اینجا افقیکی از فانتزیام اینه یکی از افق بیاد
بگه کنسولتو با باندل سفید دستینی طاق میزنی یه بازی tlou هم سربدم
کنسولتو با باندل سفید دستینی طاق میزنی یه بازی tlou هم سربدم :d
اینجا افقیکی از فانتزیام اینه یکی از افق بیاد
بگه کنسولتو با باندل سفید دستینی طاق میزنی یه بازی tlou هم سربدم
دوستان سلام.من تازه ps4 خریدم. میخواستم بدونم save بازیها توی کدوم قسمت قرار میگیره؟2-اپدیت فایلها که توی قسمت download هست رو وقتی نصب کردیم مشکلی نداره حذفشون کنیم؟
یه سوال.فروشنده ها میگن بر خلاف نسل قبل ps4 خیلی نسبت به one خرابی داره.درسته؟
من یه گیم نت میشناسم که تا حالا 4 تا دستگاهاش سوخت و واسه بقیه از پنکه های کوچیک استفاده کرد
خود x one رو هم دیدم که دماش زیاد موقع کار کردن بالا نمیره فقط اداپتورش کمی پرم میشه.ولی ps4 گرم تره

همون صبح زود و تغییر dns ها باید جواب بده ( چون برای همه جوابگو بوده )دوستان من بازیه the last of us رو هفته ی پیش فروختم امروز دوباره خریدم ولی بازی ریجن 2 بود اکانت من هم ریجن یک. توی دانلود مپهای فری گیر میکنه. پرسیدم گفتن باید اکانتت هم ریجن 2 باشه. حالا من اکانت ریجن 2 ساختم ولی روی please wait گیر میکنه. چی کار کنم؟
سلام داداش پشت کارتنت عکس یه کره زمین هست توش یه عدد زدهسلام دوستان از کجا میفهمید رجین دستگاه و سال ساخت دستگاهتون چیه من برام یه دستگاه آوردن میخوام بدونم رجینش چیه ؟ ممنونم درضمن از کجا متونم سریال دستگاهمو چک کنم ؟
سلام دوستان از کجا میفهمید رجین دستگاه و سال ساخت دستگاهتون چیه من برام یه دستگاه آوردن میخوام بدونم رجینش چیه ؟ ممنونم درضمن از کجا متونم سریال دستگاهمو چک کنم ؟
ممنون دوست عزیز تو کره زیر جعبه زده 2 پس رجین اروپاست ولی همش ژاپنی نوشته ولی اینم نوشته [FONT=メイリオ]CUH-1000AB01 یعنی چی؟ممنون[/FONT]سلام داداش پشت کارتنت عکس یه کره زمین هست توش یه عدد زده
1:ریجن امریکا
2:ریجن اروپا
3:ریجن اسیا
4:ریجن استرالیا
به احتمال زیاد ریجن 2 ژاپن هست اگه ژاپنی نوشتهممنون دوست عزیز تو کره زیر جعبه زده 2 پس رجین اروپاست ولی همش ژاپنی نوشته ولی اینم نوشته [FONT=メイリオ]CUH-1000AB01 یعنی چی؟ممنون[/FONT]
حالا این رجین 2 ژاپن با رجین 2 اروپا چه فرقی داره آیا همه بازی هارو میتونه اجرا کنه یا همه فیلمهایی رو که رو رجین 2 هست قابل اجراست چه فرقی دارن من از کسی که از دبی برام آورده پرسیدن گفته اینی که برات گرفتم مال سفارش خود ژاپنه ولی رجین دو ما که نفهمیدیم چی گفت فقط گفتم دستت درد نکنه دمت گرم:-b مگه فرق دارن ممنون اگه جواب بدین این اولین پلی استیشن منه اطلاعاتم صفره ببخشیدبه احتمال زیاد ریجن 2 ژاپن هست اگه ژاپنی نوشته
والا تو فیلم فک کنم فیلم های Bluray باید ریجنش یکی باشهحالا این رجین 2 ژاپن با رجین 2 اروپا چه فرقی داره آیا همه بازی هارو میتونه اجرا کنه یا همه فیلمهایی رو که رو رجین 2 هست قابل اجراست چه فرقی دارن من از کسی که از دبی برام آورده پرسیدن گفته اینی که برات گرفتم مال سفارش خود ژاپنه ولی رجین دو ما که نفهمیدیم چی گفت فقط گفتم دستت درد نکنه دمت گرم:-b مگه فرق دارن ممنون اگه جواب بدین این اولین پلی استیشن منه اطلاعاتم صفره ببخشید