Kian007
کاربر سایت
کی از کنسول من عکس گرفت؟![]()
روکش طلا 13000$
SONY XPERIA Z2
خداییش خیلی خوشگله و البته خیلی گرون. فلز هم هست زود داغ میکنه.
کی از کنسول من عکس گرفت؟![]()
روکش طلا 13000$
SONY XPERIA Z2
فرقی ندارنمن میخوام ps4 بخرم کدوم region از همه بهتره؟
ریجن یک ۲۰۱۳ خیلی خرابی داشته و تو ۲۰۱۴ هم یه چند تایی خرابی دیده شده. ریجن دو در کل قابل اطمینان تره.من میخوام ps4 بخرم کدوم region از همه بهتره؟
همه که میگن ریجن 1 کمترین خرابی رو داشتهl-)ریجن یک ۲۰۱۳ خیلی خرابی داشته و تو ۲۰۱۴ هم یه چند تایی خرابی دیده شده. ریجن دو در کل قابل اطمینان تره.
اما به صورت کلی فرقی ندارن.
۱۰۰۰ صفحه سر این موضوع بحث شد ولی هنوز میپرسن!ریجن یک ۲۰۱۳ خیلی خرابی داشته و تو ۲۰۱۴ هم یه چند تایی خرابی دیده شده. ریجن دو در کل قابل اطمینان تره.
اما به صورت کلی فرقی ندارن.
هنوز هیچی مشخص نشده ... به صورت رسمی احتمالا ساله اینده ازش پردا برداری کنن . فک کنم میره برای 2016 ( البته اینا همش حدسه ها )اقا بازى سايلنت هيل كى مياد و براى چه پلتفورمهايي
سلام دوستان شما واسه گرد و غبار و خاک و Dust و اینجور چیزا چیکار میکنین ؟ و از اینا http://www.amazon.com/dp/B00L3KU0S8?psc=1 تو ایران جایی میفروشن ؟
دوستان دو تا سوال دارم!
1. کسی تونسته با تبدیل hdmi to vga کنسول رو به مانیتور وصل کنه و تصویر بگیره؟(صدا نمیخوام)
2. من وقتی کنسول رو خریدم فروشنده بهم گفتش ریجن دو ژاپن هستش ولی وقتی توی منو هستم با ضبدر تایید میکنم!الان دقیقا من از کجا بدونم برای کدوم کشوره؟(به جز از جعبه دیدن
)
دیسک تو دستگاه هست ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه دیسکی نیس توش !!
یعنی چی ؟؟ چرا ؟؟
برای همه بازیها اینطوری است یا فقط برای یک بازی خاصی
سی دی را نگاه کن کثیف نشده باشه
اگر برای همه بازی ها اینطوری است ایراد از BR درایور است باید قسمت میکانیکی فنرها چرخ دندها باز بسته بشه تا درست بشه این مشکل بیشتر از ماندن سی دی در درایور است که مشکل ساز میشه
نه آقا برعکسه. ریجن دو اینطوره.همه که میگن ریجن 1 کمترین خرابی رو داشتهl-)
عزیز این پرسش های تکراری ناشی از دو دلیله۱۰۰۰ صفحه سر این موضوع بحث شد ولی هنوز میپرسن!
بسه دیگه