هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

حالا درسته ما ميگيم نميخريم و همون ٤ ماه ديگه ميخريم

اما مشكل اينجاست كه اين فروشنده هاي محترم احتمالا همين كنسولاي لانچو سفارش دادن و شايد حتي اون موقع كه ما بخوايم بخريم هم از شانسمون از اون مشكل دارهاش باشه :|
صبر کنید باندل Infamous : Second Son بخرید.

اما مشكل اينجاست كه اين فروشنده هاي محترم احتمالا همين كنسولاي لانچو سفارش دادن و شايد حتي اون موقع كه ما بخوايم بخريم هم از شانسمون از اون مشكل دارهاش باشه

صبر کنید دستگاه r2 (( مال اروپا)) رو بگیرید, فکر نکنم دیگه واسه اون کارخونه باشه!

صبر کنید دستگاه r2 (( مال اروپا)) رو بگیرید, فکر نکنم دیگه واسه اون کارخونه باشه!

در حال حاضر تمام کنسول ها در کارخانه چین foxconn دارن مونتاژ می شن

آه اه این بچه مدرسه ای ها کار دست سونی داد :d

آخرین ویرایش:
شما میدونی اون بخش مربوط به نظر افراده و کلا نمیشه به انها استناد کرد ؟ منم که اکانت آمازون دارم برم اینجا میتونم گذینه star 1 بزنم و یک ساعت چرت و پرت تایپ کنم .

عزیز من وقتی خرابی باشه سایت آمازون خودش اعلام میکنه که چه تعداد افراد کنسول برگشت زدن این بخشی که شما داری بهش استناد میکنی مربوط به نظر ملت در مورد اجناس و ملت میان نظر خودشون میگن نه اینکه اینجا اعلام خرابی کنسول کنن هیچ گونه مراقبتی هم نیست که کی چی میگه دقیقا نظر شخصی افراد مربوط به یک کالا.

فقط یکی از نظراتی که 1 داده :
1 of 12 people found the following review helpful
1.0 out of 5 stars Thanks for nothing, November 17, 2013
By
Chan Long - See all my reviews

This review is from: PlayStation 4: Launch Edition (Video Game)
PS4 sucks, Sony sucks, knack sucks, bf4 sucks, ps4 Controller sucks, blue light of dead sucks. Thank u sony for nothing but electronic junk. Help other customers find the most helpful reviews
Was this review helpful to you? Yes No

Report abuse | Permalink
Comment Comment (1)

من الان 10 سال میشه که دارم از آمازون خرید میکنم.
همیشه هم یه نگاه میندازم به بخش نظرات کاربران. اگه لازم باشه دونه دونه میشینم میخونم.
تا حالا 2 بار ضرر کردم اونم فقط به خاطر این که این بخش رو سرسری رد شدم.
با تعداد پستهای 1 ستاره کاری ندارم . من همیشه درصد اونا رو مد نظر قرار میدم. آمار 30% خرابی کم آماری نیست.
در ضمن 2 ستاره و 3 ستاره ها رو هم دارم میبینم.
با پستهای بی محتوا مث همینی که شما گزاشتین هم کاری ندارم. مث این پست 10 -12 تا بیشتر نیست. تازه مث این پست تو 5 ستاره ها هم هست.
من خودم هفته بعد میخوام بگیرم ولی با این وضعیت تصمیم دارم صبر کنم. هدف منم از این پست اینه که دوستان بدونن چه مشکلاتی ممکنه براشون پیش بیاد و از الان بهتره آماده باشن.

تو همون منبعی که به HONGFUJIN YANTAI اشاره شده بود یه جاییش نوشته بود کنسولی که در دیگر مناطق آسیا منتاژ شده مشکلی نداره .

یعنی به جز چین جایه دیگه ایی کنسول رو منتاژ می کنه ؟

تو همون منبعی که به HONGFUJIN YANTAI اشاره شده بود یه جاییش نوشته بود کنسولی که در دیگر مناطق آسیا منتاژ شده مشکلی نداره .

یعنی به جز چین جایه دیگه ایی کنسول رو منتاژ می کنه ؟

شاید کارخانه های دیگه foxconn منتاژش می کنن اما فعلا من هرچی توی وب سایت ها دیدم برای همین کارخانه چین foxconn بوده چه اونایی که کار می کرده چه اونایی که نمی کرده

فعلا یک سری کنسولشون چراغ قرمز می ده (RLOD) یک سری هم چراغ آبی می ده چشمک زن (BLOD) به نظر هم مشکلون سخت افزاری هست و اونایی که مشکل BLOD دارن باید کنسول رو باز کنن فلز زیری سوکت HDMI رو با انبردست بکشن بالا البته این فیکس هم هنوز تایید نشدست :d

دوستان یه سوال ؟ من الان نسخه اروپا رو پیش خرید کردم ولی میترسم مشکل داشته باشه ! به نظرتون کنسل کنم ؟ یا ممکنه لانچ اروپا بهتر باشه و مشکلاتشو رفع کرده باشن ؟
اخه گفتن فقط لانچ امریکا مشکل داشته ! چیکا کنم من الان

دوستان یه سوال ؟ من الان نسخه اروپا رو پیش خرید کردم ولی میترسم مشکل داشته باشه ! به نظرتون کنسل کنم ؟ یا ممکنه لانچ اروپا بهتر باشه و مشکلاتشو رفع کرده باشن ؟
عزیز جان تو سایت امازون نوشته کنسولهایی که تو ماه اگوست تو یکی از کارخونه های چین مونتاژ شدن عیب پیدا کردن . بقیه سالمن . البته این خرابی ها هم فقط مربوط به دوره تولید ماه اگوست اون کارخونه بوده . شما از چی میترسی؟؟

الان بیش از یک میلیون فقط تو روز اول کنسول فروختن ... چند تا خرابی داشته ... ؟

تو لانچ اروپا هم اخرش کنسول معیوب پیدا میشه ... بستگی به شانست داره ... لانچ ؟... اونم پیش فروش؟ خود دانی !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or