هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

امتحان کردم فایده نداشته..
حتیdmz مودمو فعال کردم نشد!!
یعنی حتی نمیتونم یک نفرو اد کنم
زنگ بزنم به پشتیبانی isp به نظرتون کاری میکنن؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

برای منم میشه بعضی وقتا برمیدارم نتورک ستاپو تغییر میدم (از وایرلس به لن یا برعکس) درست میشه
بازم نشد نت لب تاپت رو شیر کن رو پس اس اوکی میشه،برای من ک به این شکل حل میشه

دوستان یه سوال فنی :
چرا وقتی هارد usb3 هم وصل میکنی به کنسول، تغییری تو سرعت انتقال اطلاعات ایجاد نمیشه؟!
سرعته انتقالش که خیلی سریع هست .... عکسها رو میلی سریع انتقا میده فیلمها هم سریع انتقال میده ؟
البته سرعت انتقالش رو نمیزه برای شناسایی که بشه درست دید اما USB های 4 همه 3 هستن !

ببخشید کنسول رو افقی بزاریم مشکلی پیش میاد ؟ یا حتما باید عمودی قرار بگیره ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
ایستاده یادت باشه بخوای بزاری حتما پایه میخواد عزیز

دوستان من یسری دی وی دی بلوری رایت شده دارم یعنی اورج نیست تو بلوری منزل اجرا میشه 3D هستن خواستم ببینم تو پلی هم بزارم اجرا میشه ؟اگه دی وی دی بزاری به درایو اسیبی نمیرسه؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

دوستان نت تایپ 2 را چجوری 1 بکنمش ؟ و اینکه من الان با وای فای وصل میشم. قدرت سیگنال تقریبا 65 درصد هست. خوبه دیگه ؟ سیگنال تاثیری که تو عملکرد و سرعت اینترنت نداره که ؟
مرسی

دوستان نت تایپ 2 را چجوری 1 بکنمش ؟ و اینکه من الان با وای فای وصل میشم. قدرت سیگنال تقریبا 65 درصد هست. خوبه دیگه ؟ سیگنال تاثیری که تو عملکرد و سرعت اینترنت نداره که ؟
مرسی
توی نتظیماته مودمت تیکه UPNP رو بزن و مودم رو ریست کن 1 بار . باید Ok بشه .

دوستان من یسری دی وی دی بلوری رایت شده دارم یعنی اورج نیست تو بلوری منزل اجرا میشه 3D هستن خواستم ببینم تو پلی هم بزارم اجرا میشه ؟اگه دی وی دی بزاری به درایو اسیبی نمیرسه؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
اپدیت اخری رو باید بریزی . توی اپدیت 1.75 ساپورت 3d اضافه شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or