هیچ مشکلی نداره.خیال راحت آپدیت کندوستانی که آپدیت جدید 1.75 رو نصب کردند رو PS4 ، لطفا بگن که مشکلی نداره برای اجرا و بازی ؟
سابقا گویا آپدیت 1.72 یه سری مشکلات ایجاد کرده بود !
هیچ مشکلی نداره.خیال راحت آپدیت کندوستانی که آپدیت جدید 1.75 رو نصب کردند رو PS4 ، لطفا بگن که مشکلی نداره برای اجرا و بازی ؟
براي نصب dlc ريجن بازي و اكانت بايد يكي باشهدوستان یه سوال داشتم من اگر اکانتم ریجن ۱ باشه و بازی ریجن۲ بخرم میتونم با یه اکانت ریجن ۲ dlc بخرم و رو اکانت خودم که ریجن ۱ باشه استفاده کنم ؟ ممنون
اپديت اخري 1.76 هستدوستانی که آپدیت جدید 1.75 رو نصب کردند رو PS4 ، لطفا بگن که مشکلی نداره برای اجرا و بازی ؟
اپدیت 1.76 نداریم اخری همون ۱.۷۵ !!! هم تو کنسول هم تو سایت سونی اخری رو ۱.۷۵ میزنهبراي نصب dlc ريجن بازي و اكانت بايد يكي باشه
اگر بخواي روي اكانت ديگه استفاده كني اكانت رو primay كن
اپديت اخري 1.76 هست
مشكلي هم نداشت
نگران نباش
Yesاپدیت 1.76 نداریم اخری همون ۱.۷۵ !!! هم تو کنسول هم تو سایت سونی اخری رو ۱.۷۵ میزنه
شما به psn میتونید وصل بشید
الان هیچی کنسول من باز نمیکنه نه اواتارم نا تروفی ها و ....
مال شما هم اینجوری شده
این مورد متاسفانه شایع هست فعلا D:دوستان من می خوام یک اکانت جدید بسازم اما وقتی روی اسین آپ میزنم pleas wait میمونه این درصورتیه که سرعت اینترنتم خیلی خوبه الان و تو اکانت قبلیم خیلی راحت تو psn ساین این می کنم همین الان!
سلام عزیزدوستان من چون بار اولمه کنسول میخرم و تا حالا تو عمرم با کنسول کار نکردم (دروغ چرا یه psp دارم!) یه چند تا اطلاعات مفید میخواستم درباره ی ساخت اکانت و ذخیره سازی بازی ها. روی یه کنسول میشه تو چند تا اکانت ساین این شد؟ برای استفاده از مولتی بازی ها حتما باید پلاس داشته باشیم؟ اگر یه بازیو به صورت دیجیتالی تهیه کنیم بعدش به هر دلیلی پاکش کنیم از رو هارد، دیگه نمیتونیم بعدا دوباره بازیش کنیم؟ امکان ذخیره کردن دیتای بازی ها روی یه هارد دیگه وجود داره که بعدا بشه ازش استفاده کرد؟ فلش میشه به کنسول وصل کرد؟ فرمت های صوتی و ویدیویی ای که پشتیبانی میکنه چیاس؟
ممنون میشم جواب بدید ببخشید زیاد شد میخوام با دل قرص بخرم
با dns های مختلف امتحان کن رو متوجه نشدم! یعنی باید چیکار کنم؟این مورد متاسفانه شایع هست فعلا D:
توی ساعات مختلف امتحان کن
dns های مختلف امتحان کن
سلام دوست عزیزدوستان من چون بار اولمه کنسول میخرم و تا حالا تو عمرم با کنسول کار نکردم (دروغ چرا یه psp دارم!) یه چند تا اطلاعات مفید میخواستم درباره ی ساخت اکانت و ذخیره سازی بازی ها. روی یه کنسول میشه تو چند تا اکانت ساین این شد؟ برای استفاده از مولتی بازی ها حتما باید پلاس داشته باشیم؟ اگر یه بازیو به صورت دیجیتالی تهیه کنیم بعدش به هر دلیلی پاکش کنیم از رو هارد، دیگه نمیتونیم بعدا دوباره بازیش کنیم؟ امکان ذخیره کردن دیتای بازی ها روی یه هارد دیگه وجود داره که بعدا بشه ازش استفاده کرد؟ فلش میشه به کنسول وصل کرد؟ فرمت های صوتی و ویدیویی ای که پشتیبانی میکنه چیاس؟
ممنون میشم جواب بدید ببخشید زیاد شد میخوام با دل قرص بخرم
یعنی اول با کامپیوتر آدرس های DNS رو PING بگیری و هرکدم که تایم کمتری داد بهتر هست . بعد وارد تنظیمات مودم میشی بخش Primary DNS SERVER و Secondary DNS Server رو با همون DNS هایی که دیدی بهتره ، پر می کنی. در آخر هم Save می کنی.با dns های مختلف امتحان کن رو متوجه نشدم! یعنی باید چیکار کنم؟