هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

الان بیش از یک میلیون فقط تو روز اول کنسول فروختن ... چند تا خرابی داشته ... ؟

تو لانچ اروپا هم اخرش کنسول معیوب پیدا میشه ... بستگی به شانست داره ... لانچ ؟... اونم پیش فروش؟ خود دانی !!!!

من خودم الان یه بار اون اشتباه رو کردم فهمدیم اینجوریا هم نیست ! موقعی که خواستم گوشیمو بگیرم گفتن این لانچه تاچش مشکل داره بالاش شکاف داره نور میزنه بیرون بدنش خش میوفته !
منم 3 ماه صبر کردم رفتم گرفتم تمام این مشکلات رو داشت ! دیگه بستگی داره ! بعد هم این لانچ امریکا خیلی مشکل داشته ! برای لانچ اروپا صد در صد بهتره !

من الان 10 سال میشه که دارم از آمازون خرید میکنم.
همیشه هم یه نگاه میندازم به بخش نظرات کاربران. اگه لازم باشه دونه دونه میشینم میخونم.
تا حالا 2 بار ضرر کردم اونم فقط به خاطر این که این بخش رو سرسری رد شدم.
با تعداد پستهای 1 ستاره کاری ندارم . من همیشه درصد اونا رو مد نظر قرار میدم. آمار 30% خرابی کم آماری نیست.
در ضمن 2 ستاره و 3 ستاره ها رو هم دارم میبینم.
با پستهای بی محتوا مث همینی که شما گزاشتین هم کاری ندارم. مث این پست 10 -12 تا بیشتر نیست. تازه مث این پست تو 5 ستاره ها هم هست.
من خودم هفته بعد میخوام بگیرم ولی با این وضعیت تصمیم دارم صبر کنم. هدف منم از این پست اینه که دوستان بدونن چه مشکلاتی ممکنه براشون پیش بیاد و از الان بهتره آماده باشن.

یه سوال چطور شما درصد میگیری ؟ میگی 30% اعلام خرابی شده ؟ فارسی دارم میگم این درصد خرابی فقط زمانی مشخص میشه که دستگاه های برگشت خورده شما آمارش داشته باشی که نداری . داری ؟

این که طرف به نظرش عالیه کنسول یا ضعیفه کلا نظر شخصیه هیچ گونه اعتباری وجود نداره حالا شما میخوای بهش استناد کنی ربط به خود شما داره .

این بخش کلا اعتبار نداره نداره این بخش برای نظراته ؟ دلیل نمیشه بر مبنای نظری که هیچ کس نه میتونه تایید یا تکذیب کنه ما درصد خرابی بگیریم .

من نمیگم این کنسول سالمه مشکلی نداره شاید مشکل از این بدتر هم داشته باشه اما با این چیزی که شما داری بهش استناد میکنی هیچ رقمه اعتبار نداره .

یک نظر منطقی در سایت سونی که هیچ کدام از افرادی که صحبت میکنن از خرابی حتی جواب این پست ندادن .

Why didn't you send it to Sony? It is within warranty and wouldn't cost you a dime to send it off (they send you a pre-paid box and shipping label). Turn around time should be ~1 to 2 weeks.

Far too many new people registering and making these complaints, seems fishy to me. I honestly think this is nothing more than a M$ paid smear campaign.

If the failure rate is as bad as people claim, then prior to the launch the 4000+ PS4's (the taco bell winners) plus all the review PS4's would have indicated this kind of failure. Instead only about 6 people on the entire internet had problems with their PS4's (media blew it way out of contrast, likely a paid M$ stunt), and most of those problems were user created.

There is no way all of this is legit. Sad M$ had to stoop to this level, likely cause they know the PS4 would wipe the floor with the xbone unless they did something drastic.

آخرین ویرایش:
من خودم الان یه بار اون اشتباه رو کردم فهمدیم اینجوریا هم نیست ! موقعی که خواستم گوشیمو بگیرم گفتن این لانچه تاچش مشکل داره بالاش شکاف داره نور میزنه بیرون بدنش خش میوفته !
منم 3 ماه صبر کردم رفتم گرفتم تمام این مشکلات رو داشت ! دیگه بستگی داره ! بعد هم این لانچ امریکا خیلی مشکل داشته ! برای لانچ اروپا صد در صد بهتره !

