هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا ما 2تا دسته وصل کردیم به کنسول. 2تا پروفایلم دارم.
دسته سوم که روشن میکنم چراغش سفید چشمک میزنه و خاموش میشه.
چیکار کنم دسته سوم هم وصل شه؟3تا پروفایل بسازم؟

شاید شارژنداره. چون اگه اکانت نباشه هم باز دسته روشن میشه و میشه از اکانت مهمان استفاده کرد.

1- فعلا بجز Playroom بازی خاصی نداره. من خودم خریدش رو به نخریدنش ترجیه دادم چون به احتمال زیاد بازی های خوبی براش میاد بعدا.
2- توی ایران من فقط ریجن 1 و 2 اروپا/ژاپن دیدم. ریجن دستگاه بجز پخش فیلم محدودیتی ایجاد نمیکنه. اگه بخواید DLC بخرید باید ریجن اکانتتون با ریجن گیم یکی باشه.
3- من و خیلی از دوستام بدون گارانتی خریدیم و مشکلی هم نداشتیم.
4- آپدیت آخر 1.75 حدود 200 مگ حجم داشت. با فلش هم میشه انتقال داد.
5- سیو رو میشه به فلش ریخت ولی سیو هر پروفایل فقط با اون پروفایل قابل اجرا هست.
6-بله، میشه کل صدا رو به هدفون منتقل کرد.
در مورد فیلم ، من ریجن 1 آواتارو روی 2 با موفقیت اجرا کردم . در مورد DLC خوب شما توضیح دادی من ساده ترش میکنم ، ریجن DLC با بازی باید یکی باشه . بعد ریختن DLC ، روی هر اکانت فرعی یا اصلی (کنسول خودتون) خواستید میتونید بازی کنید .

دوستان سلام.
چقدر میتونیم پشت سر هم با کنسول مثلا infamous بازی کنیم تا مشکلی پیش نیا؟

من خودم تا 9 ساعت بازی کردم کنسول آخ هم نگفته. :d زیاد حساس نباشید.

- - -ویرایش - - -

در مورد فیلم ، من ریجن 1 آواتارو روی 2 با موفقیت اجرا کردم . در مورد DLC خوب شما توضیح دادی من ساده ترش میکنم ، ریجن DLC با بازی باید یکی باشه . بعد ریختن روی هر اکانت فرعی یا اصلی خودتون خواستید میتونید بازی کنید .

یکی از دوستای من که بخاطر مشکل فیلم کنسولشو عوض کرد. DLC که ریجن نداره!! مثلا اگر اکانت شما مال آمریکا باشه ( ریجن 1 ) و گیمتون ریجن 2 باشه نمیشه DLC رو اجرا کرد.

نه موضوع حساسیت نیس من میخوام بدونم پشت سر هم با کنسول بازی کنیم بدون خلموش کردم واسه cpu و غیره مشکلی پیش میاد

کلا فک نکنم بشه روزانه بیشتر از 12 ساعت بازی کرد. اگه بیش از بازی کنید، دستگاه گرم میشه و مشکل پیدا میکنه کنسول. یدونه ویدیو تو یوتیوب بود که فک کنم 48 ساعت کنسول رو روشن گذاشته و فرق زیادی نکرده دماش.

آخرین ویرایش:
1- فعلا بجز Playroom بازی خاصی نداره. من خودم خریدش رو به نخریدنش ترجیه دادم چون به احتمال زیاد بازی های خوبی براش میاد بعدا.
2- توی ایران من فقط ریجن 1 و 2 اروپا/ژاپن دیدم. ریجن دستگاه بجز پخش فیلم محدودیتی ایجاد نمیکنه. اگه بخواید DLC بخرید باید ریجن اکانتتون با ریجن گیم یکی باشه.
3- من و خیلی از دوستام بدون گارانتی خریدیم و مشکلی هم نداشتیم.
4- آپدیت آخر 1.75 حدود 200 مگ حجم داشت. با فلش هم میشه انتقال داد.
5- سیو رو میشه به فلش ریخت ولی سیو هر پروفایل فقط با اون پروفایل قابل اجرا هست.
6-بله، میشه کل صدا رو به هدفون منتقل کرد.

just dance 2014

- - -ویرایش - - -

دوستان تو استندبای نگهدارم دستگاه رو بهتره یا خاموش کنم؟ مثلا وقتی 10-12 ساعت بعد می خوام باهاش بازی کنم.

اگه دسته را شارژ میکنی یا داری دانلود میکنی بذار روی حالت استندبای وگرنه خاموش کن چون شاید برق بره

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی ریجن 3 داره؟ به مشکلی بر نخورده؟

دوست من دی 92 خریده بود تا الان هم به مشکل برنخورده

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان میشه دسته ps4 وصل کرد به pc و بازی کرد؟

http://forum.bazicenter.com/thread89966/

من لست آف آس رو میزارم تو دستگاه نمیخونه دلیلش چیه؟ فریمور هم 1.75

من لست آف آس رو میزارم تو دستگاه نمیخونه دلیلش چیه؟ فریمور هم 1.75

یکم بیشتر توضیح بده . یعنی آیکون دیسکو نمایش میده روش میزنی نمیره ؟ یا اصلا هیچی نشون نمیده دیسک داخل میره . اگه پیغامی میده بنویس تا ببینیم مشکل از چیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or