هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بابا فیلم هندی که نیس که میگین. :| آخه من موندم چرا جاهای دیگه که خوندم گفتن PS4 و Xone مشکلی ندارن و گارانتی هم داره!! این آمازون چی کار میکنه خراب در میاد خدا میدونه. یعنی حدود 1/4 محصولاته خریداری شده، خراب بودن پس دلیل نمیشه که همه ی PS4 ها خراب باشن!

تو سایت امازون نوشته :

" تمامی دستگاه هایی که تو کارخانه HONGFUJIN YANTAI و در ماه اگوست ( و احتمالا سپتامبر ) مونتاژ شدن خرابه و کار نمی کنه . این همون کارخونه ایه که طی دو این ماه از دانش اموزا و افراد کم سن و سال برای مونتاژ ps4 استفاده کرده ."

همچنین گفته شده :

" اگه کنسولتون تو کارخونه Hongfujin Yantai مونتاژ شده ; دستگاهتون رو تعویض کنید .
بقیه کنسول ها به خوبی کار میکنن چون در کارخونه های دیگه ای مونتاژ شدن "

" نصف کنسول هایی که امازون قبل از لانچ در اختیار داشته از کارخونه Hongfujin Yantai برای امازون فرستاده شدن . "
..............................................................

راست و دروغ این خبر هنوز به طور کامل مشخص نیست ولی اگه این خبر درست باشه نشون میده که طراحی PS4 هیچ عیب و ایرادی نداشته بلکه تمامی این مشکلات تقصیر کارخونه ای بوده که این کنسول ها رو مونتاژ کرده .

دوستانی که پیش خرید کردین به کسی که از اونور قراره براتون بفرسته فورا بگین دستگاهو تست کنه و کاملا از سالم بودنش مطمئن شه چون برسه ایران و خراب باشه فرقی با دسته بیل نداره!

اینجا گارانتی هم که خدا رو شکر تعطیله پس بگین امتحان شه کامل تا به فنا نرین!

خب من بلاخره از بن در اومدم ! :d
عرضه PS4 رو به همه دوستدارانش تبریک میگم :d:x انگار همین دیروز بود معرفی شد روز ها رو میشمردیم تا عرضه بشه ! حالا هم که اومده بازم باید صبر کنیم تا ارزون بشه ، البته من که دیروز کنسول رو با کیلزون خریدم اینم عکسش :

:d !

تو سایت امازون نوشته :

" تمامی دستگاه هایی که تو کارخانه HONGFUJIN YANTAI و در ماه اگوست ( و احتمالا سپتامبر ) مونتاژ شدن خرابه و کار نمی کنه . این همون کارخونه ایه که طی دو این ماه از دانش اموزا و افراد کم سن و سال برای مونتاژ ps4 استفاده کرده ."
.
دوستان پر پول : این ps4 های بالای 1.700 همشون از همین کارخونه هستن مواظب باشین از این گرونتر نخرین که ps4 به حکم الهی میسوزه ... :d

50% کنسولای آمازون از یه کارخانه است که تمام کنسول های ساخته شده توی اون کارخونه خراب هستند.
منبع

دیگه قرار نیست هر جایی تاپیکی چیزی زده میشه به عنوان منبع در نظر بگیریم .
اگر نظرات همین منبع که شما گذاشتی رو بخونید میبینید که بعضی از افرادی به این موضوع اشاره کردن که کنسولشون در Hongfujin Yantai و طی همون بازی زمانی که مطرح هستش ، تولید شده هیچ مشکلی ندارن .
پس این شایعه که تمام کنسول ها ساخته شده این شرکت مشکل دارن رد میشه .
زمان لانچ کنسول یه سری مشکل پیش میاد و طبیعی هستش ولی میزان این خرابی ها تا این حد هم گه گفته میشه نیست بلکه تولید هر وسیله اکترونیکی یه درصد خرابی داره حالا سازندش هر شرکتی که میخواد باشه ، اگه میزان خرابی کنسول واقعا بالا بود اولین کسی که واکنش نشون میداد خود سونی بود ، بحث شرکت های ایران که نیست !

وضعیت دیگه داره خطری میشه.
از 990 نفر تو آمازون 349 نفر کنسولشون ایراد داشته.
این در حالیه که عصر ساعت 7:30 که چک کردم 250 نفر اینا بودن.
اکثرا هم مشکل Blue Pulsing دارن.
به هیچ صراطی هم کنسول مستقیم نمیشه و تا جاییکه دارم میبینم برا گارانتی مرجوع میکنن.

من الان از دیروز اصلا متوجه این موضوع نمیشم ... امازون کلا چه مقدار ps4 فروخته ... امار کل خرابیش همین 350 نفر بوده ... حالا میگیریم ... تا چند روز اینده میشه 1000 نفر اصلا .... اصلا این خرابی ها به چند دسته و به چه علت تقسیم میشن ؟؟؟

الان حداقل حداقل بین 1-2 میلیون کنسول فروخته شده .... یعنی واقعا این مقدار خرابی خیلی چیز خیلی عظیمیه که انقدر گندش کردید ؟؟؟ سونی هم که منکر این قضیه نشده ... امار خرابی 0.4 درصد اعلام شده ... که اونها کنسول نو سالم میگیرن ...

تو ایران
توی جاهایی که کنسول عرضه نمیشه و نمایندگی ندارن ... واقعا ادم باید احمق باشه بره کنسول لانچ بخره ... همیشه با شروع هر نسلی هم گفته شده بزارید یه مدت بگذره تا ایرادات و خرابی هاش مشخص بشه ...

