هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

منم مشهدم
بازی چی داری؟
اول خیابون سعدی یه مغازه به اسم وحید هست من کنسولم رو از اونجا به همراه یه بازی SNIPER ELITE3 خریدم
فقط می خوام بگم که سمت این مغازه نری بهتره چرا؟چون:
بازی SNIPER رو 230 بهم فروخت این 1 دوما امروز زنگ زدم بهش میگم بخوام اینو با the last pof us پلمپ عوض کنم چقد باید سر بدم میگه 170!!!!!!!=))=))
خلاصه تا نیم ساعت دل درد بودم.....:d
تازه وقتی می خواستم کنسول بخرم یه مغازه x360 ها رو دستش باد کرده بود می گفت ps4 سه تا بازی بیشتر نداره ارزش نداره بخری بیا x360 ببر!!!!=))
تو سعدی فک نمی کنم مغازه با انصاف باشه اصلا.....(فکر کردن مردم بلا نسبت خرن)

سلام اره وحید گرون فروشه خودم دو سه سال پیش یک دونه ps2 از اونجا خریدم بعدا فهمیدم 40 50 تومن سرم کلاه رفته پی اس4 رو چندخریدی رجین چنده من 1700 از پاساژ بهزاد خریدم اسم مغازش یادم نیست و دستگاه رجین2 ژاپنه بازی هم فعلا فقط کلیزون و اساسین در ضمن من الان مشهد نیستم

برو خداتو شکر کن کنسولت سالمه
شاید باور نکنید مهلت تست هم نداد
اما چون ریجن 2 ژاپن خریدم ازش تا الان هم مشکلی نداشته

- - -ویرایش - - -

سلام اره وحید گرون فروشه خودم دو سه سال پیش یک دونه ps2 از اونجا خریدم بعدا فهمیدم 40 50 تومن سرم کلاه رفته پی اس4 رو چندخریدی رجین چنده من 1700 از پاساژ بهزاد خریدم اسم مغازش یادم نیست و دستگاه رجین2 ژاپنه بازی هم فعلا فقط کلیزون و اساسین در ضمن من الان مشهد نیستم
ریجن 2 ژاپن به قیمت 1500000 تومن
کیلزون رو چند میفروشی؟
اساسین رو با sniper تعویض میکنی؟

آخرین ویرایش:
دوستان من كنسولم ريجن استرالياست كابل برقش به ما نمي خوره دو شاخ زاويه دار هست مي خواستم بدونم يه تبديل سر براش بخرم كافيه يا بايد ادابتور ي چيزي بگيرم لطفا سريع جواب بديد عجله دارم

دوستان من كنسولم ريجن استرالياست كابل برقش به ما نمي خوره دو شاخ زاويه دار هست مي خواستم بدونم يه تبديل سر براش بخرم كافيه يا بايد ادابتور ي چيزي بگيرم لطفا سريع جواب بديد عجله دارم

یک تبدیل سر براش کافی است . نیازی به ادابتور نداره

سلام عیدتون مبارک من جدیدا ps4 من مشکل کندی داره تو بازیم انگار کارت گرافیکش ضعیف هست چی کار کنم با ریبولت درست می شه تو رو خدا جواب بدید ؟ چه جوری ریبولت می کنند؟ با ریبولت دوباره باید اپدیت ps4 رو تو usb ریخت؟

سلام عیدتون مبارک من جدیدا ps4 من مشکل کندی داره تو بازیم انگار کارت گرافیکش ضعیف هست چی کار کنم با ریبولت درست می شه تو رو خدا جواب بدید ؟ چه جوری ریبولت می کنند؟ با ریبولت دوباره باید اپدیت ps4 رو تو usb ریخت؟
سلام. منظورت افت فریم تو بازی؟

سلام به دوستام من با یکی از دوستانم بازی the last of us خریداری کردیم و دانلود هم کردم اما متاسفانه تو اکانت اصلی من فعال نمیشه و فقط رو همون اکانت فرعی باز میشه که ساختیم و مشکله دیکه هست تو اکانت فرعی برای من گزینه active primery ps4 وجود نداره ولی برای دوستم این گزینه هست لطفا راهنمایی کنید ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or