هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

حالا درسته ما ميگيم نميخريم و همون ٤ ماه ديگه ميخريم

اما مشكل اينجاست كه اين فروشنده هاي محترم احتمالا همين كنسولاي لانچو سفارش دادن و شايد حتي اون موقع كه ما بخوايم بخريم هم از شانسمون از اون مشكل دارهاش باشه :|

اما مشكل اينجاست كه اين فروشنده هاي محترم احتمالا همين كنسولاي لانچو سفارش دادن و شايد حتي اون موقع كه ما بخوايم بخريم هم از شانسمون از اون مشكل دارهاش باشه :|

البته فکر کنم کنسولها تاریخ ساخت دارن و میشه چکش کرد

بدبختی اینجاس تو خارج از ایران هر مشکلی باشه گارانتی هست و میرن مشکلشون رو حل میکنن
اما اینجا چی که دستمون به هیچ جا بد نیست. هر چی بشه شده و بسته یه شانسمون داره

باید تو مغازه یک ساعت مثل اسب ازش کار بکشی و باهاش بازی کنی:دی

اما مشكل اينجاست كه اين فروشنده هاي محترم احتمالا همين كنسولاي لانچو سفارش دادن و شايد حتي اون موقع كه ما بخوايم بخريم هم از شانسمون از اون مشكل دارهاش باشه
احتمال زیاد مشکل از حمل و نقل آمازون بوده! چون اکثریت به محض روشن کردن کنسولشون خراب شده! نگران نباشید اینایی که به ایران برسه از آمازون نیست!
کنسول ماه آینده تو دبی لانچ میشه شما اگه از لانچ دبی بخری مشکلی نیست

من ميگم يعني فقط آمازون از اون كاخونه گرفته هيچ جاي ديگه ازون كارخونه نداشتن موقع لانچ؟
اگه فقط ماله یک کارخونه مشکل داشته باشه , احتمالا کالاهایه اون کارخونه یه سریالی شماره ای چیزی دارن که مشخص میکنه تو این کارخونه تولید شدن . شاید تا چند وقت دیگه کلا اون کنسولا رو جمع کنن...

جدی؟!! میتونی لینک بدی

مهدی جان این لینکش.
Amazon.com: Customer Reviews: PlayStation 4: Launch Edition

خرابیها :
481 از مجموع 1539

مسئله اینه که بعضی از کنسولها خراب در اومدن یعنی Dead On Arrival بودن. تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل اینه که بعضی هاشون بعد 1 ساعت یا 1 روز نابود شدن. اینه که نگران میکنه.

احتمال زیاد مشکل از حمل و نقل آمازون بوده! چون اکثریت به محض روشن کردن کنسولشون خراب شده! نگران نباشید اینایی که به ایران برسه از آمازون نیست!
کنسول ماه آینده تو دبی لانچ میشه شما اگه از لانچ دبی بخری مشکلی نیست

یه چیزی بگید با عقل جور در بیاد 8-|

من احتمالا پيش خريدم رو كنسل ميكنم چون تو ايران زندگي ميكنم واز شانس خيلي خوبم كنسول خراب ميوفته دسته من:d
صبر ميكنم يك يا دو ماه ديگه ميگيرم

مهدی جان این لینکش.
Amazon.com: Customer Reviews: PlayStation 4: Launch Edition

خرابیها :
481 از مجموع 1539

مسئله اینه که بعضی از کنسولها خراب در اومدن یعنی Dead On Arrival بودن. تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل اینه که بعضی هاشون بعد 1 ساعت یا 1 روز نابود شدن. اینه که نگران میکنه.

شما میدونی اون بخش مربوط به نظر افراده و کلا نمیشه به انها استناد کرد ؟ منم که اکانت آمازون دارم برم اینجا میتونم گذینه star 1 بزنم و یک ساعت چرت و پرت تایپ کنم .

عزیز من وقتی خرابی باشه سایت آمازون خودش اعلام میکنه که چه تعداد افراد کنسول برگشت زدن این بخشی که شما داری بهش استناد میکنی مربوط به نظر ملت در مورد اجناس و ملت میان نظر خودشون میگن نه اینکه اینجا اعلام خرابی کنسول کنن هیچ گونه مراقبتی هم نیست که کی چی میگه دقیقا نظر شخصی افراد مربوط به یک کالا.

فقط یکی از نظراتی که 1 داده :
1 of 12 people found the following review helpful
1.0 out of 5 stars Thanks for nothing, November 17, 2013
By
Chan Long - See all my reviews

This review is from: PlayStation 4: Launch Edition (Video Game)
PS4 sucks, Sony sucks, knack sucks, bf4 sucks, ps4 Controller sucks, blue light of dead sucks. Thank u sony for nothing but electronic junk. Help other customers find the most helpful reviews
Was this review helpful to you? Yes No

Report abuse | Permalink
Comment Comment (1)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or