هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال داشتم من اگر اکانتم ریجن ۱ باشه و بازی ریجن۲ بخرم میتونم با یه اکانت ریجن ۲ dlc بخرم و رو اکانت خودم که ریجن ۱ باشه استفاده کنم ؟ ممنون

دوستان یه سوال داشتم من اگر اکانتم ریجن ۱ باشه و بازی ریجن۲ بخرم میتونم با یه اکانت ریجن ۲ dlc بخرم و رو اکانت خودم که ریجن ۱ باشه استفاده کنم ؟ ممنون
براي نصب dlc ريجن بازي و اكانت بايد يكي باشه
اگر بخواي روي اكانت ديگه استفاده كني اكانت رو primay كن

دوستانی که آپدیت جدید 1.75 رو نصب کردند رو PS4 ، لطفا بگن که مشکلی نداره برای اجرا و بازی ؟
سابقا گویا آپدیت 1.72 یه سری مشکلات ایجاد کرده بود !
اپديت اخري 1.76 هست
مشكلي هم نداشت
نگران نباش

براي نصب dlc ريجن بازي و اكانت بايد يكي باشه
اگر بخواي روي اكانت ديگه استفاده كني اكانت رو primay كن

اپديت اخري 1.76 هست
مشكلي هم نداشت
نگران نباش
اپدیت 1.76 نداریم اخری همون ۱.۷۵ !!! هم تو کنسول هم تو سایت سونی اخری رو ۱.۷۵ میزنه

دوستان من می خوام یک اکانت جدید بسازم اما وقتی روی اسین آپ میزنم pleas wait میمونه این درصورتیه که سرعت اینترنتم خیلی خوبه الان و تو اکانت قبلیم خیلی راحت تو psn ساین این می کنم همین الان!

دوستان من چون بار اولمه کنسول میخرم و تا حالا تو عمرم با کنسول کار نکردم (دروغ چرا یه psp دارم!) یه چند تا اطلاعات مفید میخواستم درباره ی ساخت اکانت و ذخیره سازی بازی ها. روی یه کنسول میشه تو چند تا اکانت ساین این شد؟ برای استفاده از مولتی بازی ها حتما باید پلاس داشته باشیم؟ اگر یه بازیو به صورت دیجیتالی تهیه کنیم بعدش به هر دلیلی پاکش کنیم از رو هارد، دیگه نمیتونیم بعدا دوباره بازیش کنیم؟ امکان ذخیره کردن دیتای بازی ها روی یه هارد دیگه وجود داره که بعدا بشه ازش استفاده کرد؟ فلش میشه به کنسول وصل کرد؟ فرمت های صوتی و ویدیویی ای که پشتیبانی میکنه چیاس؟
ممنون میشم جواب بدید ببخشید زیاد شد میخوام با دل قرص بخرم

دوستان من می خوام یک اکانت جدید بسازم اما وقتی روی اسین آپ میزنم pleas wait میمونه این درصورتیه که سرعت اینترنتم خیلی خوبه الان و تو اکانت قبلیم خیلی راحت تو psn ساین این می کنم همین الان!
این مورد متاسفانه شایع هست فعلا D:
توی ساعات مختلف امتحان کن
dns های مختلف امتحان کن

دوستان من چون بار اولمه کنسول میخرم و تا حالا تو عمرم با کنسول کار نکردم (دروغ چرا یه psp دارم!) یه چند تا اطلاعات مفید میخواستم درباره ی ساخت اکانت و ذخیره سازی بازی ها. روی یه کنسول میشه تو چند تا اکانت ساین این شد؟ برای استفاده از مولتی بازی ها حتما باید پلاس داشته باشیم؟ اگر یه بازیو به صورت دیجیتالی تهیه کنیم بعدش به هر دلیلی پاکش کنیم از رو هارد، دیگه نمیتونیم بعدا دوباره بازیش کنیم؟ امکان ذخیره کردن دیتای بازی ها روی یه هارد دیگه وجود داره که بعدا بشه ازش استفاده کرد؟ فلش میشه به کنسول وصل کرد؟ فرمت های صوتی و ویدیویی ای که پشتیبانی میکنه چیاس؟
سلام عزیز
ساخت اکانت ساده هست. هم از طریقه کنسول و هم از طریقه web . کشوری که انتخاب میکنی میشه ریجنه اکانتت. مثلا امریکا میشه ریجن 1 . این مهمه برای زمانی که میخوای DLC رو از استور بخری . برای نصب dlc باید ریجن اکانت و نسخه فیزیکی بازیت یکی باشه .
ذخیره سازی بازیا auto هست .... توی بخشه Setting هم قابل دسترس هست .
بله میشه . البته برای دونفره اینا ! مگرنه switch میشه .
بله برای استفاده از بخشه مولتی حتما باید پلاس داشته باشید. فقط عناوینه F2P و بازیهای که شارج ماهانه دارن نیازی به پلاس ندارن
بازی دیجیتالی به اکانت شما تعلق میگیره و هر چند بار که بخواید میتونید از همون اکانت دانلود کنید بازی رو .
دیتا بازی رو نمیتونید از Ps4 ذخیره کنید. کلا دستگاه به دلیله ساپورت نکردن external hdd قابلیت پخشه صوتی و ویدیویی نداره . فقط dvd و bluray قابل استفاده هست.
موفق باشید !

خب اگر برای آنلاین بازی کردن احتیاج به اکانت پلاس داریم پس یعنی حتماً باید اضافه بر پول بازی یه هزینه ی سالیانه برای اکانتم بدیم؟ تو ایران ممکنه همچین چیزی؟ چقدر پولش میشه حالا؟

سلام دوست عزیز
من به شخصه ps4 ندارم ولی به طور کلی به این شکل که :
1. اگه منظور شما ساخت اکانت باشه که محدودیت نداره ولی اگه منظور شما اینه که از یک اکانت هم زمان روی چند دستگاه میشه استفاده کرد 2 دستگاه به صورت هم زمان .
2. روی ps4 برای دسترسی به انلاین همه بازی ها نیاز به پلاس هست .
3. بازی خریداری شده محدودیت برای تعداد دانلود فک نمیکنم داشته باشه رو ps3 که این طوری بود .
4. این قضیه به احتمال زیاد اجرا بشه ولی فعلا فک نمیکنم اپدیتی اومده باشه .
5. فلش میشه وصل کرد 2 عدد usb 3 جلوی دستگاه موجود هست
6. دقیق نمیدونم . میشه باهاش فیلم دید یا اهنگ گوش داد ولی اینکه با فلش یا هارد یا به طور کلی با usb بشه اجرا کرد نمیدونم اپدیت براش اومده یا نه .
موقع خرید به تاریخ تولید دقت کنی که 2014 باشه و حتما مهلت تست بگیر حداقل 72 ساعت .

با dns های مختلف امتحان کن رو متوجه نشدم! یعنی باید چیکار کنم؟
یعنی اول با کامپیوتر آدرس های DNS رو PING بگیری و هرکدم که تایم کمتری داد بهتر هست . بعد وارد تنظیمات مودم میشی بخش Primary DNS SERVER و Secondary DNS Server رو با همون DNS هایی که دیدی بهتره ، پر می کنی. در آخر هم Save می کنی.
بهترین DNS سروری که تاحالادیدم اینه :
5.201.138.6
حالا خودت تست کن ، نتیجه گیری کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or