آدرس dsn از کجا باید پیدا کنم؟یعنی اول با کامپیوتر آدرس های DNS رو PING بگیری و هرکدم که تایم کمتری داد بهتر هست . بعد وارد تنظیمات مودم میشی بخش Primary DNS SERVER و Secondary DNS Server رو با همون DNS هایی که دیدی بهتره ، پر می کنی. در آخر هم Save می کنی.
بهترین DNS سروری که تاحالادیدم اینه :
5.201.138.6
حالا خودت تست کن ، نتیجه گیری کن.
پرایمری رو اونی می ذاری که تایم کمتری می دهآدرس dsn از کجا باید پیدا کنم؟
این dsn ای که گفتی الان پرایمری هستش یا سکندری؟
سلام بچه ها رفتم یک مغازه بهم گفت اساسینم رو با واچ داگز نو عوض می کنه 60 سر می گیره خوبه
دسته دو مگه الان واچ نو چنده تو مشهد220 هستبستگی داره با نو عوض کن یا با دسته دوم ولی به هر حال گرونه
دوستان همچنان pleas wait میاد!
تا حالا مورد بوده (برای ساخت اکانت pleas wait بیاد اما راحت تو اکانتای دیگه به psn وصل بشه) این مشکل حل بشه؟ من dsn همتییر دادم اما درست نشد؟
میگن اگه با نت دیگه ای وصل بشی حل میشه. درسته این حرف؟
میتونه با عوض کردن نت درست شه. سر صبح ساعت هفت پاشو بساز درست میشه.دوستان همچنان pleas wait میاد!
تا حالا مورد بوده (برای ساخت اکانت pleas wait بیاد اما راحت تو اکانتای دیگه به psn وصل بشه) این مشکل حل بشه؟ من dsn همتییر دادم اما درست نشد؟
این مشکل کلا بین خیلیا از بچه ها هستدوستان همچنان pleas wait میاد!
دوستان تو مولتی پلیر بازیه last of us اولش یه کانتکینگ داره اونجا گیر میکنه چکار کنم!؟