هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

امروز رفتم ps4 بخرم فروشنده گفت که حتما باید آپدیت بشه که منم نگرفتم .
مگه مثل ps3 نیست که با بازی آپدیت بشه . مثلا اگه ps4 پلمپ بگیرم و بخوام wd بازی کنم و دستگاه آپدیت بخواد مگه با بازی آپدیت نمیشه ؟

اپذيت كردنش خيلي راحته! كنسول به انترنت وصل بشه خودش اپديت ميشه خودش نصب ميشه ...
با پي سي هم ميتوني دانلود كني و به دو روش بريزي تو دستگاه ! فابلش ١٩٠ مگابايته! يه سرچ گوگل بكن راحت پيدا ميكني خيلي راحته

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان كارت ١٠دلاريه پي اس ان رو من توي جعبه دستگام پيدا نميكنم! دستگاه رجيون يك مارچ ٢٠١٤
دستگاهو هم پلمب خريدم (پلمب به وسيله اون چسب احمقانه و مسخره)

دوستان كارت ١٠دلاريه پي اس ان رو من توي جعبه دستگام پيدا نميكنم! دستگاه رجيون يك مارچ ٢٠١٤

عزیز این کد های 10 دلاری به طور رندوم تو بعضی کنسول ها هست دوتا احتمال وجود داره یا مغازه دار از کنسول برداشته یا واسه شما سری بوده که کلا نداشته هرچی بگردی هم نیست بیشتر تو کنسول های ماه های اول بود هرچی جدید تر باشه کمتره

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

کنسولای ریجن یک سری مارچ 2014 هیچ کدوم PSN Card ندارن برای من هم نداشت روی جعبه کنسول هم دقت کنی جزو محتویات داخل جعبه نیست!
منم به این مشکل Please Wait دچار شدم ، نه میتونم اکانتم رو منتقل کنم نه یه اکانت جدید بسازم :|

سلام اقا ما هرچی میخوایم قند شکن شیرش کنیم با ps4 نمیشه میزنه can not connect within time limit موبایلا وصل میشه این نمیشه ویندوزم 8 هست را حلی دارین بگین امان از دست نت ایران

man hamin emroz linke betaro estekhraj kardam! mohlatesh fek nakonam tamom shode bashe ! choon baraye man ke download shod

اطلاعات غلط ندید
دانلود میشه توی بازی هم میره اما وصل نمیشه به سرور ها چون بتا خیلی وقته بسته شده الکی دانلود نکنید

اطلاعات غلط ندید
دانلود میشه توی بازی هم میره اما وصل نمیشه به سرور ها چون بتا خیلی وقته بسته شده الکی دانلود نکنید

واقعا نميشه ازش استفاده كرد اگه دانلود بشه؟
خوب شد گفتين چون برنامه داشتم براي دانلود كردنش
سوال: براي كسايي كه قبل از پايان مهلت دانلود كردن و استفادع كردن هم الان ديگه قابل استفاده نيست؟

واقعا نميشه ازش استفاده كرد اگه دانلود بشه؟
خوب شد گفتين چون برنامه داشتم براي دانلود كردنش
سوال: براي كسايي كه قبل از پايان مهلت دانلود كردن و استفادع كردن هم الان ديگه قابل استفاده نيست؟

نه عزیز من خودم بتارو بازی میکردم
روز 27 July بتا بازی بسته شده برای همه .

سلام دوستان آقا به نظرتون خرید ps4 به صرفست؟آخه بازی هاش خیلی گرونه .دوستان تهرانی جایی رو میشناسند که بازی ها رو با قیمت منصفانه تعویض کنه؟قبلا ما تو کرج یه جایی تو گوهر دشت گیر آورده بودیم برای تعویض بازی های ps3 یارو killzone2 رو داد 30 بعد رفتم با gow3 عوضش کنم گفت killzone2 رو 10 بیشتر نمی خرم تازه gow3 هم میداد 60 میخواستم بازی رو بکوبونم تو چشمش.میخواستم ببینم یه جای منصفانه (خدا ترس) تو تهران قیمت تعوضاش چنده معمولا؟

سلام دوستان آقا به نظرتون خرید ps4 به صرفست؟آخه بازی هاش خیلی گرونه .دوستان تهرانی جایی رو میشناسند که بازی ها رو با قیمت منصفانه تعویض کنه؟قبلا ما تو کرج یه جایی تو گوهر دشت گیر آورده بودیم برای تعویض بازی های ps3 یارو killzone2 رو داد 30 بعد رفتم با gow3 عوضش کنم گفت killzone2 رو 10 بیشتر نمی خرم تازه gow3 هم میداد 60 میخواستم بازی رو بکوبونم تو چشمش.میخواستم ببینم یه جای منصفانه (خدا ترس) تو تهران قیمت تعوضاش چنده معمولا؟

پیدا کردی به ما هم آمار بده!! :d
آدم منصف تو تهران؟

می دونم منظورم منصف تر و خدا بترس تر نسبت به جاهای دیگه بود:d
بابا پس ما فقیر فقرا چه جوری بازی کنیم؟تا کی باید قناعت کنیم ؟تا کی ؟

به طور کلی جوبات اینه: هیچکس :d

برا تعویض تو همین بازار سنتر و بچه های فروم بهترین جاست

تو این کار خرید و فروش هم کسی که واقعا دیدم منصف کار میکنه آقا وحیده اینم لینک پروفش:

http://forum.bazicenter.com/members/108751/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or