اصلا نمیشه گفت صد در صد لانچ اروپا بهتره . چون این کنسول هایی که میخوان تو اروپا لانچ بشن تولید دو سه ماه پیش هستند .

تولید دیروز نیستن که بگی سونی مشکلاتشون رو برطرف کرده !

اصلا نمیشه گفت صد در صد لانچ اروپا بهتره . چون این کنسول هایی که میخوان تو اروپا لانچ بشن تولید دو سه ماه پیش هستند .

تولید دیروز نیستن که بگی سونی مشکلاتشون رو برطرف کرده !
خوب به نظرت چيكا كنم پيري اوردرو؟ كنسل؟ يا ممكنه خوب باشه؟

یه سوال چطور شما درصد میگیری ؟ میگی 30% اعلام خرابی شده ؟ فارسی دارم میگم این درصد خرابی فقط زمانی مشخص میشه که دستگاه های برگشت خورده شما آمارش داشته باشی که نداری . داری ؟

.

این دقیقا سوالیه که من از دیروز دارم سرم رو به شدت میخارونم تا بتونم بفهمم این محاسبات به چه شکلی انجام گرفته ... از یک میلیون کنسول فروخته شده چطوری 30 درصدش خراب شده

تازه جالبیش اینه که جز این تاپیک هیچ جای دیگه دنیا هم اینطوری و به این شکل در موردش بحث و صحبت ... فتوا و غیره هم براش صادر نشده ...

این دقیقا سوالیه که من از دیروز دارم سرم رو به شدت میخارونم تا بتونم بفهمم این محاسبات به چه شکلی انجام گرفته ... از یک میلیون کنسول فروخته شده چطوری 30 درصدش خراب شده

تازه جالبیش اینه که جز این تاپیک هیچ جای دیگه دنیا هم اینطوری و به این شکل در موردش بحث و صحبت ... فتوا و غیره هم براش صادر نشده ...

ایشون 30 % رو برای کنسول هایی که آمازون فروخته گفتن نه کل کنسول ها .

REkH2Pn.gif

کار این کیت دومی تو تصویر چیه ... ؟؟؟ اصلا هست من تو باقی عکس ها ندیده بودمش ... اگه عملیات پس زمینه روانجام میده ... پس اون روم 256 اضافه چیه رو خود مین بورد ؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

ایشون 30 % رو برای کنسول هایی که آمازون فروخته گفتن نه کل کنسول ها .

اولا یعنی امازون فقط 1500 تا کنسول فروخته به مردم ... اصلا با عقل جور نمیاد ... ؟؟

اقا شما چرا گیر دادید به امازون ... الان بیشتر از 1 میلیون کنسول فروخته شده تو امریکا روز اول ... خوب بیاید به من بگید چرا 300000 هزار تا کنسول تو امریکا معیوب نیست ... وقتی از1400-500 تا 400 تاش معیوب از اب در میاد ... خوب از 1 میلیون باید 300000 هزار تاش هم همین مشکل رو داشته باشه ...

یعنی اون کارخونه فقط همین چند صد تا رو تولید کرده ... و عینا همین چند صد تا باید برسه دست همین امازون ... خوب یه کم دو دو تا چهار تا کنید ... ببینید تناقض خیلی زیاد تو این خبر های دوستان ...

سونی خودش اعلام کرده احتمال خرابی 3 دهم از کنسول های فروخته شده وجود داره ... که تقریبی بشه 3-4 هزار تا ... که اونها هم براشون تعویض میشه ...الان مشکل دوستان چیه که هی 10 صفحه تاپیک رو بردن جلو و هر دفعه هم میان موضوع رو تکرار میکنن ...

اقا سونی که مجبورتون نکرده نخرید ....

