هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اتفاقاً خیلی هم جنس قطعاتش خوبه

کلا جنس قطعات به کار رفته در ps4 خیلی بدتر از ps3 هست !
من موندم سونی چرا جنس خوب برای ps4 بکار نبرده! :|

- - -ویرایش - - -

دوستان من دو تا اکانت دارم.
اکانت uk و us
قبلنا از uk استفاده میکردم و تروفی های ps3 توش ثبت شده و psn id قشنگ تری داره، اما us رو پلاس کردم.
اگر تمام خریدها و دانلودها رو از اکانت پلاس (us) انجام بدم ولی تو uk بازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ امکان داره سونی primary کردن اکانت رو برداره؟
خیر مشکلی پیش نمیاد و سونی این قابلیت رو بر نمیداره

دوستان همونطور که میدونید نسخه tlou r2 در قسمت مولتی پلیر کمی سانسور داره

خواستم بدونم همه بازی های ریجن 2 اینگونه هستند یا این مورد خاص اینطوری هست ؟

چون بعدا هم ممکنه بازی های ریجن2 بگیرم

مورد دیگه اینکه dlc همه بازی ها پولی هست ؟ یا اینکه موارد رایگان هم پیدا میشه ؟ چون آکانتم ریجن 1 هست ولی بیشتر وقت ها بازی های ریجن2 به دستم میرسه

ممنون

سلام دوستان
چرا وقتی من دستگاه رو با کنترل خاموش می کنم کامل خاموشمیشه ( لامپ کامل خاموش میشه) اما وقتی دکمه خاموش دستگاه رو میزنم میره تو استنبای (لامپ نارنجی میشه) ؟

سلام دوستان
چرا وقتی من دستگاه رو با کنترل خاموش می کنم کامل خاموشمیشه ( لامپ کامل خاموش میشه) اما وقتی دکمه خاموش دستگاه رو میزنم میره تو استنبای (لامپ نارنجی میشه) ؟

چون اگه بره حالت استندبای رنگش نارنجی میشه حتی شما با دسته بخوای خاموش کنی میتونی استند بای هم بزنی بازم رنگ نارنجی میشه ولی موقع خاموش بودن هیچ لامپی روشن نمیشه

- - -ویرایش - - -

دوستان همونطور که میدونید نسخه tlou r2 در قسمت مولتی پلیر کمی سانسور داره

خواستم بدونم همه بازی های ریجن 2 اینگونه هستند یا این مورد خاص اینطوری هست ؟

چون بعدا هم ممکنه بازی های ریجن2 بگیرم

مورد دیگه اینکه dlc همه بازی ها پولی هست ؟ یا اینکه موارد رایگان هم پیدا میشه ؟ چون آکانتم ریجن 1 هست ولی بیشتر وقت ها بازی های ریجن2 به دستم میرسه

ممنون

یکجا خوانده بودم بازی های ریجن 2 ساسنور داره ولی ننوشته بود ریجن 1 ساسنور داره یا نه
بعضی از بازی ها dlc رایگان دارند ولی بیشتر بازی ها پولی هستش
اگه اکانت امریکا داری و بازی هایت برای ریجن 2 هست بهتر یا بازی ریجن 1 بگیری یا اکانت ریجن 2 درست کنی مثلا من بازی واچ داگز برای ریجن 2 هست ولی اکانتم ریجن 1 نمیتونم اون مرحله اضافی را دانلود کنم باید با اکانت ریجن 2 دانلود کنم

یعنی با دکمه روی دیسگاه فقط میشه استنبای کرد؟

من تا حالا از دکمه دستگاهم ps4 خاموش نکردم فقط یکبار دستم به دکمه اش خورد دیدم رفت روی حالت استندبای
حالا چه کاریی شما دسته داری بعد بری از دکمه دستگاه خاموش کنی

یه سوال داشتم
دستگاه زیاد خاموش شه اشکال داره؟؟
بعد اینکه دستگاه رو روشن هسن جابجا کنیم یه بار چیزی پیش نمیاد؟
غروب از شانس ما یه مشکل پیش اومد که بازی اومد بیرون و دیگه قبول نمیکرد ..به هر حال با کمک دوستان کابلارو کندم مجدد وصل کردم و دستگاه رو ایستاده گذاشتم و اوکی شد
اون لحظه اعصابم به هم ریخته بود فک کنم 6 ..7 بار خاموش کردم روشن کردم و هی فشار میدادم بازی بره تو :| نمیفرت و سریع میومد بیرون ! ..به هر حال بعد دستگاه رو ایستاده گذاشته بودم درست شد و دوباره به صورت خوابیده گذاشتم و مشکل دیگه پیش نیومده
چون بازی توش بود و جابجا کردم منو نگران کرد هم اون خاموش روشنش و هم این موضوع جابجا کردن ..به نظرتون اگه ایرادی باشه باید تا الان پیش میومد ؟؟
خدا وکیلی بعد این همه مدت یهو اینطوری شد واسم عجیب بود و هنوزم درکش سخته

چون اگه بره حالت استندبای رنگش نارنجی میشه حتی شما با دسته بخوای خاموش کنی میتونی استند بای هم بزنی بازم رنگ نارنجی میشه ولی موقع خاموش بودن هیچ لامپی روشن نمیشه

- - -ویرایش - - -

یکجا خوانده بودم بازی های ریجن 2 ساسنور داره ولی ننوشته بود ریجن 1 ساسنور داره یا نه
بعضی از بازی ها dlc رایگان دارند ولی بیشتر بازی ها پولی هستش
اگه اکانت امریکا داری و بازی هایت برای ریجن 2 هست بهتر یا بازی ریجن 1 بگیری یا اکانت ریجن 2 درست کنی مثلا من بازی واچ داگز برای ریجن 2 هست ولی اکانتم ریجن 1 نمیتونم اون مرحله اضافی را دانلود کنم باید با اکانت ریجن 2 دانلود کنم

