هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان به هیچ وجه درباره قیمت و این چیزا اینجا صحبت نکنید .
اجازه بدید تاپیک قیمت که دوباره باز شد ، همونجا دربارش صحبت کنید .

آخرین ویرایش:
رکورد شکنی با فروش 1 میلیون دستگاه در 24 ساعت:
59476432548514930063.jpg

من وقتی ایکس باکس داشتم یه مدت بود که کابل HDMI ایکس باکس که جنس خوب بود رو به تلویزیون میزدم تصویر نمیداد بعد یه مدت که با سه فیش بازی میکردم رفتم یه کابل HDMI یه مارک دیگه جنس خوب گرفتم کاملا درست شد.حالا ممکن این مشکل تصویر نداشتن ps4 مال کابل باشه؟

من وقتی ایکس باکس داشتم یه مدت بود که کابل HDMI ایکس باکس که جنس خوب بود رو به تلویزیون میزدم تصویر نمیداد بعد یه مدت که با سه فیش بازی میکردم رفتم یه کابل HDMI یه مارک دیگه جنس خوب گرفتم کاملا درست شد.حالا ممکن این مشکل تصویر نداشتن ps4 مال کابل باشه؟

http://forum.bazicenter.com/thread84069/

به خود کابل ربط نداره مشکل از محل ورود کابل ـه .

Last edited by a moderator:
تصمیم با خودت هست . به نظرم لانچ اروپا نباید تفاوت چندانی با لانچ آمریکا داشته باشه .
مربوط به لانچش نیست . اون کارخونه که PS4 هاش مورد دارن حتی کل کنسولهای امازون رو هم تهییه نمیکنه . چه برسه به اروپا .

لانچ اروپا به احتمال زیاد مشکلی نداره

مربوط به لانچش نیست . اون کارخونه که PS4 هاش مورد دارن حتی کل کنسولهای امازون رو هم تهییه نمیکنه . چه برسه به اروپا .

لانچ اروپا به احتمال زیاد مشکلی نداره

امکان داره بخشی از تولیدات این کارخونه جزء لانچ اروپا هم باشه . باید تو اروپا هم لانچ بشه ببینیم وضعیت ریجن 2 چطور هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or