هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نمیدونم چرا پستم پاک شده ولی دوباره میپرسم

دوستان بعضی افراد دارن بازیهای ps4 رو میگم قانونی میریزن روی هارد با قیمتی کمتر آیا اینا قانونی هستش مثلا با قیمت بین 30 تا 60 هزار تومان ؟؟؟؟

نمیدونم چرا پستم پاک شده ولی دوباره میپرسم

دوستان بعضی افراد دارن بازیهای ps4 رو میگم قانونی میریزن روی هارد با قیمتی کمتر آیا اینا قانونی هستش مثلا با قیمت بین 30 تا 60 هزار تومان ؟؟؟؟
اره عزیز واقعا صحت داره 200 ابتدا میگیره ولی واقعا اجرا شده و قانونیه من هم میخوام این کارو انجام بدم

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام دوستان چند روز دیگه می خوام برم بازی هام رو عوض کنم دنباله چندتا مغازه منصف توی خیابان سعدی هستم میشه دوستان مشهدی برام پ.خ کنند
منم مشهدم
بازی چی داری؟
اول خیابون سعدی یه مغازه به اسم وحید هست من کنسولم رو از اونجا به همراه یه بازی SNIPER ELITE3 خریدم
فقط می خوام بگم که سمت این مغازه نری بهتره چرا؟چون:
بازی SNIPER رو 230 بهم فروخت این 1 دوما امروز زنگ زدم بهش میگم بخوام اینو با the last pof us پلمپ عوض کنم چقد باید سر بدم میگه 170!!!!!!!=))=))
خلاصه تا نیم ساعت دل درد بودم.....:d
تازه وقتی می خواستم کنسول بخرم یه مغازه x360 ها رو دستش باد کرده بود می گفت ps4 سه تا بازی بیشتر نداره ارزش نداره بخری بیا x360 ببر!!!!=))
تو سعدی فک نمی کنم مغازه با انصاف باشه اصلا.....(فکر کردن مردم بلا نسبت خرن)

عجب عوضی هستش این یارو !! :|
یه چیز دیگه تازه
sniper رو اول گفت 240 من گفتم اگه 220 میدی ور میدارم وگرنه هیچی اونم گفت باشه 220
از اخر که بهش کارت دادم 1730000 تومن کشید(کنسول 1500000)
بهش گفتم شما که گفتی 220 گفت اشتباه میکنی 230 گفتم
منم حوصله دردسر نداشتم اومدم بیرون
کیلزون دست دو رو هم 160 می خواست بفروشه!!!!
حالا درک میکنم این زوار ها رو که دم حرم سرکیسه شون میکنن این مشهدی ها.........

یه چیز دیگه تازه
sniper رو اول گفت 240 من گفتم اگه 220 میدی ور میدارم وگرنه هیچی اونم گفت باشه 220

عجب...هایی پیدا میشن

یه چیز دیگه تازه

برو خداتو شکر کن کنسولت سالمه

آقا بر نخوره ها
همه از دست مشهدی ها مینالن.

SONY XPERIA Z2

چرت نگو اقای محترم کاسب همینه میخواد مشهد باشه یا روستای فلان شما باید زرنگ باشید خارجم برین همینه خواهشا پستتون رو ویرایش کنید

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

چرت نگو اقای محترم کاسب همینه میخواد مشهد باشه یا روستای فلان شما باید زرنگ باشید خارجم برین همینه خواهشا پستتون رو ویرایش کنید

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
ببین پسرجان
من خودمم کاسبم.
یه چرخی تو تهران یا شهرستانهای دیگه بزن، بگو من برای مشهد جنس میخوام یکمی شو میخوام چک بدم.
ببین چه رفتاری باهات میکنن.
حرف تو دهان مبارک خیس کن بعدا بیان کن.
این کاسبی نیست،دزدیه.
هیچ جای دنیا هم اینجوری نیست.

SONY XPERIA Z2

ببین پسرجان
من خودمم کاسبم.
یه چرخی تو تهران یا شهرستانهای دیگه بزن، بگو من برای مشهد جنس میخوام یکمی شو میخوام چک بدم.
ببین چه رفتاری باهات میکنن.
حرف تو دهان مبارک خیس کن بعدا بیان کن.
این کاسبی نیست،دزدیه.
هیچ جای دنیا هم اینجوری نیست.

SONY XPERIA Z2

البته اگه ضامن معتمد و معتبر شناخته شده نباشه هر جای ایران بری چک قبول نمیکنن . چرا اگه خرید نقدی ازش داشته باشی و مشتری دائمش باشی بله چک میگیرن .

هر جای ایران بری آدم خوبو بد پیدا میشه . کاسبی که از لحاظ سوادو فرهنگ پخته باشه هر جا که باشه محترمه . کاری به کسبه دیگه ندارم فقط تو بازار گیمو صوتی تصویری رو میگم . متاسفانه مشتری مداری و احترام به حقوق مشتری برای کسبه سعدی یه چیز بیگانه ایه . اگه چیزی خراب باشه از این کارتن میکننش تو اون کارتن !! اثلا هم براشون حلالو حروم اهمیتی نداره . از بس که انجام دادن براشون عادیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or