هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بابا اگه ps4 رو اسلیم کنن دیگه چیزیش میمونه ؟:|:d

:| مثه این میمونه که اون موقع از این گوشی گشکوبیا اندازه بی سیم جنگی اومده بود... میگفتی از این کوچیکتر نمیاد ... ولی الان گوشی داریم که maxpayne 3 اجرا میکنه یک پنجم ps4 هم هست ... اسمش هم iPhone ... این چیزا رو که میگید آدم فک میکنه بخیل هستید... :|

آخرین ویرایش:
:| مثه این میمونه که اون موقع از این گوشی گشکوبیا اندازه بی سیم جنگی امده بود... میگفتی از این کوچیکتر نمیاد ... ولی الان گوشی داریم که maxpayne 3 اجرا میکنه یک پنجم ps4 هم هست ... اسمش هم iPhone ... این چیزا رو که میگید آدم فک میکنه بخیل هستید... :|
فکر کنم منظور دوستمون این بود دیگه از این کوچیکتر ، رخ جالبی زیر تلویزیون نداره ، همین سایزش خوبه

دوستان میشه وقتی دارم یه بازی رو اپدیت میکنم کنسول رو تو حالت استند بای بذارم؟
تو وار فرم که نمیشد
اگه راهی داره به منم یاد بدید
ممنون

:| مثه این میمونه که اون موقع از این گوشی گشکوبیا اندازه بی سیم جنگی اومده بود... میگفتی از این کوچیکتر نمیاد ... ولی الان گوشی داریم که maxpayne 3 اجرا میکنه یک پنجم ps4 هم هست ... اسمش هم iPhone ... این چیزا رو که میگید آدم فک میکنه بخیل هستید... :|
بخیل؟؟؟:-/(مگه ps4 اسلیم بشه از ایشون چیزی کم میشه؟)

من دیروز بازی playroom را اپدیت کردم و dlc جدیدش را دانلود کردم و بازی کردم ولی امروز بازی را را اجرا میکنم با ارور زیر مواجه شدم
the data is corrupted زیرش یک ok بود زدم صفحه دیگه باز شد نوشته بود
do you want to delete this saved data زیرش no و yes بود من چند بار از بازی خارج شدم و دوباره زدم باز این ارور اومد بعد ok را زدم و بازی از اول اومد
بعد dlc های قدیمی بود ولی این جدید نیست با اینکه دانلود کردم
الان مشکل از کجاست

سلام دوستان
میخواستم ببینم فرق ریجن های مختلف به جز دکمه select عملا تو چیه؟
مثلا ریجن 2 نسبت به ریجن 3 برتری خاصی داره که قیمتش کمی بالاتره یا اینکه نه ریجن سه ها هیچ تفاوت و محدودیتی(اعم از زبان و استفاده از psn و کیفیت ساخت) ندارن؟

به نظرت از این کوچیکتر یکم مضحک به نظر نمیاد ؟:|

به خدا یه ذره احترام گذاشتن یاد بگیری بد نیست ......

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
میخواستم ببینم فرق ریجن های مختلف به جز دکمه select عملا تو چیه؟
مثلا ریجن 2 نسبت به ریجن 3 برتری خاصی داره که قیمتش کمی بالاتره یا اینکه نه ریجن سه ها هیچ تفاوت و محدودیتی(اعم از زبان و استفاده از psn و کیفیت ساخت) ندارن؟
هیچ فرقی ندارن باهم

فقط اگر خواستی مثلا برای بازی dlc بگیری باید ریجن کنسول و بازی یکی باشه

مثلا کنسولتون ریجین 1 هست بازیتون هم باید ریجن 1 باشه برای خرید dlc

من دیروز بازی playroom را اپدیت کردم و dlc جدیدش را دانلود کردم و بازی کردم ولی امروز بازی را را اجرا میکنم با ارور زیر مواجه شدم
the data is corrupted زیرش یک ok بود زدم صفحه دیگه باز شد نوشته بود
do you want to delete this saved data زیرش no و yes بود من چند بار از بازی خارج شدم و دوباره زدم باز این ارور اومد بعد ok را زدم و بازی از اول اومد
بعد dlc های قدیمی بود ولی این جدید نیست با اینکه دانلود کردم
الان مشکل از کجاست
احتمالا برا save ها مشکلی پیش اومده بود یا یک باگ بود ...
اگر الان مشکلی نداری که ok هست
اما اگر دوباره پیش اومد و نشد ردش کن Save data ها رو پاک من . چون ارور میگه save data های بازی corrupt / خراب شده .

دوستان میشه وقتی دارم یه بازی رو اپدیت میکنم کنسول رو تو حالت استند بای بذارم؟
تو وار فرم که نمیشد
اگه راهی داره به منم یاد بدید
ممنون
بله میشه
میری قسمت power saving و تیکه enable internet connection رو میزنی .

به نظرت از این کوچیکتر یکم مضحک به نظر نمیاد ؟:|

به خدا یه ذره احترام گذاشتن یاد بگیری بد نیست ......

- - -ویرایش - - -

هیچ فرقی ندارن باهم

فقط اگر خواستی مثلا برای بازی dlc بگیری باید ریجن کنسول و بازی یکی باشه

مثلا کنسولتون ریجین 1 هست بازیتون هم باید ریجن 1 باشه برای خرید dlc
اشتباه
ریجن اکانت psn باید با ریجن بازی یکی باشه

احتمالا برا save ها مشکلی پیش اومده بود یا یک باگ بود ...
اگر الان مشکلی نداری که ok هست
اما اگر دوباره پیش اومد و نشد ردش کن Save data ها رو پاک من . چون ارور میگه save data های بازی corrupt / خراب شده .

بعد از اپدیت دیروز این جوری شده من زدم پاک کنه ولی حالا این dlc جدیده کجا رفته:-o

دوستان موقع خرید به چه نکاتی توجه کنیم؟؟؟؟
مخصوصا واسه من که میخوام دست دوم (2هفته کارکرده) رو بخرم؟؟؟
میشه کارکرد دستگاه رو متوجه شد؟
مشکلات شایع چیا هستن وچجوری میشه چکشون کرد؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or