بالاخره به هر زحمتی که بود، تونستم به Psn وصل بشم!! اونم یک ساعت پیش!
تروفی هارو تو حالت آفلاين نشون نمیده؟
وقتی بازیا شروع به دانلود میشه معمولا update و خوده بازی همزمان به download list اضافه میکنه.من زدم واس امتحان doki doki رو بگیره، بعد یه 68 مگی داشت دانلود میکرد با یه 500. وخرده ای مگ!! چیه اینا جریانش؟
سلام به دوستام من با یکی از دوستانم بازی the last of us خریداری کردیم و دانلود هم کردم اما متاسفانه تو اکانت اصلی من فعال نمیشه و فقط رو همون اکانت فرعی باز میشه که ساختیم و مشکله دیکه هست تو اکانت فرعی برای من گزینه active primery ps4 وجود نداره ولی برای دوستم این گزینه هست لطفا راهنمایی کنید ممنون
primary فقط برای یک Ps4 فعال میشه.دوستان لطفا كسي ميتونه راهنمايي كنه
primary فقط برای یک Ps4 فعال میشه.
یعنی یک اکانت فقط یک بار Primary میشه !
اگر یک بازی رو با یک اکانت خریدید فقط شخصی میتونه از بازی روی همه اکانتهاش استفاده کنه که این اکانت رو Primary کرده . نفره بعدی میتونه اکانت رو روی کنسولش فعال سازی کنه اما چون قابلیت Primary دیگه نیست باید بازی رو توی همین اکانت بره .
اگر هم احیانا علامت قفل داشت Restore License بزنید.
اکانت primary فقط بازی رو بین بقیه به اشتراک میزاره اگر اکانتی که خریدی بازی رو باهاش primary نباشه نمیشه روی اکانتهای دیگه بازی کرد .ممنون از راهنماييتون فقط يعني من اين بازي رو نميتونم تو اكانت اصليم بازي كنم ولي دوستم ااحت بازي ميكنه ميشه بيشتر توضيح بديد وقتي با اكانت خودم ميرم عكس قفل هست و ميگه بايد لايسينس خريداري بشه و با اكانت خريد بازي راحت داخل ميشه
تارخ تولید کنسول پشته دستگاه خوردهبا سلام .
میخوام ps4 بخرم و قبلا خونده بودم که یسری از ps4 های 2013 مورد دارن یا اینکه یسری استوک یا ریفیری هستند .
چطوری میتونم از خریدم مطمئن شم . یعنی اینکه از کجا بفهمم که کنسول ساخت 2014 هست و ریفیر یا استوک نیست ؟
دوستتون باید بره توی بخشه psn توی Setting قسمت activate as primary رو انتخاب کنه و گزینه deactive رو بزنه که برای اون غیر فعال میشهدوست عزيز اكانتي كه ساخته شده براي بازي براي دوست من گزينه primary active داره براي من اين گزينه رو نداره اون رو اكانت خودش داره بازي ميكنه من نميتونم با اكانت خودم بازي كنم دوستان اگر راهي هست ممنون ميشم بگيد
یعنی حتما باید پلمپ کارتون دستگاه باز بشه تا تاریخ تولید رو بشه دید ؟تارخ تولید کنسول پشته دستگاه خورده
دستگاهی ریجن japan همه تولید 2014 هستن . اروپا هم اکثرا باید 2014 باشن .
کلا مشکله زیادی هم نیست. نگران نباش .
سلام عیدتون مبارک فقط از روی پشت دستگاه می شه فهمید این قدر حساس نباشیدیعنی حتما باید پلمپ کارتون دستگاه باز بشه تا تاریخ تولید رو بشه دید ؟
دوست عزيز اكانتي كه ساخته شده براي بازي براي دوست من گزينه primary active داره براي من اين گزينه رو نداره اون رو اكانت خودش داره بازي ميكنه من نميتونم با اكانت خودم بازي كنم دوستان اگر راهي هست ممنون ميشم بگيد