هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من بعضی وقت که ps4 را روشن میکنم چرا قرمز روی کمرا روشن میشه و کمرا روشنه با اینکه من کاری به کمرا ندارم بعد میرم توی بازی playroom میگه کمرا نداری کنسول را خاموش میکنم کمرا خاموش میشه بعد روشن میکنم روشن نمیشه میرم توی بازی playroom کار میکنه الان میخوام بدونم مشکل از کمرا یا کنسول
کمرای شما هم اینجوری میشه

من بعضی وقت که ps4 را روشن میکنم چرا قرمز روی کمرا روشن میشه و کمرا روشنه با اینکه من کاری به کمرا ندارم بعد میرم توی بازی playroom میگه کمرا نداری کنسول را خاموش میکنم کمرا خاموش میشه بعد روشن میکنم روشن نمیشه میرم توی بازی playroom کار میکنه الان میخوام بدونم مشکل از کمرا یا کنسول
کمرای شما هم اینجوری میشه
وقتی کنسول رو روشن کنی چراغ کمرا روشن میشه .من واسه خودم شناسایی چهره گذاشتم و به محض روشن شدن دستگاه چهرمو اسکن میکنه و چراغ قرمز روش روشنه بعد داخل منو که میره خاموش میشه و داخل بازی playroom هم که میرم چراغش روشنه. امکان هر دو وجود داره. شاید مشکل از کمرا باشه شایدم از فریمور کنسولت

وقتی کنسول رو روشن کنی چراغ کمرا روشن میشه .من واسه خودم شناسایی چهره گذاشتم و به محض روشن شدن دستگاه چهرمو اسکن میکنه و چراغ قرمز روش روشنه بعد داخل منو که میره خاموش میشه و داخل بازی playroom هم که میرم چراغش روشنه. امکان هر دو وجود داره. شاید مشکل از کمرا باشه شایدم از فریمور کنسولت

منم شناسایی چهره را گذاشتم مثل چیزی که شما گفتی میشه ولی بعضی وقت هم همونطور روشن میمونه حتی بازی playroom اجرا نمیکنه

من لست آف آس رو میزارم تو دستگاه نمیخونه دلیلش چیه؟ فریمور هم 1.75
اگر کلا نمیخونه در صورت امکان روی دستگاه دیگه امتحان کن ممکنه مشکل از خوده bluray باشه !
اگر بازی رو نصب کردی اما نمیشناسه بازی رو پاک کن دستگاه رو خاموش روشن کن دوباره بزار ببین حل میشه یا نه .

مشکله فریمور نباید باشه ! چون چیزی توی این زمینه ندیدم به صورت شایع گزارش بشه.

سلام دوستان.دیروز حدود 4 ساعت فیفا بازی کردم بعد از بازی اومدم بیرون کنسول داشت تهویه میکرد فنهاش روشن شده که حواسم نبود کنسولو خاموش کردم بعد هر 10 ثانیه یک بار از تو کنسول صدای تق تق میومد.مشکل از چی میتونه باشه؟

سلام بچه ها من امروز بازیه wolfenstein رو گرفتم حالا 5 گیگ آپدیت داره دانلود میکنه چه کارکنم که دستگاه تو استند بای نره و دانلود رو ادامه بده؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام من تو بازی واچ داگز میخوام آنلاین بازی کنم بعد آنلاین هک رو میزنم میگرده و یه نفرو پیدا میکنه میگه اکسپتش کن من اکسپتش میکنم بعد موقعی که جای طرف رو نشون میده و تا من اولین قدمت برمیدارم ارور میده ؟؟؟ مینویسه : game session is no longer availbale اگه درست نوشته باشم کمکم کنید

سلام بچه ها من امروز بازیه wolfenstein رو گرفتم حالا 5 گیگ آپدیت داره دانلود میکنه چه کارکنم که دستگاه تو استند بای نره و دانلود رو ادامه بده؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

منظورتونو دقیق نفهمیدم اما اگه دستگاه روشن باشه یا در حالت استندبای باشه باز هم دانلود میکنه. روش زیر رو هم میتونید امتحان بکنید:

دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

- - -ویرایش - - -

سلام من تو بازی واچ داگز میخوام آنلاین بازی کنم بعد آنلاین هک رو میزنم میگرده و یه نفرو پیدا میکنه میگه اکسپتش کن من اکسپتش میکنم بعد موقعی که جای طرف رو نشون میده و تا من اولین قدمت برمیدارم ارور میده ؟؟؟ مینویسه : game session is no longer availbale اگه درست نوشته باشم کمکم کنید

یا پینگتون بالاست یا مشکل از تنظیمات NAT مودم هست. با بقیه گیم ها هم همین مشکل رو دارید؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.دیروز حدود 4 ساعت فیفا بازی کردم بعد از بازی اومدم بیرون کنسول داشت تهویه میکرد فنهاش روشن شده که حواسم نبود کنسولو خاموش کردم بعد هر 10 ثانیه یک بار از تو کنسول صدای تق تق میومد.مشکل از چی میتونه باشه؟

!!! فنهاش مگه قراره داخل یا بیرون بازی خاموش باشه !! . بخاطر فن نیست . شما هم تقصیر کار نیستی . احمال قوی صدای تق تق مال دیسک بازیه . دیسکو در بیار دوباره بزن بره داخل . کنسولتم افقی باشه . موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or