هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من ps4 رو, رو مانیتور میزنم یعنی فقط 1 Screen دارم.. اگه بخوام از برنامه ی PSX Download Helper استفاده کنم باید یه چند بار کابل تبدیل pc و ps4 رو بزنم به مانیتور خواستم بدونم در حالیکه ps4 و pc روشن هست, مانیتور رو خاموش کنم بعد کابل HDMI رو در بیارم pc رو وصل کنم و برعکس.. مشکلی پیش میاد یا نه ؟

سلام دوستان من ps4 رو, رو مانیتور میزنم یعنی فقط 1 Screen دارم.. اگه بخوام از برنامه ی PSX Download Helper استفاده کنم باید یه چند بار کابل تبدیل pc و ps4 رو بزنم به مانیتور خواستم بدونم در حالیکه ps4 و pc روشن هست, مانیتور رو خاموش کنم بعد کابل HDMI رو در بیارم pc رو وصل کنم و برعکس.. مشکلی پیش میاد یا نه ؟
مشکلی نداره نگرانش نباش .

آقا یه سوال من میخوام یه جنگولک بازی در بیارم میخوام ببینم میشه یا نه:d.من الان اکانتی که دارم ریجن 2 هست (وصل نمیشه به این PSN که ستش کنیم رو دستگاه :| ) فرض کنید یه بازی ریجن 2 هم دارم الان ریجن دو واحدش پونده و گرونتر در میاد ، میخواستم ببینم من میتونم یه اکانت ریجن 1 بسازم DLCـهای یه بازی مثل TLoU رو باهاش بخرم و بعدش از طریق Primary این DLCـها رو منتقل کنم روی اون یکی اکانتم که ریجنه دو هست؟درواقع منظورم اینه خریدام رو رو یه اکانت دیگه با یه ریجن دیگه انجام بدم بعد منتقل کنم رو اکانت اصلیم به یه ریجن متفاوت!

آقا یه سوال من میخوام یه جنگولک بازی در بیارم میخوام ببینم میشه یا نه:d.من الان اکانتی که دارم ریجن 2 هست (وصل نمیشه به این PSN که ستش کنیم رو دستگاه :| ) فرض کنید یه بازی ریجن 2 هم دارم الان ریجن دو واحدش پونده و گرونتر در میاد ، میخواستم ببینم من میتونم یه اکانت ریجن 1 بسازم DLCـهای یه بازی مثل TLoU رو باهاش بخرم و بعدش از طریق Primary این DLCـها رو منتقل کنم روی اون یکی اکانتم که ریجنه دو هست؟درواقع منظورم اینه خریدام رو رو یه اکانت دیگه با یه ریجن دیگه انجام بدم بعد منتقل کنم رو اکانت اصلیم به یه ریجن متفاوت!
وقتی اکانت primary بشه dlc های خریداری شده هم به اختیار دیگر اکانتها میزاره :)
این مورد این که بین ریجنهای مختلف هم share میشه رو شخصت تست نکردم اما 1-2 از دوستان خیلی وقت پیشا گفته بودن ok هست و مشکلی نبوده.
dlc ها منتقل نمیشه فقط به اشتراک گذاشته میشه.

چه جور یه اکانت دیگه بسازم؟

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
هم میتونی از طریقه وب بسازی هم 4
ps button رو بگیری Log out کنی راحت میتونی گزینه new user رو انتخاب کنی و اکانت جدید رو وارد یا بسازی .

اکانتم رجین 2 هستش، بازی رو رجین 1 بخرم مشکلی نداره؟ اجرا میشه ؟
میتونید بازی کنید اما تو خرید DLCـهایی که تو آینده منتشر میشه به مشکل میخورید برای خرید DLCـها حتماً باید ریجن بازی با ریجن اکانت یکی باشه!

Log out کجاست؟
ژاپنی ایدی هیچی متوجه نمیشم
برو تو اکانتی که توش Sign in هستی دکمه ی PlayStation رو نگه دار گزینه ی دوم میشه Log Out (تو اکانتای ژاپنم همین باید باشه به احتمال زیاد)

اکانتم رجین 2 هستش، بازی رو رجین 1 بخرم مشکلی نداره؟ اجرا میشه ؟

سعی کن بازیاتو ریجن ALL یا 1 خریداری کنی . البته بعضی بازیها پیدا کردن ALLش سخته . اکانتتم ریجن 1 US بساز . همین US اکانت اصلیت باشه .

- - -ویرایش - - -

برو تو اکانتی که توش Sign in هستی دکمه ی PlayStation رو نگه دار گزینه ی دوم میشه Log Out (تو اکانتای ژاپنم همین باید باشه به احتمال زیاد)
ایشونو اگه پستاشو بخونی متوجه خواهید شد کاملا از چیزی که خبر نداره داره صحبت میکنه . اینجا باید بهش گفت برو عمو تاپیک خودتون .. ژاپنیه !!!

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ps4 ﻫﮏ ﻣﯿﺸﻪ ؟
ﮐﭙﯽ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﺵ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ؟
هک شدن که میشه ولی طول میکشه(فعلا مث اینکه دامپ شده......ولی میتونین بازیهارو به صورت کپی بریزین تو هارد البته همه جا اینکارو نمیکنه ولی اگه بریزین رو هارد نهایتا ۶۰ هزار تومن

هک شدن که میشه ولی طول میکشه(فعلا مث اینکه دامپ شده......ولی میتونین بازیهارو به صورت کپی بریزین تو هارد البته همه جا اینکارو نمیکنه ولی اگه بریزین رو هارد نهایتا ۶۰ هزار تومن

بازی ها رو کجا کپی میزنن به دستگاه؟؟!! اگه اینطوری بود که من و دوستام مشکلی نداشتیم. فقط میشه از روی اکانت شیر کرد اونم فقط بین 2 نفر. همین.

بازی ها رو کجا کپی میزنن به دستگاه؟؟!! اگه اینطوری بود که من و دوستام مشکلی نداشتیم. فقط میشه از روی اکانت شیر کرد اونم فقط بین 2 نفر. همین.
من خودم اینکارو کردم و انلاین و افلاین بازی میکنم و مشکلی ندارم ولی دفعه ی اول که میریری باید ۲۰۰ تومن بدی ادرس و لینکو بدم؟البته من تبلیغ نمیکنم و فقط دارم اطلاع رسانی میکنم

من خودم اینکارو کردم و انلاین و افلاین بازی میکنم و مشکلی ندارم ولی دفعه ی اول که میریری باید ۲۰۰ تومن بدی ادرس و لینکو بدم؟البته من تبلیغ نمیکنم و فقط دارم اطلاع رسانی میکنم

هیچ سایت و مجله ای چنین خبری رو منتشر نکردن، اونوقت شما میگید بازی کپی اجرا میکنید؟! برای اینکار باید دستگاه هک شده باشه. هیچ جای دنیا چنین چیزی نیست اونوقت تو ایران دارن بازی رو کپی تحویل مردم میدن. ( دروغه )
تنها راهی که الان موجوده اینه که با یه اکانت بازی رو میخرن بعدا رو 2 تا کنسول اکانت رو اکتیو میکنن.
آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or