اگه فقط ماله یک کارخونه مشکل داشته باشه , احتمالا کالاهایه اون کارخونه یه سریالی شماره ای چیزی دارن که مشخص میکنه تو این کارخونه تولید شدن . شاید تا چند وقت دیگه کلا اون کنسولا رو جمع کنن...
نه منظورم اينه كه اگه اون كارخونه مشكل داره يعني فقط به آمازون جنس داده به هيج جا ديگه نفرستاده

من نميدونم چرا هيچ كدوم از عكس هاي دوستان مثل رفيق MESHKI يا MEHDICAGE يا بقيه رو كه ميذارن توي اسپويلر نيمتونم ببينم !!!؟:|

كاشكي ميشد كسي بتونه شماره سريال PS4 هاي ساخته شده اون كارخونه رو دربياره !!!

در ضمن دوستان خواهشا" اين رفقايي رو كه الان ميرن PS4 ميخرن ولو با قيمت هاي فضايي رو هم مسخره نكنيد يا حرف بدي نزنيد بهشون
من خودم جزو اون دسته نيستم و پولش رو ندارم ولي خودتون رو بذاريد جاي يه سري ديگه

اقا شايد ميلياردر براش اين پولها چيزي نيست شايد اگر بخواد صبر كنه كه قيمت بياد پايين تر براش بيشتر ضرر غيرمادي داشته باشه تا بخواد 2-3 برابر پول بده
شايدم تنها دلخوشيش اينه كه مثلا" بره الانه PS4 بخره
شماها هم ميتونستيد ميخريديد نگيد نه فقط كافي بود پول لازم نبوديد و جيب هاتون پر پول بود

پ.ن: الان توي همون سايتي كه يكي از بچه ها گفت نظراتش رو داشتم ميخوندم ادمين خود سايت گفته بود خيالتون راحت تا 2 هفته ديگه قيمتش مياد زير 2 تومن :d
كار به راست و دروغ حرفش ندارم اما اين يعني بازار ما داغونه هااااااااااااااا داغون :d

من نميدونم چرا هيچ كدوم از عكس هاي دوستان مثل رفيق MESHKI يا MEHDICAGE يا بقيه رو كه ميذارن توي اسپويلر نيمتونم ببينم !!!؟:|

كاشكي ميشد كسي بتونه شماره سريال PS4 هاي ساخته شده اون كارخونه رو دربياره !!!

در ضمن دوستان خواهشا" اين رفقايي رو كه الان ميرن PS4 ميخرن ولو با قيمت هاي فضايي رو هم مسخره نكنيد يا حرف بدي نزنيد بهشون
من خودم جزو اون دسته نيستم و پولش رو ندارم ولي خودتون رو بذاريد جاي يه سري ديگه

اقا شايد ميلياردر براش اين پولها چيزي نيست شايد اگر بخواد صبر كنه كه قيمت بياد پايين تر براش بيشتر ضرر غيرمادي داشته باشه تا بخواد 2-3 برابر پول بده
شايدم تنها دلخوشيش اينه كه مثلا" بره الانه PS4 بخره
شماها هم ميتونستيد ميخريديد نگيد نه فقط كافي بود پول لازم نبوديد و جيب هاتون پر پول بود

پ.ن: الان توي همون سايتي كه يكي از بچه ها گفت نظراتش رو داشتم ميخوندم ادمين خود سايت گفته بود خيالتون راحت تا 2 هفته ديگه قيمتش مياد زير 2 تومن :d
كار به راست و دروغ حرفش ندارم اما اين يعني بازار ما داغونه هااااااااااااااا داغون :d
بازم از اون جمله هايي گفتي كه فقط خودت قبولش داري:))
كسي خر پول باشه تنها دلخوشيش پي اس 4 نيست بعدشم حسين راست ميگه هرچي ملت بيشتر از اين قيمتها استقبال كنن و بخرن ديرتر قيمتش نورمال ميشه
بعدشم ادم بايد فكر اينو بكنه كه ممكنه چند روز ديگه بخواد بفروشتش اونموقع دقيق 1.5 ميليون تومن ضرر ميكنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or