منظورم اینه همه بازی های ریجن 2 سانسور دارن یا فقط این مورد TLOU در قسمت مولتی پلیر سانسور داره ؟

دستگاه چراغش سفید میشه؟

امکانش هست روی tv امتحان کنی ؟

ببین Safe mode بالا میاد یا نه ؟
اگر میاد برو وضوح تصویر رو بکن 480 ببین تغییری میکنه یا نه ؟

آره، دستگاه به ظاهر مشکلی نداره، متاسفانه من خونه فقط یه مانیتور 3D دارم که همه دستگاه هام به همون وصله، اصلا TV در دسترس نیست.

شما الان گفتید وصلش کردم . منظورتون اینه که از tv کشیدین به مانیتور زدین ؟ روی TV تستش کردین ؟ کنسولو به حالت ریکاوری ببرید ببینید تصویر میده . چون میگید 5 دقیقه کار کرده بعد تصویر رفته و دیگه سیستم بالا نیومده نمیشه اینطور نظر داد . شما این کارهایی که گفتمو انجام بده و یکم بیشتر توضیح بده در مورد ریجنو تاریخ ساخت و اینکه PS4 رو جابجاش میکنی ؟

من کلا با TV بازی نمی کنم، از مانیتور هم برای PS4 و هم برای PC استفاده میکنم، چجوری ببرم حالت ریکاوری؟:d
تصویر کلا نیومد، یعنی دستگاه چراغش سفید میشه، همه چیز اکی به نظر میاد ولی تصویر سیاه باقی میمونه انگار که از کارت گرافیک تصویر به مانیتور فرستاده نمیشه، دستگاه هم از وقتی خریداری شده جا به جا نمیشه، ریجن دستگاه 2 هستش (از هلند آوردن) و تاریخ ساختش هم فکر میکنم 2014 هستش چون ماه فوریه دستم رسید. فقط میدونم نسخه Day one نیستش و Shipment دومه به کشورهای اروپایی.

آره، دستگاه به ظاهر مشکلی نداره، متاسفانه من خونه فقط یه مانیتور 3D دارم که همه دستگاه هام به همون وصله، اصلا TV در دسترس نیست.

من کلا با TV بازی نمی کنم، از مانیتور هم برای PS4 و هم برای PC استفاده میکنم، چجوری ببرم حالت ریکاوری؟:d
تصویر کلا نیومد، یعنی دستگاه چراغش سفید میشه، همه چیز اکی به نظر میاد ولی تصویر سیاه باقی میمونه انگار که از کارت گرافیک تصویر به مانیتور فرستاده نمیشه، دستگاه هم از وقتی خریداری شده جا به جا نمیشه، ریجن دستگاه 2 هستش (از هلند آوردن) و تاریخ ساختش هم فکر میکنم 2014 هستش چون ماه فوریه دستم رسید. فقط میدونم نسخه Day one نیستش و Shipment دومه به کشورهای اروپایی.

کنسولو خاموش کن . دکمه پاور رو نگه دار دو تا بوق میزنه . بوق دوم طول میکشه تا زده بشه بعد میره حالت ریکاوری . از اونجا گزینه 4 رو بزن . اگه نرفت به حالت SAFE MODE روی TV دیگه تستش کن

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم
دستگاه زیاد خاموش شه اشکال داره؟؟
بعد اینکه دستگاه رو روشن هسن جابجا کنیم یه بار چیزی پیش نمیاد؟
غروب از شانس ما یه مشکل پیش اومد که بازی اومد بیرون و دیگه قبول نمیکرد ..به هر حال با کمک دوستان کابلارو کندم مجدد وصل کردم و دستگاه رو ایستاده گذاشتم و اوکی شد
اون لحظه اعصابم به هم ریخته بود فک کنم 6 ..7 بار خاموش کردم روشن کردم و هی فشار میدادم بازی بره تو :| نمیفرت و سریع میومد بیرون ! ..به هر حال بعد دستگاه رو ایستاده گذاشته بودم درست شد و دوباره به صورت خوابیده گذاشتم و مشکل دیگه پیش نیومده
چون بازی توش بود و جابجا کردم منو نگران کرد هم اون خاموش روشنش و هم این موضوع جابجا کردن ..به نظرتون اگه ایرادی باشه باید تا الان پیش میومد ؟؟
خدا وکیلی بعد این همه مدت یهو اینطوری شد واسم عجیب بود و هنوزم درکش سخته

دوست عزیز فکر کردی با چی طرفی که بخواد با چند بار خاموش روشن کردن کارش ساخته بشه؟ PS4 از سونی هستا ! GLX که نیست:دی....هر چند هر دستگاهی بالاخره مشکلاتی داره اما به همین راحتی مشکلی پیش نمیاد.... .

این سوالاتت رو Technical Support سونی هم نمی تونه درست جواب بده:دی.

البته همه این جور حساسن و بسیاری فکر می کنن دستگاهشون مشکل داره و کلا یه چیزی از مال بقیه کمتر داره.مثلا طرف با دو تا لگ تو Infamous یا دیر لود شدن آبجکت های AC IV و کیفیت بد سایه ها و نداشتن Anti Aliasing فکر می کنه اشکال از دستگاه خودشه (چون PS4ه دیگه نباید مشکل گرافیکی داشته باشه..ها؟:دی).

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or