میشه و چه محدودیت هایی داره....

دیسک تو دستگاه هست ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه دیسکی نیس توش !!
یعنی چی ؟؟ چرا ؟؟

برای همه بازیها اینطوری است یا فقط برای یک بازی خاصی

سی دی را نگاه کن کثیف نشده باشه

اگر برای همه بازی ها اینطوری است ایراد از BR درایور است باید قسمت میکانیکی فنرها چرخ دندها باز بسته بشه تا درست بشه این مشکل بیشتر از ماندن سی دی در درایور است که مشکل ساز میشه

برای همه بازیها اینطوری است یا فقط برای یک بازی خاصی

سی دی را نگاه کن کثیف نشده باشه

اگر برای همه بازی ها اینطوری است ایراد از BR درایور است باید قسمت میکانیکی فنرها چرخ دندها باز بسته بشه تا درست بشه این مشکل بیشتر از ماندن سی دی در درایور است که مشکل ساز میشه

الان اوکی شد ..یه بار بردم حالت استندبای دوباره اومدم درست شد !

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or