هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من احساس کردم که کنسول PS4 سره جاش لق هستش و وقتی دیسک بازی رو اجرا میکنه صدای لرزش و ویزه میده، وقتی برش گردوندم دیدم 2تا نواره لاستیکی پشن کنسول هست که قابل در آوردنه !!! قضیه اینا چیه؟ درشون بیارم که کنسول سره جاش دیگه لق نزنه؟

دوستان من احساس کردم که کنسول PS4 سره جاش لق هستش و وقتی دیسک بازی رو اجرا میکنه صدای لرزش و ویزه میده، وقتی برش گردوندم دیدم 2تا نواره لاستیکی پشن کنسول هست که قابل در آوردنه !!! قضیه اینا چیه؟ درشون بیارم که کنسول سره جاش دیگه لق نزنه؟
در بیار، بکن، پاره کن! بهترم هست تازه! چه مشکلی؟
تازه خیلی اوقات همین پایه ها باعث اتو اجکت میشن

خدایی خیلی حساسین به خیلی چیزا توجه میکنین
بعضی چیزا رو میخونم دلم برا کنسول خودم میسوزه بابا صدا میده که میده
برا من سوت بلبلی هم میزنه گهگاه :D
بیخیال....

فقط از من میشنوین یدونه پایه استاندارد براش بگیرین جای خنک بزارینش ماهی یه بار بازیشو عوض کنید تموم شد بازی بعدی هیچیش نمیشه

ارمان کابل رو عوض کردم خیلی کم تر شد اما فقط یک دفعه اینطوری شد
crysmiley2.gif

یادمه روی ps3 م هم این مشکل بود :-?
خدا کنه از tv باشه
در بارهی این وصل کردن ps4 به لب تاپ هم بیشتر توضیح بده :d
این موارد معمولا از کابل و پرت و گیرنده ( یعنی tv ) احتمالش بیشتر هست که باشه تا خوده دستگاه ...
اونم یه device از usb استفاده میکنه تبدیل hdmi میشه...

دستان من ميخوام ps4ياxboxone بخرم ولي شك دارم چون ضامن شدم پولم پريد فعلا كدوم بگيرم؟ راهنمايي كنيد مرسي
هر کدوم که بازیهای انحصاریش رو بیشتر دوست داری .
بهترین کار این هست که لیست بازیهای اینده و حاضر ( انحصاری ها ) رو ببینی و ببینی کدومها رو دوست داری

سلام دوستان شما واسه گرد و غبار و خاک و Dust و اینجور چیزا چیکار میکنین ؟ و از اینا http://www.amazon.com/dp/B00L3KU0S8?psc=1 تو ایران جایی میفروشن ؟

خوبه ها ولی گرد و غبار که زیاد توش نمیره فن میده بیرون یکم لایه های کناریش گرد و غبار میگیره اونم با یه چیزی شبیه گوش پاکن یا چیزی که خش نندازه هرز از چند وقتی تمیز کن
من با دستمال های عینک تمیز شون میکنم
دستمال مرطوب بگیر خیلی بهتره خش نمیگم نمیندازه خیلی کم

خوبه ها ولی گرد و غبار که زیاد توش نمیره فن میده بیرون یکم لایه های کناریش گرد و غبار میگیره اونم با یه چیزی شبیه گوش پاکن یا چیزی که خش نندازه هرز از چند وقتی تمیز کن

دستمال مرطوب بگیر خیلی بهتره خش نمیگم نمیندازه خیلی کم
اگه دستمال عینکش نرم باشه خط نمیندازه خودم امتحان کردم ولی دستمال مرطوب هم خوبه

دوستان دو تا سوال دارم!
1. کسی تونسته با تبدیل hdmi to vga کنسول رو به مانیتور وصل کنه و تصویر بگیره؟(صدا نمیخوام)

2. من وقتی کنسول رو خریدم فروشنده بهم گفتش ریجن دو ژاپن هستش ولی وقتی توی منو هستم با ضبدر تایید میکنم!:| الان دقیقا من از کجا بدونم برای کدوم کشوره؟(به جز از جعبه دیدن:| )

دوستان دو تا سوال دارم!
1. کسی تونسته با تبدیل hdmi to vga کنسول رو به مانیتور وصل کنه و تصویر بگیره؟(صدا نمیخوام)

2. من وقتی کنسول رو خریدم فروشنده بهم گفتش ریجن دو ژاپن هستش ولی وقتی توی منو هستم با ضبدر تایید میکنم!:| الان دقیقا من از کجا بدونم برای کدوم کشوره؟(به جز از جعبه دیدن:| )
من Hdmi to dvi نتونستم بگیرم!
مانیتور هم LG 22'

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or