هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

حالا این رجین 2 ژاپن با رجین 2 اروپا چه فرقی داره آیا همه بازی هارو میتونه اجرا کنه یا همه فیلمهایی رو که رو رجین 2 هست قابل اجراست چه فرقی دارن من از کسی که از دبی برام آورده پرسیدن گفته اینی که برات گرفتم مال سفارش خود ژاپنه ولی رجین دو ما که نفهمیدیم چی گفت فقط گفتم دستت درد نکنه دمت گرم:-b مگه فرق دارن ممنون اگه جواب بدین این اولین پلی استیشن منه اطلاعاتم صفره ببخشید
فرقش اینه که دقیقا عین ریجن 3 هست با این تفاوت که بلوری پال پخش می‌کنه، یعنی جعبه ژاپنیه، کتابچه ژاپنیه، پیام موقع روشن شدن ژاپنیه و توی منو جای O و X برعکسه؛ بازی‌ها هم کلا قفل منطقه‌ای ندارن و مهم نیست ریجن کنسول چیه.
من حدس می‌زنم این سری برای ژاپنیاییه که احیانا می‌خوان فیلم‌های اروپایی ببینن.

از دوستان تقاضا دارم لطفی کنن و راجب نسخه دیجیتالی بازی ها هم یه توضیحی بدن اینکه دانلودشون بهتره یا خرید فیزیکی بازی؟؟

دیجیتال ارزون‌تر درمیاد، ولی خب بعدش نمی‌تونین بفروشینش، به درد بازی‌هایی می‌خوره که می‌خواین نگه دارین.

نسخه دیجیتالی رو چه جوری میشه تهیه کرد ؟
چه فرقی با نسخه فیزیکی داره؟

برای خرید نسخه دیجیتالی باید PSN Card داشته بازی . مثلا بازی که 60$ هست برای خرید دیجیتالیش باید یک PSN Card 60$ داشته باشی . بعد از خرید بهت اجازه دانلود بازی رو میده
نسخه دیجیتالی رو نمیتونی به کسی بدی و فقط تو PS4 خودت هست ولی فیزیکی رو میتونی بفروشی , مبادله کنی و ...

در یک ساعت بازی آنلاین فیفا یا بازیهای اکشن چقدر از حجم اینترنت کم میشه؟
کسی آمار دقیقی داره؟
والا هر بازی با یه بازی دیگه فرق داره اگه بخوای دقیقشو بدونی باید بری توی تاپیک همون بازی سوال کنی

laptop ها همه HDMI-OUT دارن ... اگر لپتاپی باشه که HDMI-IN داشته باشه ( هستن اما نه روی همه ) اونوقت میشه از led ایش برای گرفتن تصویر استفاده کرد.

با این نمیشه کاری کرد ؟ چون در سفر هستم برام مفدور نیست tv رو با خودم جابجا کنم .

اقا من امروز داشتم بازی میکردم یهو دیدم هی صفحه برفکی میشه و میپره :(
یعنی مشکل از دستگاه هستش :(
کسی تا به حال این مشکل رو داشته ؟
کابله Hdmi رو عوض کن

با این نمیشه کاری کرد ؟ چون در سفر هستم برام مفدور نیست tv رو با خودم جابجا کنم .
نمیدونم ساپورت میکنه 4 رو یا نه . باید ok باشه اما از کیفیتش خبری ندارم
خودم میدونم Elgato Game Capture HD اینا خیلی خیلی عالین. حدودا 200 دلار قیمتش هست اما دوستم برای xbox one استفاده میکنه خیلی خوب هست...

برای دانلود اپدیت بازی هم باید ریجن اکانت با ریجن بازی مورد نظر یکی باشه یا لازم نیست ؟
خیر.

کابله Hdmi رو عوض کن

ارمان کابل رو عوض کردم خیلی کم تر شد اما فقط یک دفعه اینطوری شد
crysmiley2.gif

یادمه روی ps3 م هم این مشکل بود :-?
خدا کنه از tv باشه
در بارهی این وصل کردن ps4 به لب تاپ هم بیشتر توضیح بده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or