هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

می دونم منظورم منصف تر و خدا بترس تر نسبت به جاهای دیگه بود:d
بابا پس ما فقیر فقرا چه جوری بازی کنیم؟تا کی باید قناعت کنیم ؟تا کی ؟

دوست عزيز شما استارت خريد رو بزن، يه دستگاه با يه بازي؛ بعدش بازي رو تو همين فروم با بچه ها تعويض ميكنيد، الان ٩٠٪ بچه ها همين كارو ميكنن.

اقا من این سوالارو چند بار پرسیدم ولی جواب درست حسابی نشنیدم
1. اون پلمپ دستگاه ps4 دقیقا کجاست و توی ریجن های مختلف به چه شکله
2 . از کجا بفهمم دستگاه ریفر نیست
4 . تاریخ ساخت دستگاه ریجن 1 دقیقا کجا هست
5 . چقد مهلت تست بگیرم

اگه میشه یه جای خوب توی توپخونه معرفی کنید:d

ممنون اگه جواب بدید

دوستان الان من اکانت 14. روزه فری دارم
اگه یه بازی رو با این اکانت بخرم، میتونم تو یوزر اصلیم که ریجن 2 میباشد بازی کنم؟
و اینکه آیا میشه من شروع دانلود رو با اکانت ژاپن بزنم، بعدش متوقف کنم و ادامه شو با اکانت اروپا بگیرم؟ اونوقت کدوم ریجن بازی دانلود میشه؟
ممنون ميشم جواب بدید

اگه یه بازی رو با این اکانت بخرم، میتونم تو یوزر اصلیم که ریجن 2 میباشد بازی کنم؟
و اینکه آیا میشه من شروع دانلود رو با اکانت ژاپن بزنم، بعدش متوقف کنم و ادامه شو با اکانت اروپا بگیرم؟ اونوقت کدوم ریجن بازی دانلود میشه؟
ممنون ميشم جواب بدید
میشه اکانت رو پرایمری بکنید بازی کنید
فرقی هم نداره با هر اکانتی که دانلود کنید میتونید با اکانت اصلیتون بازی کنید

5 . چقد مهلت تست بگیرم

ممنون اگه جواب بدید

1. راجع بهش صفحات بحث شد. خودت رو خسته این پلمپ نکن . ریجن پشته جعبه هست . یک عکس عکس که یه کره زمین توشه که شماره زده .
2. اینم خودت رو درگیر نکنن. ps4 اونقدر از زمان عرضش نگذشته که ریفر بریزن توی بازار
4. پشته دستگاه . میتونی توی نت هم سرج کنی کلی عکس هست توش
6. هرچقدر بیشتر دادن بهتر

در ضمن سوالاتی که میپرسی یه طوری هست که نمیشه همیشه گفت خب 100% بنا بر این معیارهایی که میدیم حتما حتما ریفر نیست یا پلمپ نیست یا .... اما مهمترین این هست که شما مهلت تست رو بگیری و دستگاه رو کار کنی و مشکلی نباشه خب اصلا نگران چیزه دیگه نیاش ! مهم این هست که دستگاه کار کنه و ok باشه ! :)

ممنون ميشم جواب بدید
اگر primary کنید امکانات اکانت به اشتراکه بقیه اکانتها گذاشته میشه.
نه نمیشه ... بازی باید با اکانت خودش دانلود بشه.

میشه اکانت رو پرایمری بکنید بازی کنید
فرقی هم نداره با هر اکانتی که دانلود کنید میتونید با اکانت اصلیتون بازی کنید

ممنون
فقط اینکه، مگه نباید ریجن اکانت با بازی دانلود شده یکی باشه؟ پس منکه دارم با اکانت ژاپن میگیرم چه جوری رو اکانت اروپا فعال میشه؟ نمیشه که آنلاين بزنی

5 . چقد مهلت تست بگیرم

ممنون اگه جواب بدید
پلمپ اگه دیدی دستگاه تو بسته ترو تمیز بسته بندی شده بود و چسبش از این چسب نواری ها نبود دست نخورده
اموزش فهمیدن ریفر بودن هم تو انجمن هست
پشت دستگاه هم تاریخ زده
مهلت تست هم به اندازه ای کافی هست که همه اجزا دستگاه رو تست کنی

1. راجع بهش صفحات بحث شد. خودت رو خسته این پلمپ نکن . ریجن پشته جعبه هست . یک عکس عکس که یه کره زمین توشه که شماره زده .
2. اینم خودت رو درگیر نکنن. ps4 اونقدر از زمان عرضش نگذشته که ریفر بریزن توی بازار
4. پشته دستگاه . میتونی توی نت هم سرج کنی کلی عکس هست توش
6. هرچقدر بیشتر دادن بهتر

در ضمن سوالاتی که میپرسی یه طوری هست که نمیشه همیشه گفت خب 100% بنا بر این معیارهایی که میدیم حتما حتما ریفر نیست یا پلمپ نیست یا .... اما مهمترین این هست که شما مهلت تست رو بگیری و دستگاه رو کار کنی و مشکلی نباشه خب اصلا نگران چیزه دیگه نیاش ! مهم این هست که دستگاه کار کنه و ok باشه ! :)

اگر primary کنید امکانات اکانت به اشتراکه بقیه اکانتها گذاشته میشه.
نه نمیشه ... بازی باید با اکانت خودش دانلود بشه.

پس من چه جوری بازی رو با اکانت ژاپن زدم دانلود شه و بعدش رفتم با اکانت اروپا ادامه شو گرفتم؟
البته داشت میگرفت قطعش کردم

ممنون
فقط اینکه، مگه نباید ریجن اکانت با بازی دانلود شده یکی باشه؟ پس منکه دارم با اکانت ژاپن میگیرم چه جوری رو اکانت اروپا فعال میشه؟ نمیشه که آنلاين بزنی

پس من چه جوری بازی رو با اکانت ژاپن زدم دانلود شه و بعدش رفتم با اکانت اروپا ادامه شو گرفتم؟
البته داشت میگرفت قطعش کردم

اگر دانلود رو ادامه میده احتمالا برای همون اکانت ادامه میده اینطوری نیست که مثلا شما با اکانت امریکا بازی رو بخری بعد با اکانت اروپا دانلود کنی بازیت بشه ریجن 2 ! همون برای اکانت امریکا هست.

در مورده اینکه بعد از دانلود چطوری بازی کنی هم جواب دادم در صورتی که اکانتی که باهاش بازی خریداری شده primary بشه محتویاته خودش رو بین بقیه اکانتها به اشتراک میزاره
اگر اکانت primary هم پلاس باشه میتونی روی بقیه اکانتها انلاین بزنی.

PS4_Compact_Racing_Wheel تو ایران کسی دیده؟
k6n3d5v8hgd5ku98a9bs.jpg

سلام دوستان . یه سوال داشتم
تو حالت استند بای هم کنسول دانلودش رو انجام میده یا تنظیم خاصی داره برای این کار؟ سرعت دانلود کمتر نمیشه ؟
تنظیمات خاصی نداره بزار رو استند بای و بس نه از سرعت دانلود هم کم نمیکنه

- - -ویرایش - - -

PS4_Compact_Racing_Wheel تو ایران کسی دیده؟
k6n3d5v8hgd5ku98a9bs.jpg
چه قد توپه

سلام دوستان . یه سوال داشتم
تو حالت استند بای هم کنسول دانلودش رو انجام میده یا تنظیم خاصی داره برای این کار؟ سرعت دانلود کمتر نمیشه ؟
باید گزینه Enable internet connection رو توی Power saving setting بخشه setting تیک بزنی
نه کم نمیشه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or