سر ویتا هم میگفتن تصویر نشون نمیده و ذوب میشه و ایین حرف کسی الان اون حرف ها و اتفاقات رو به یاد میاره ....

الان تنها کسایی که امکانش هست ناراحت و نگران باشن ... کسایی که با خوشحالی کنسول رو گرفتن و حالا باید 3-4 هفته تا رسیدن نسخه سالم صبر کنن ... فروشندگانی که میترسن که این امار خرابی ها باعث عقب نشینی خریداران میلیونی باشه که موقع لانچ میلیون میلیون تو پاچه مردم میکنن نتونن کنسول بفروشن و حسابی سود کنن و از طرفی هم اگه کنسول خراب از اب در بیاد باعث ضرر و زیانشون بشه ...

بقیه هم که تکلیف معلومه که چطوری امار و ارقام میریزن اینجا به چه دلیلی هست و قضیه رو چند برابر گنده کردن دنبال چی میگردن ....

الان دو روزه کنسول اومده و یکی .. دو تا ایرادش مشخص شده ... فرصت بدید سونی رفع ایراد کنه ... بزارید لانچ اروپا برسه ... نهایت نهایت فوقش ... موج دوم شیپ کنسول برسه ... اگه این مشکلات وجود داشت ... وامسیبتا و هلهله رو همزمان سر بدید ....

والا موندم اگه سونی مثل بعضی ها سه چهار .. میلیون کنسول سوخته میزاشت رو دست خریدارا ...فکر کنم کلا در این بخش رو تخته میکردن ...

یکی از علل استفاده از گارانتی

F^^k that man....I am no tech guy and I don't want to take apart a brand new system. Sony can fix it for me.

So what you guys are saying that the consumer has to fix their own console to get it fixed and working , so we have to finish the job for Sony.

حق دارن البته که اینو بگن ... ولی خب دلیل نمیشه که روش های تعمیری ارائه شده بلا استفاده و مردم گول زنکه ...

والا من نئو رو هم که منتظر این جور چیزان رو هم زیر و رو کردم ... چیز خاصی ندیدم ... یعنی جو رو جوری دیدم که گفتم الان با کلی تاپیک که همه 7-8 هزار پست خورده روبرو میشم ... :|

آخرین ویرایش:
من الان از دیروز اصلا متوجه این موضوع نمیشم ... امازون کلا چه مقدار ps4 فروخته ... امار کل خرابیش همین 350 نفر بوده ... حالا میگیریم ... تا چند روز اینده میشه 1000 نفر اصلا .... اصلا این خرابی ها به چند دسته و به چه علت تقسیم میشن ؟؟؟

الان حداقل حداقل بین 1-2 میلیون کنسول فروخته شده .... یعنی واقعا این مقدار خرابی خیلی چیز خیلی عظیمیه که انقدر گندش کردید ؟؟؟
کسی نمیخواد گندش کنه! هدف فقط اطلاع رسانیه! نسل پیش سر 360 اطلاع رسانیی اتفاق نیوفتاد خیلیا کنسولاشون به مشکل خورد! الان همین که اکثر بچه های تاپیک فهمیدن یکی از خط تولیدهای سونی مشکل داشته خیلی مثبته و سریعتر روشش رو یاد میگیریم و کنسولایی که میخریم رو چک میکنیم که از اون سری نباشه!
یه عده توهم توطئه دارن خیال میکنن منو خیلیا دیگه هدف تخریب داریم در حالی که خداییش اینطور نیست

کسی نمیخواد گندش کنه! هدف فقط اطلاع رسانیه! نسل پیش سر 360 اطلاع رسانیی اتفاق نیوفتاد خیلیا کنسولاشون به مشکل خورد! الان همین که اکثر بچه های تاپیک فهمیدن یکی از خط تولیدهای سونی مشکل داشته خیلی مثبته و سریعتر روشش رو یاد میگیریم و کنسولایی که میخریم رو چک میکنیم که از اون سری نباشه!
یعنی هم اینکه روشن شه و راحت تصویر بده درسته دیگه :-/

همش تقصیر این چینیهای نامرد :|
کلا گند میزنن به کیفیت :|

- - -ویرایش - - -

همین الان تو سایت SF بودم حدود 2 هزار نفر دارن بازی میکنن ! جالب اینه که تا دیروز 300 -400 نفر بیشتر نبودن :|

احتمالا اون مشکل خرابی فقط برای یه حط تولید بوده اونم به زمان محدود! چون امروز هرکی از کاربرایی که از آمازون کنسولش رسیده راضی بوده! یکی که مثل خوره ها 1 بازی رو تموم کرده کیلزونم تا آخراش رفته اما کنسولش هیچ مشکلی نداشته!
البته بازم جالبه که سونی چطور QCـش اجازه داده اون کنسولا وارد بازار شه
نا رضایتی دیگه هم از بسته بندی بد آمازون بوده(شاید دلیل مشکلات همین باشه) میگن هیچ پلاستیک ضربه گیری نداشته و شاید موقع ارسال به کنسول ضربه خورده باشه و مشکل پیدا کرده باشه
P.S: Amazon packaging is HORRENDOUS for this item. It's shipped in a large cardboard box, with the only transit protection being minimal large bubble wrap (maybe that's contributing to the high broken console rate seen in Amazon shipments?). Take that into consideration.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or