.:Dark Passenger:.
کاربر سایت
مشکل نته عزیز کله اینترنت ما داغون شده!!!مطمئنین ماله اینترنته؟ منم این مشکلو دارم
ولی بعد اپدیت اینطوری شد
قبلش سالم بود
اره عزیز واقعا صحت داره 200 ابتدا میگیره ولی واقعا اجرا شده و قانونیه من هم میخوام این کارو انجام بدمنمیدونم چرا پستم پاک شده ولی دوباره میپرسم
دوستان بعضی افراد دارن بازیهای ps4 رو میگم قانونی میریزن روی هارد با قیمتی کمتر آیا اینا قانونی هستش مثلا با قیمت بین 30 تا 60 هزار تومان ؟؟؟؟
من ی جایی رو سراغ دارم ۲۰۰ اولو نمیگیرهاره عزیز واقعا صحت داره 200 ابتدا میگیره ولی واقعا اجرا شده و قانونیه من هم میخوام این کارو انجام بدم
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
منم مشهدمسلام دوستان چند روز دیگه می خوام برم بازی هام رو عوض کنم دنباله چندتا مغازه منصف توی خیابان سعدی هستم میشه دوستان مشهدی برام پ.خ کنند
یه چیز دیگه تازهعجب عوضی هستش این یارو !!![]()
یه چیز دیگه تازه
sniper رو اول گفت 240 من گفتم اگه 220 میدی ور میدارم وگرنه هیچی اونم گفت باشه 220
از اخر که بهش کارت دادم 1730000 تومن کشید(کنسول 1500000)
بهش گفتم شما که گفتی 220 گفت اشتباه میکنی 230 گفتم
منم حوصله دردسر نداشتم اومدم بیرون
کیلزون دست دو رو هم 160 می خواست بفروشه!!!!
حالا درک میکنم این زوار ها رو که دم حرم سرکیسه شون میکنن این مشهدی ها.........
یه چیز دیگه تازه
sniper رو اول گفت 240 من گفتم اگه 220 میدی ور میدارم وگرنه هیچی اونم گفت باشه 220
از اخر که بهش کارت دادم 1730000 تومن کشید(کنسول 1500000)
بهش گفتم شما که گفتی 220 گفت اشتباه میکنی 230 گفتم
منم حوصله دردسر نداشتم اومدم بیرون
کیلزون دست دو رو هم 160 می خواست بفروشه!!!!
حالا درک میکنم این زوار ها رو که دم حرم سرکیسه شون میکنن این مشهدی ها.........
آقا بر نخوره ها
همه از دست مشهدی ها مینالن.
SONY XPERIA Z2
ببین پسرجانچرت نگو اقای محترم کاسب همینه میخواد مشهد باشه یا روستای فلان شما باید زرنگ باشید خارجم برین همینه خواهشا پستتون رو ویرایش کنید
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
ببین پسرجان
من خودمم کاسبم.
یه چرخی تو تهران یا شهرستانهای دیگه بزن، بگو من برای مشهد جنس میخوام یکمی شو میخوام چک بدم.
ببین چه رفتاری باهات میکنن.
حرف تو دهان مبارک خیس کن بعدا بیان کن.
این کاسبی نیست،دزدیه.
هیچ جای دنیا هم اینجوری نیست.
SONY XPERIA Z2