هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من می خوام یه بازی رو دیجیتالی بخرم در اصل می خوام pre order بدم. اولا کی میتونم بازی رو دانلود کنم. ثانیا می تونم با کامپیوتر وارد سایت پلی استیشن بشم و بازی رو از اونجا بخرم و با کامپیوتر هم دانلودش کنم و بعد به کنسول منتقلش کنم یا نه؟

دو سه روز قبل از انتشار بازی لینک دانلود بهت داده میشه تا دانلود کنی بعد از روز لانچ بازی میتونی بازی کنی ولی از کامپیوتر نمیتونی دانلود کنی ولی به کمک نرم افزار زیر این کار را انجام بدی
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

سلام چند سوال
Ps4 ,احتیاج به شر کردن *** داره برای خرید DLC
بعد این که بعضی اوقات میگه کردیت کارت ،موقع خرید dlc که نمیخواد؟ چون ایران نمیشه
من یک pan card داشته باشم واسه خرید dlc ,مشکلی ندارم؟

با تشکر
با کامپیوتر پینگ DNS های زیر رو بگیر
چطور اینکار رو انجام بدم!؟ چطور با کامپیوتر امتحان کنم!؟
یکم بیشتر توضیح بدید ممنون زیر دیپلوم :)

در ویندوز ، دکمه های Win+R را با هم فشار می دید . کادر Run باز میشه ، داخل کادر تایپ کنید : cmd . سپس Enter بزنید .
کادر مشکی رنگ باز میشه .
داخلش به طور مثال تایپ کنید : Ping 4.2.2.4
بعد از Ping حتما یک Space زده شود .
سپس Enter بزنید .
چند خط به شما پیغام می دهد که یکی از پارامترها Time بر حسب ms هست .
شما به جای عدد 4.2.2.4 آدرس های DNS دیگر را هم تست کنید تا Time های مختلفی بدست آید .
هر کدام از تایم ها کمتر بود ، DNS مناسبی برای ست کردن خواهد بود .

آخرین ویرایش:
داداش خیلبی ممنون زندگی یک گیمر رو نجات دادی :) تشکر
فقط برا اینکه خیالم راحت شه این اعداد secendry dns هستن اره!؟
priymery dns همیشه یه عدده که خود شرکت میده درسته!؟

داداش خیلبی ممنون زندگی یک گیمر رو نجات دادی :) تشکر
فقط برا اینکه خیالم راحت شه این اعداد secendry dns هستن اره!؟
priymery dns همیشه یه عدده که خود شرکت میده درسته!؟
هیچ ربطی به شرکت خاصی نداره . شما خودت باید آدرس DNS های مختلف رو تست کنی ، هرکدام که Time کمتری داشت به عنوان Primary و اونی که نزدیک به تایم Primary بود رو در Secondary تایپ می کنی .
هیچ ترتیب خاصی هم وجود نداره و بستگی به موقعیت و نت هر شخص متفاوت هست .

پینگ 170 سرعت دانلود با پلی 4 تست بزنم میزنه بین 1 مگ تا 2 مگچه دی ان اسی بزارم خوبه
من خودم Dns رو با دستگاه عوض,کردم جواب هم داد۸.۸.۸.۸۸.۸.۴.۴

- - -ویرایش - - -

دوستان بین بازی cod:ghosts & battlefeild 4 کدومو بگیرم!کدوم جذابیتش بیشتره؟اینطور که میگفتن بتلفیلد باگ داره کال او هم خشکهراهنمایی کنید

دوستام سلام
این بازی Watch Dogs ، مولتی پلیر نداره؟ تو قسمت منو بازی چیزی پیدا نکردم !!!!
داره . باید کلید بالا رو بزنی . app ها که باز شد قسمت online contracts هست بخشه online بازی . همچنین توی مپ کلید r1 رو بزنی میره قسمت online

سلام چند سوال
Ps4 ,احتیاج به شر کردن *** داره برای خرید DLC
بعد این که بعضی اوقات میگه کردیت کارت ،موقع خرید dlc که نمیخواد؟ چون ایران نمیشه
من یک pan card داشته باشم واسه خرید dlc ,مشکلی ندارم؟
دسترسی به psn فکر نمیکنم نیازی به اون داشته باشه .
برای خریده dlc لازم نیست حتما credit card داشته باشید.
میتونید psn card هم ریجنه اکانتتون رو بخرید و توی store برید و گزینه redeem رو بزنید و پس از وارد کردن کد همون لحظه مقدار ذکر شده روی کارت به حساب کاربری psn واریز میشه و میتونید خرید کنید.

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دوستان بین بازی cod:ghosts & battlefeild 4 کدومو بگیرم!کدوم جذابیتش بیشتره؟اینطور که میگفتن بتلفیلد باگ داره کال او هم خشکهراهنمایی کنید
cod همونی هست انلاینش که هرسال دادن . اگر هر سال بازی کردی بگیری 100% اخرش حوصلت سر میره .
bf بازی بهتره . باگها به نسبت اوایل نیستن که بازی رو نابود کنن !
در ضمن همین به زودی بازی destiny عرضه میشه که قابل توجه هست ( البته فقط انلاین هست بازیش )
COD جدیدم هم که november میاد ! باز اینا رو هم میتونی consider کنی !

به نظرم من 99 % افرادی که PS4 رو تهیه کردن اصلا به اینکه یه روزی این کنسول بخاد هک بشه فکر نکردن.خیلی هارو میشناسم وقتی PS3 هک شد باز از بازی های اوریجینال استفاده میکردن.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or