ashk@n
کاربر سایت
اقا یه یارو گفت بازی هارو از سایت های بازی دان کن بعد بریز تو دیسک بلو ری بزاری میاره درسته یا الکی میگه
همانطور خودت نوشتی الکی میگه
اقا یه یارو گفت بازی هارو از سایت های بازی دان کن بعد بریز تو دیسک بلو ری بزاری میاره درسته یا الکی میگه
منم مشهدم
بازی چی داری؟
اول خیابون سعدی یه مغازه به اسم وحید هست من کنسولم رو از اونجا به همراه یه بازی SNIPER ELITE3 خریدم
فقط می خوام بگم که سمت این مغازه نری بهتره چرا؟چون:
بازی SNIPER رو 230 بهم فروخت این 1 دوما امروز زنگ زدم بهش میگم بخوام اینو با the last pof us پلمپ عوض کنم چقد باید سر بدم میگه 170!!!!!!!
خلاصه تا نیم ساعت دل درد بودم.....:d
تازه وقتی می خواستم کنسول بخرم یه مغازه x360 ها رو دستش باد کرده بود می گفت ps4 سه تا بازی بیشتر نداره ارزش نداره بخری بیا x360 ببر!!!!![]()
تو سعدی فک نمی کنم مغازه با انصاف باشه اصلا.....(فکر کردن مردم بلا نسبت خرن)
شاید باور نکنید مهلت تست هم ندادبرو خداتو شکر کن کنسولت سالمه
ریجن 2 ژاپن به قیمت 1500000 تومنسلام اره وحید گرون فروشه خودم دو سه سال پیش یک دونه ps2 از اونجا خریدم بعدا فهمیدم 40 50 تومن سرم کلاه رفته پی اس4 رو چندخریدی رجین چنده من 1700 از پاساژ بهزاد خریدم اسم مغازش یادم نیست و دستگاه رجین2 ژاپنه بازی هم فعلا فقط کلیزون و اساسین در ضمن من الان مشهد نیستم
دی ال سی هارو میشه بین دوتا اکانت ترنسفر کرد ؟؟ (مثل اکس باکس)
مگه میشه 1 اکانت رو 2تا دستگاه پرایمری باشه ؟؟بله اگر اکانتی که پلاس یا بازی یا DLC داره رو primary قرار بدی بقیه اکانت های رو همون کنسول هم میتونن استفاده کنن
دوستان من كنسولم ريجن استرالياست كابل برقش به ما نمي خوره دو شاخ زاويه دار هست مي خواستم بدونم يه تبديل سر براش بخرم كافيه يا بايد ادابتور ي چيزي بگيرم لطفا سريع جواب بديد عجله دارم
مطمئن هستيد خودتون تست كرديد؟یک تبدیل سر براش کافی است . نیازی به ادابتور نداره
من ی جایی رو سراغ دارم ۲۰۰ اولو نمیگیره
من تو تهران میشناسمممنون کجا میشه بگید
در ضمن کسی شیراز جای سراغ نداره
سلام. منظورت افت فریم تو بازی؟سلام عیدتون مبارک من جدیدا ps4 من مشکل کندی داره تو بازیم انگار کارت گرافیکش ضعیف هست چی کار کنم با ریبولت درست می شه تو رو خدا جواب بدید ؟ چه جوری ریبولت می کنند؟ با ریبولت دوباره باید اپدیت ps4 رو تو usb ریخت؟
سلام هم تو منو هم تو بازی عین کارت گرافیک ضعیف یک لپ تاب که کندهسلام. منظورت افت فریم تو بازی؟